Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Xolta batteri til solceller

– Dansk design og høj innovation

Vi forhandler XOLTA solcellebatterier. XOLTA er en division af LiTHIUM BALANCE, som er en dansk virksomhed og en af verdens førende producenter af batterisystemer.

XOLTA går forrest i den grønne omstilling og arbejder med ny innovation indenfor batteriteknologi.

Solcelle XOLTA bat 510
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Til private hjem:

Til private hjem anbefaler vi BAT-5 og BAT-10 solcellebatterier.

BAT-5 svarer til et solcelleanlæg på 4-6 kWp. Et kompakt og lille batteri, der kan tåle at stå ude og passer til de fleste solcelleanlæg ved privatboliger, mindre virksomheder og boligforeninger.

Det installeres direkte i husets el-tavle. Fra eltavlen skal batteriet også tilsluttes kablet internet. Endvidere installeres en 3-faset forbrugs- og solproduktionsmåler til at styre, hvornår batterier oplader og aflader.

XOLTA - single solcellebatteri

Boligforeninger og virksomheder:

BAT-80 batteriet er ideelt fra 80 kWh til 2 mWh solcelleanlæg. Hvert BAT-80 batteri giver op til 80 kWh lagringskapacitet og har I brug for flere kWh, kan I koble flere batterier på.

Det enkelte batteri fungerer altid også som en selvstændig enhed, hvilket betyder, at det ikke går ud over de andre batteriers ydelse, hvis et enkelt batteri skal serviceres.

Batteriet er på størrelse med et køleskab og i et stilrent design. Det kan placeres både indvendigt og udvendigt.

Her kan du se og købe vores solceller

BAT-80 udendørs solcellebatteri
XOLTA - solcellebatterier, indendørs og udendørs

Xolta Alt-i-ét-batteri

Der er mange fordele ved det lydløse XOLTA solcellebatteri.

Battericeller er monteret i den galvaniserede stål-inderkasse, som beskytter batteriets vitale dele og hindrer fugtadgang. Fugt kan sætte sig som kondens og dermed skade batteriets vitale dele.

Batterierne testes grundigt, både for temperatur, strålevarme og hårdførhed. Da batteriet er placeret ude, skal det kunne tåle alle slags vejrtyper – lige fra hård frost til høje sommergrader.

Det er et alt-i-ét batteri, hvor den indbyggede inverter leveres til alle batteriets enheder i én samlet boks. Du skal således ikke have flere kasser hængende på væggen.

Et stilrent design og mulighed for at vælge mellem 2 farver til batteriets aluminiumsramme gør, at du kan få netop det batteriudseende, der passer dig og din bolig bedst.

Batteriet kan nemt sættes sammen med flere batterier, alt efter hvad dit behov er. 

I tvivl om det kan betale sig? læs om batterier til solceller kan betale sig

Energistyringssystem overvåger batteriet

For at batteriet kan levere sikkert og med stor kapacitet i lang tid, kræves et godt batteristyrings-system.

I et hybridsolcelleanlæg fra XOLTA er der tilkoblet et avanceret energistyringssystem, BMS som betyder Battery Management System, som overvåger og styrer batteriet for at sikre, at det yder det optimale.

BMS er en af verdens førende leverandører indenfor funktionel sikkerhed i batterisystemer og hjælper dig således med at få mest mulig ud af dine solceller.

Læs mere om solcelleregler her.

Intelligent energilagring

Solcellebatterier gemmer energien, når solen skinner. Når det er overskyet, bruges den lagrede strøm og når den er opbrugt, køber man ekstra strøm fra elnettet.

XOLTA har fremtidssikret batterierne, så de vil kunne gemme strøm til de dyre tidspunkter på døgnet. På den måde udnyttes de stigende og varierende el-tariffer på bestemte tidspunkter i løbet af et døgn.

Kort sagt; du får optimal udnyttelse af den solenergi, som dit anlæg producerer – til den billigste pris.

Overblik i appen:

Du kan i XOLTA´s app få et samlet overblik over:
  • Hvor meget strøm dine solceller producerer
  • Hvor stor din egen produktion er ud af dit samlede strømforbrug.
  • Præcist hvor meget du sparer – i kroner og i CO2. 

Appen opdaterer en gang i minuttet, så det er reelle tider og reelle priser.

Appen har en funktion – ”Politikker” – som er en optimeringsplan, der sammenholder de aktuelle strømpriser, dit historiske forbrug de foregående 5 uger samt vejrsigten.

Herefter vil appen generere en plan for det kommende døgn, der sikrer, at du køber billig strøm, når priserne er lave og bruge den, når priserne er høje.

På den måde får du altid den billigste strøm med solceller, uanset vejret.

Xolta app

Generelle specifikationer på Xolta Bat 5 og 10

Xolta solcellebatteri, til private hjem

Litium-ion batterier 

XOLTA bruger Litium-ion batterier, da de er den meste anvendte teknologi til energilagring,
herunder af solenergi. Litiumbatterier har den højeste energitæthed målt på vægt og volumen og er det letteste af alle metaller med det største spændingspotentiale.

XOLTAs solcellebatterier er kompatibelt med alle slags solceller og har en holdbarhed på minimum 15 år og der ydes 10 års garanti.

XOLTA er 100% ejet af Ebbefos Holding A/S, der er et investeringsselskab for Ebbefos Fonden. Der investeres primært i virksomheder, der ligesom XOLTA har fokus på at arbejde for den grønne
omstilling. Medarbejderne og kunderne kommer fra hele verden, da XOLTA respekterer og værdsætter mangfoldighed i baggrund, erfaring og idéer.

Solcellepaneler på et hus

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Har du brug for rådgivning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!