Din elektriker i Hovedgård

Søger du en elektriker i Hovedgård? Så er du havnet det rigtige sted. VS Automatic står for professionelt og autoriseret el-arbejde – altid udført til tiden og til den aftalte pris. Vi har elektrikere i Hovedgård, Horsens og Østbirk, men vi har kunder i hele området.

Vores erfarne og veluddannede lokalkendte elektrikere og installatører  kan hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for energioptimering og el i Hovedgård

Professionel rådgivning 

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Med brede kompetencer og specialuddannelser i bagagen, kan vores elektrikere vejlede og rådgive dig, så du kan finde den rigtige løsning for dig. Vi rådgiver bl.a. om el-installationer, renoveringsprojekter, totalinstallation og entreprenøropgaver – vores autoriserede team står for installation, tilslutning og montage efterfølgende.  Alt i én pakke. Og vores arbejde er først tilendebragt, når du er helt tilfreds med resultatet.

 

 

elektriker hovedgård vs automatic

Elektriker i Hovedgård – Til private og erhverv

Som elektriker i Hovedgård servicerer vi både private og erhvervskunder med installation, reparation og service. Vores kernekompetencer er bl.a.:
 
  • Standard el-opgaver (stikkontakter, lamper mv.)
  • Fejlfinding på hovedstrømsafbryder /HPI /HPFI – og udskiftning
  • Installation og service af varmepumper og klimaanlæg
  • Reparation og service på hvidevarer
  • Opsætning og installation af LED belysning (spots, skinner mv.)
  • Opsætning af alarmsystem m/u videoovervågning
  • Installation af standard tyverialarmer og røgalarmer
  • Reparation af maskiner, anlæg mv. (El automation)
Vi løser mange forskellige elektriker opgaver og vi har kompetencer til at administrere både de helt små opgaver og de store projekteringsopgaver i Hovedgård og omegn.

Kvalitet og kundeservice

Vi går højt op i at udvikle vores kompetencer, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste og mest bæredygtige løsninger på markedet. Vi samarbejder med branchens stærkeste producenter og leverandører, og samtidig holdes vores team af elektrikere up-to-date gennem kurser og efteruddannelse. God kundeservice er vigtigt, og vi strækker os gerne ekstra, for at sikre 100% tilfredshed hos vores kunder.
Som medlem af TS-gruppen og Blue Install kan vi løse alle opgaver.
 
elektriker hovedgård book

Kontakt din lokale elektriker i Hovedgård

Hvad enten det drejer sig om en simpel el-opgave, som udskiftning af stikkontakter i din private bolig, eller energioptimering i en stor industrivirksomhed, så får du autoriseret professionel rådgivning og håndværk hos os. Vi ved, at godt håndværk betaler sig, så din løsning er fremtidssikret og holder i mange år. Dette giver dig også den bedste totaløkonomi.
 
VS Automatic har i alt 3 afdelinger; Hovedgård, Horsens og Østbirk. Vi dækker et stort område, og har derfor en bred kundekreds og erfaring med alle typer af el-opgaver.
 
Kontakt os på tlf: (+45) 75 64 18 99 eller skriv til os igennem kontaktformularen – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle løsninger. Du kan også kontakte de enkelte afdelinger herunder.
elektriker i midtjylland horsens

Her finder du din lokale elektriker i Hovedgård

VS Automatic

Skolebakken 6 
8732 Hovedgård

+45 75 78 13 22
Info@vs-automatic.dk

VS Automatic – Skolebakken 6, 8732 Hovedgård