CSR-mærket

CSR står for Corporate Social Responsibility og er tildelt til virksomheder der fortsat har et engagement og forpligtelse til at bidrage til økonomisk vækst. Vi er blevet tildelt CSR-mærket da vi i VS Automatic er en virksomhed der sætter medarbejderen i fokus og den enkeltes livskvalitet høj og i konstant forbedringer, for både medarbejderen samt medarbejderens familie og det generelle samfund.

Læs om vores bidrag
csr mærket horsens alliancen

Det betyder CSR-mærket

Vi forsøger som virksomhed altid at være en bidragende faktor til de lokale, derfor er vi beæret over at have modtaget CSR-mærket – Horsens Alliancen. Da dette betyder at vi har en særlig ambassadørrolle i lokalområdet og bidrager til opfyldelsen af Horsens Alliancens mål.

På disse måder har vi opnået CSR-mærket for socialt ansvarlige virksomheder:

 • Tager hånd om lokale og er socialt ansvarlige overfor ledige, sygemeldte og unge. Dette gøres gennem småjobs og praktikpladser, hvor vi fungerer som mentor. 
 • Trivsel og arbejdsglæde er i fokus, så vi beholder nuværende medarbejdere og erhverver flere dygtige og kvalificerede personer til teamet. 

Vi tror på at vores bidrag, både inspirere de udsatte men ligeledes andre virksomheder til at tage et større socialt ansvar. 

Læs mere via horsens alliancen
tidligere praktikanter csr-mærket

Sådan tager vi ansvar

Vi vil gøre en forskel for personer der har behov for det, for at vi kan lykkedes med dette fokuserer vi dagligt på følgende områder:

torben csr-mærke 2021

Flere år med fokus på CSR

Som virksomhed har vi længe haft stor fokus på CSR, på flere måder. Derfor har vi ligeledes tre år i træk modtaget CSR-mærket fra Horsens Alliancen.

Vores engagement blev anerkendt i årene 2018, 2020, 2021 og 2022. Vi har blandt andet gjort vores bedste i forhold til medarbejderfastholdelse, fleksjob, småjob og praktikforløb. 

Derfor består vores hold ofte af adskillige fleksjobbere, praktikanter, lærlinge og voksenlærlinge – hvor dette er til gavn og glæde for begge parter. 

NExTWORK – fokus på de unge

Desværre oplever vi I Danmark at unge “falder tilbage” i systemet, dem vil vi gerne hjælpe. Grundet vores størrelse, kompetencer og virksomhedsprofil var det naturligt for os at være en del af virksomhedsnetværket NExTWORK.

NExTWORK er en indsats der er sat til i verden, for at tage hånd om unge mennesker som er uden uddannelse og job. Vores rolle er at tilbyde mulighed for praktik, hvor der tages forbehold for personens behov, men inden for forskellige grene af vores virksomhed, blandt andet som elektriker, it og marketing.

Marketing praktikanter

2

Elektriker praktikanter

2

IT praktikanter

2

Det er en netværksbaseret indsats, hvor VS Automatic og andre virksomheder netværker med de unge, så vi forhåbentligt kan hjælpe dem udvikle sig personligt, socialt og finde deres plads på arbejdsmarkedet. 

Læs om tidligere praktikanter

Har du spørgsmål om CSR-mærket?

Du er velkommen til at skrive til os, så svarer vi hurtigst muligt. 

  Har du spørgsmål om CSR-mærket?

  Du er velkommen til at skrive til os, så svarer vi hurtigst muligt. 

  Skriv nu

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om CSR-mærket

  🔋 Hvad er CSR-mærket?

  Hvad er CSR-mærket?

  CSR betyder “Corporate Social Responsibility”, som er et mærke/certificering som tildeles til virksomheder der tager et socialt ansvar og hjælper mennesker der har vanskeligheder ved at være på arbejdsmarkedet. 

  🔋 Hvorfor har VS Automatic modtaget mærket?

  Hvorfor har VS Automatic modtaget mærket?

  VS Automatic har gennem en årrække haft fokus på at hjælpe mennesker, specielt unge der er på kanten af arbejdsmarkedet. Måden vi har bidraget er ved at:

  • Tilbyde fleksjob
  • Tilbyde småjob
  • Tilbyde praktikforløb
  • Være en del af indsatsen NExTWORK. 
  🔋 Hvad er NExTWORK?

  Hvad er NExTWORK?

  Vi vil gerne tage et socialt ansvar, dette kan vi gøre ved at hjælpe unge mennesker med forskellige vanskeligheder.

  Derfor er vi en del af NExTWORK, som er en netværksbaseret indsats som forbinder virksomheder og unge mennesker. Vi tilbyder praktikforløb der passer til individets behov. 

  Sidenavigation ▼