Alarmsystem til hus – sov trygt om natten

Med et alarmsystem i dit hus kan du sove trygt om natten, mens alarmsystemet holder øje med dit hjem.


Hvis et indbrud, en brand eller en anden uheldig hændelse skulle ske, vil du både blive advaret af sirenerne i alarmsystemet og din telefon.

tryk her for at se produkter
alarmsystem til hus

Hvad koster alarmsystem til huse?

Vores serviceaftale er bindende i 12 måneder og koster 189,- pr. måned.

BRONZE PAKKEN
2995,-
1 betaling eksl. service aftale
VIS PAKKE
GULD PAKKEN
8995,-
1 betaling eksl. service aftale
VIS PAKKE

Det er svært at lave en standardløsning indenfor alarmsystemer, og derfor vil vi meget gerne komme ud og se dit hus, inden vi laver en aftale. På den måde kan vi sikre os, at vi sammensætter den pakke, som er mest optimal for din bolig. Du er selvfølgelig involveret under hele forløbet.

Vil du læse mere om alarm? så klik her: alarmsystem

Hvordan virker et alarmsystem til hus?

Vores alarmsystemer indeholder alle de nødvendige moduler, som skal til for at beskytte dit hus mod uhensigtsmæssige hændelser såsom indbrud, brand, oversvømmelse m.m. Når du ringer til os, kommer vi ud til dig og finder ud af, hvad der skal til for at passe på dit hus.

Alarmsystemet styres gennem et betjeningspanel ved indgangen eller via en app på din telefon eller computer. Hvis det ønskes, kan du få et adgangskontrolanlæg, så du skal bruge en kode eller nøglebrik for at åbne døren. Signaler fra og til modulerne sendes gennem centralen via et GSM signal. Alarmsystemet indeholder typisk nogle røgalarmer og bevægelsessensorer(PIR), så ubudne gæster og røg bliver opdaget så hurtigt som muligt. Du kan også få PIR-kameraer, oversvømmelsesdetektorer, tågekanoner m.m. som tilvalg, så du er endnu bedre dækket ind overfor uheldige hændelser. 

Med vores serviceaftale kommer vi ud og skifter batterierne og tester systemet, når det er tid. Hvis du en dag ikke vil have systemet længere, kommer vi ud til dig og fjerner det gratis.

Hvorfor få et alarmsystem til dit hus?

Indbrud i enfamiliehuse udgjorde i 2015 83,8% af alle indbrud i Danmark. Det er et totalt antal på 27.615 indbrud, hvorfor det er en rigtig god idé at anskaffe sig et alarmsystem, så du kan opdage og afværge et eventuelt indbrud så hurtigt som muligt.

Alarmsystemet har som sådan ikke nogen præventiv effekt mod indbrud og tyveri, men det kan have en forebyggende effekt, hvis du skilter med det. Dog kan alarmsystemet være med til at opdage indbruddet tidligt og stresse gerningspersonen. På den måde bliver der stjålet og/eller ødelagt færrest mulige genstande under indbruddet. Efterfølgende kan billeder fra PIR-kameraerne hjælpe politiet med at opklare forbrydelsen og fange tyven.

Hos VS Automatic kan vi supplere dit alarmsystem med bl.a. ansigtsscannere, ansigtsgenkendelse og tågekanoner for at maksimere sikkerheden og den efterfølgende opklaring af forbrydelsen.

Mange frygter indbrud

Som følge af det høje antal indbrud i Danmark hvert år, udtaler næsten hver 4. dansker, at de føler sig utrygge eller meget utrygge ift. risikoen for indbrud. Vi tror på, at man sover tryggere om natten, hvis man har et alarmsystem til at holde øje med hjemmet, når ens egne øjne er lukkede.

Alarmsystemet holder ikke kun øje med indbrud, men det kigger også efter, om der skulle opstå brand, oversvømmelse eller lignende hændelser, der kan have grumme konsekvenser, hvis det ikke bliver opdaget hurtigt nok.

Udover at holde øje med dit hus, når du sover, vil alarmsystemet også være på vagt overfor indbrud og ulykker, når du ikke er hjemme. Så kan du trygt tage på ferie eller lignende. Hvis uheldet skulle være ude, vil du både modtage besked som SMS og som notifikation i appen, så du og politiet kan reagere hurtigst muligt.

Er du interesseret i en billig alarm?

Hos VS Automatic koster et alarmsystem til huset ikke en bondegård. Vi synes nemlig, at det er ærgerligt, hvis folk fravælger et alarmsystem, fordi det er for dyrt.
Derfor tilbyder vi en billig alarmpakke af høj kvalitet, som kan overvåge dit hus og sørge for, at et eventuelt indbrud bliver opdaget og afværget hurtigt.
Hvis alarmen går, bliver politiet tilkaldt, og du bliver underrettet på din telefon, så hændelsen bliver håndteret med det samme.

Vores alarmpakke bronze koster 2.995 DKK. Du kan læse mere om den her på siden.

Få et uforpligtende tilbud på en billig alarm

Der findes ikke én fast løsning på sikkerhed, og derfor kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på et billigt alarmsystem til dit hus.

Du kan skrive til os i kontaktformularen nederst på siden eller ringe til os og fremlægge dine behov og dit budget. Så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

Vi kommer også gerne ud og kigger på dit hus, så vi kan lave en professionel vurdering af, hvad der bedst kan sikre dit hjem.

Få et tilbud nu
central med kode

Book en af vores alarm specialister

Hos VS Automatic har vi et hold der er dedikeret til at rådgive og installere alarmsystemer til private boliger og virksomheder. Hvis du allerede nu ved hvilken pakke du ønsker, så kan du på blot to minutter bestille en tid via vores online booking system. 

Såfremt du fortsat er i tvivl om dit valg, så er du altid velkommen til at kontakte os her

BOOK TID
Book tid med alarm specialist

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar om alarmsystem til hus

✅ Hvad koster alarmsystem til huse?

Hvad koster alarmsystemer til huse?

Hos VS Automatic har vi 3 alarmpakker, som er rigtig fine løsninger i mange huse. Men vi vil også rigtig gerne skræddersy en løsning til dig, så vi er sikre på, at alarmsystemet er tilpasset dine behov.

Vores alarmpakker er følgende:

 • Bronzepakken – op til 120 m2 – 2995,-
 • Sølvpakken – op til 170 m2 – 4995,-
 • Guldpakken – op til 220 m2 – 8995,-
✅ Hvordan virker det med smart homes?

Hvordan virker det med smart homes?

Nej, alarmsystemet virker desværre ikke med smart homes.

✅ Hvem kan få adgang til alarmsystemet?

Hvem kan få adgang til alarmsystemet?

Vi har aldrig nogensinde oplevet, at et alarmsystem er blevet hacket. Men vi kan ikke udelukke, at det nok godt kan lade sig gøre. Som udgangspunkt er det dog 100% kontrolleret hvem der har adgang til alarmsystemet. 

Martin

Alarm specialist

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, hvilket gør, at vi altid kan hjælpe med den rette løsning.”

Alarm Martin kontaktformular

Hjælp til alarmsystem til hus?

Jeg hjælper gerne med rådgivning  Martin

  Alarm specialist

  “Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, hvilket gør, at vi altid kan hjælpe med den rette løsning.”

  Alarm Martin kontaktformular

  Hjælp til alarmsystem til hus?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning

  Skriv nu

  Vil du vide mere om alarmsystem til hus?

  Læs blogindlæggene herunder

  Sidenavigation ▼