vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Udtalelse fra vores studiepraktikant, Sarah

Sidst redigeret: 14. april 2023 / Skrevet af: Sarah Karlsen

”Udfordrende, lærerigt og spændende” er klart nøgleordene for mit praktikophold hos VS Automatic, der har stået på de seneste 4 måneder.

Hvem er jeg? 

Mit navn er Sarah Karlsen, bosat i Horsens og rundet de 22 år. Til hverdag studerer jeg markedsføringsøkonomi på VIA University College i Horsens, som jeg afslutter til kommende sommer. Derefter er planen at studere videre, til en professionsbachelor i International Handel og Markedsføring.

I mit sidste semester af uddannelsen var jeg så heldig at få muligheden for at komme i praktik hos VS Automatic, hvilket har vækket stor glæde og udvikling.

Mine arbejdsopgaver

Før praktikkens opstart havde jeg nogle forventninger og forestillinger om det kommende forløb. I forbindelse med studiet, opsatte jeg mig nogle læringsmål, som skulle guide mig igennem læringsforløbet. Og disse har jeg bestemt opnået, og mere til.

Jeg har fået lov til at udvikle mig indenfor forskellige emner, såsom:

Herunder har mit hovedfokus lagt på SoMe delen, hvoraf processen har været lige fra brugen af analytics, ideen bag et opslag, tekstforfatning og grafisk udførelse, koordination og meget mere.

Hvordan fungerede hverdagen?

Mit praktikforløb blev det første møde med kravet om at fungere i en professionel sammenhæng, hvor det samtidigt var studierelevant. Jeg havde derfor set frem til at opleve hverdagen på det ”virkelige arbejdsmarked”, der venter mig.

Ved et praktikophold i firmaet, oplever du hurtigt, at der er ”frihed under ansvar”. Selvom du bliver guidet, ledt på rette vej og får opsat deadlines, har du bestemt også selv stor indflydelse på din lærerig og måden du udvikler dig på. Ingen dage er ens, hvilket gjorde opholdet endnu federe. Nogle dage var fuld booket med møder og diverse opgaver – andre dage var der tid til fordybelse i kursus og andet.

Derfor skal du vælge VS Automatic som praktiksted

Så ønsker du et sted, hvor du kan udfolde og udvikle dig på en spændende, målrettet og udfordrende vis? Så skal du vælge praktik hos VS Automatic, der tilbyder praktik i forskellige stillinger.

Du vil få en masse søde kollegaer, der alle er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Her får du muligheden for gradvist at tage mere ansvar, samtidig med, at teamet sørger for at gøre din hverdag fleksibel. Her bør du aldrig tøve om at spørge – ingen spørgsmål er dumme. Ligeledes bør du ikke tøve om at sende en ansøgning… Så hvad venter du egentlig på?

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.