Din elektriker i Sønderborg

Bor du i Sønderborg og mangler en elektriker? Så er vi dem der kan hjælpe dig! VS Automatic vil sørge for professionelt og autoriseret el-arbejde – altid udført til tiden og til den aftalte pris. Vores elektrikere kan findes i hele jylland eksempelvis i Horsens, Hovedgård og Østbirk.

Vi er et team af erfarne og veluddannede lokalkendte elektrikere og installatører, kan hjælpe dig i hele midtjylland. Vi vil kunne hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for energioptimering og el i Skanderborg og omegn, både som privat eller i din virksomhed.

Kontakt os i dag igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til døgnvagt
vs-automatic-medarbejdere

HVAD HAR DU BRUG FOR?


Elektriker til private og erhverv

Som din lokale elektriker i Sønderborg, vi kan hjælpe dig som privat person eller hvis du har brug for en elinstallation i din virksomhed. Vi kan både hjælpe dig med små samt med store opgaver.

Kontakt din lokale elektriker i Sønderborg

Har du brug for hjælp med din el-opgave? skal du have skiftet stikkontakter i din private bolig eller have energioptimering i din virksomhed, stor som små, vil vi kunne hjælpe dig. Hos os i VS automatic vil du få en professionel rådgivning og erfarent håndværk. Vi ved, at godt håndværk betaler sig, så din løsning er fremtidssikret og holder i mange år fremadrettet.
Vi har hos os i alt 3 afdelinger; Hovedgård, Horsens og Østbirk. Vi dækker hele midtjylland, og har derfor en bred kundekreds og erfaring med alle typer af el-opgaver.
Kontakt os på tlf.: (+45) 75 64 18 99 eller skriv til os igennem kontaktformularen – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle løsninger.