CSR mærket – Horsens Alliancen

CSR mærket – Horsens Alliancen gives til virksomheder, der har en særlig ambassadørrolle i lokalområdet og bidrager til opfyldelsen af HORSENS ALLIANCENs mål. VS Automatic er netop blevet tildelt Horsens Alliancens CSR-mærke, for socialt ansvarlige virksomheder. CSR-mærket gives til virksomheder, som løfter et lokalt socialt ansvar overfor ledige og sygemeldte, bl.a. ved at tilbyde småjobs og praktikpladser hvor man kan udvikle sig eller ved at være mentor for udsatte unge.

CSR står for Corporate Social Responsibility og er tildelt til virksomheder der fortsat har et engagement og forpligtelse til at bidrage til økonomisk vækst. Vi er blevet tildelt CSR-mærket da vi er en virksomhed der sætter medarbejderen i fokus og den enkeltes livskvalitet høj og i konstant forbedringer, for både medarbejderen samt medarbejderens familie og det generelle samfund.

VS-Automatic tager hånd om medarbejder der har brug for hjælp i hverdagen til at blive på arbejdsmarkedet eller til at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Vi ser det som en kæmpe stolthed og ære at have arbejdsglæde og trivsel i fokus, så vi kan beholde vores nuværende medarbejder, samt erhverve flere dygtige og kvalificerede personer til vores team.

csr elektriker horsens
CSR people 21
CSR Mærket 2020
Socialt ansvarlig virksomhed horsens CSR18

HJÆLPER LEDIGE


Stiller virksomheden til rådighed for ledige, som har brug for et job eller uddannelsesafklarende forløb.

SUNDT ARBEJDSMILJØ


Sikrer et godt arbejdsmiljø og en arbejdspladskultur, der forebygger nedslidning af medarbejderne

MEDARBEJDER TILFREDSHED


Tilrettelægger arbejdet, så der tages højde for de særlige behov, som nogle medarbejdere kan have.

ESCR logo
ESCR logo
I samarbejde med ecsr.dk

NoCo2 logo

No Co2

Hos VS Automatic ønsker vi at gøre en grøn forskel! Derfor er vi en del af No Co2. Ordningen skal sætte fokus på grønomstilling, samt inspirere andre til at gå forrest for grønnere tiltag i  hverdagen. Det kan være mindre tiltag i hverdagen eller større tiltag vedrørende energioptimering – Her står VS Automatic altid klar til at give dig den bedste rådgivning, når du skal vælge et grøn alternativ.