vs automatic kompetencer

Din lokale elektriker i Hovedgård

Søger du en elektriker i Hovedgård? Så er du havnet det rigtige sted. VS Automatic står for professionelt og autoriseret el-arbejde – altid udført til tiden og til den aftalte pris. Vi har elektrikere i Hovedgård, Horsens og Østbirk, men vi har kunder i hele området.

Vores erfarne og lokal-kendte elektrikere og installatører  kan hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for energioptimering og el i Hovedgård. Vi er VE-installatører.

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Med brede kompetencer og specialuddannelser i bagagen, kan vores elektrikere vejlede og rådgive dig, så du kan finde den rigtige løsning for dig.

Vi rådgiver bl.a. om el-installationer, renoveringsprojekter, totalinstallation og entreprenøropgaver – vores autoriserede team står for installation, tilslutning og montage efterfølgende.  Alt i én pakke.

[button class="contactformlightboxgreenbutton" text="Skriv nu" link="#contactformlightbox"][lightbox id="contactformlightbox" width="600px" padding="20px" border-radius="10px"]

  [/lightbox]

   Trustpilot anmeldelser
   Google_anmeldelser
   Facebook_anmeldelser
   Personlige_anmeldelser

   Her finder du VS Automatic

   Hos VS Automatic er vi stærke på alt fra klassiske private elinstallationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik og andre erhvervsprojekter.

   VS Automatic A/S
   Ormhøjgårdvej 15,
   8700 Horsens

   +45 75 64 18 99
   Info@vs-automatic.dk

   VS Automatic A/S
   Ryvej 8 A,
   8752 Østbirk

   +45 75 78 13 22
   Info@vs-automatic.dk

   VS Automatic A/S
   Skolebakken 6,
   8732 Hovedgård

   +45 75 64 18 99
   Info@vs-automatic.dk

   elarbejde gjort nemt

   Vi klarer alle opgaver

   Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

   Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

   Ring til elektriker døgnvagt Hovedgård

   Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

   Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

   Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

   Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

   • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
   • Strømsvigt
   • Alarm justeringer efter indbrud
   • Strømudfald

   Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

   Vores samarbejdspartnere

   ts_gruppen_samarbejdspartner
   VE-installatoor_samarbejdspartner
   business_horsens_samarbejdspartner
   tekniq_samarbejdspartner

   Book elektriker i Hovedgård

   Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

   Vi garanterer fuld tilfredshed – uanset hvilken type arbejde du ønsker hjælp til eller allerede har fået udført. Det gælder både det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Det betyder helt konkret, at vi ikke smutter, før det hele virker!

   Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.

   Vi ved alt om håndværker fradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.

   Kontakt os på 📩  info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

   Kasper Steffensen

   Elektriker i Hovedgård med specialløsninger til erhverv

   Hos os får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet – hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

   Vi håndterer dagligt opgaver og projekter, som kræver specielle kompetencer, som for eksempel:

   ✅  El-Automation

   ✅  Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

   ✅  Energioptimering 

   Sikringsløsninger med videoovervågning

   Termografering af el-tavler

   Installation af tyverialarm og alarmsystemer

   Autoriseret elektriker til Hovedgårds erhvervsliv

   Vi hjælper alle typer af erhvervskunder og samarbejder med både offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt.

   Mangler du en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning, varmestyring etc. – Så står vi altid klar som din foretrukne samarbejdspartner.

   Vi ved, at godt håndværk og pålidelig service er altafgørende for, at du kan sove trygt om natten. Vi sørger derfor altid for at levere stabile kvalitetsløsninger, som  holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig.

   Vi har en døgnvagt service, så du altid kan komme i kontakt med en elektriker ved behov for akut hjælp. Det er vigtigt, at du kan komme videre, hvis uheldet er ude, så du undgår et langvarigt produktionsstop og større skader i forbindelse med uvejr eller lignende.

   Kontakt elvagt

   Vi har afdelinger i både Horsens, Østbirk og Hovedgård, men kører ud i hele Midtjylland

    

   Vi hjalp Gert med en varmepumpe

   Det fortæller han om hans oplevelse

   Gert_varmepumpe_kunde
   "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
   Gert
   Privatkunde

   Anmeldelser

   Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

   Lars_Ideskilte_anmeldelse
   “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
   Lars
   Ejer af Idéskilte
   Lars_anmeldelse
   "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
   Lars
   Privatkunde
   Michael_anmeldelse
   ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
   Michael
   Ejer af SPWN

   FAQ

   Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

   VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

   Prisen er 550 ex. moms.

   Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

   Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

   Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

   Vores certifikater

   Det betyder vores certifikater for dig som kunde

   Panasonic Pro Parter

   Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

   VE installatør

   Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

   KMO

   Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

   ISO 9001

   Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

   CSR Horsens Alliancen

   Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

   Vil du vide mere om elektrikere?

   Læs blogindlæggene herunder