Videoovervågningen styres nemt gennem et panal

Videoovervågning

Med videoovervågning til private og erhverv kan du holde øje med dit hjem eller din virksomhed, selv når du ikke er der.

Hos VS Automatic kan vi hjælpe dig med rådgivning, opsætning og service vedr. alarm- og overvågningssystemer, så du kan gøre dit hjem eller din virksomhed mere sikker. Videoovervågning fungerer som forebyggelse mod indbrud, da synet af et overvågningskamera kan virke afskrækkende på ubudne gæster, men det fungerer også som bevismateriale, der kan hjælpe politiet med at pågribe gerningsmændene, hvis indbrud skulle forekomme alligevel.

Et overvågningssystem kan være lige dét, der skal til for at sikre dit hjem, din virksomhed eller institution. Kontakt os nu, så vi i fællesskab kan finde det bedste videoovervågning til dine behov.

Videoovervågning skaber tryghed
Alarmpakke videoovervågning

Videoovervågningspakke

6995 DKK

Månedlig abonnement på 189 kr.

1 Stk. Central

1 Stk. GSM sender

1 Stk. Betjeningspanel

4 Stk. PIR CAM (rumføler med videoovervågning)

3 Stk. Dørmagnet

6 Stk. Prox brikker

2 Stk. brandalarmer

6 Stk. Alarmmærker

Prisen er vejledende

Køb den her

Videoovervågning til private og erhverv

Hvad end det gælder videoovervågning af dit private hjem eller erhvervslokaler inden for et hav af forskellige brancher, såsom landbrug, offentlige institutioner og butikker, så kan vi skræddersy en løsning, der er designet præcis til dén situation, du står i.

Det er vigtigt for os, at det er simpelt for dig at få et tilpasset videoovervågningssystem, og derfor er vi med dig under hele processen lige fra rådgivning og køb til installation og service.

Det er vores erfaring, at videoovervågning har en kæmpe effekt i forhold til indbrud hos både private og erhverv. Indbrudstyve bliver ofte skræmt væk blot ved synet af installationen, hvilket også er grunden til, at mange virksomheder skilter med overvågning, så potentielle indbrudstyve bliver gjort opmærksomme på tilstedeværelsen af kameraer.

I tilfælde hvor et overvågningskamera filmer et område, hvor der foregår almindelig færdsel, er det lovpligtigt, at man skilter med overvågningen. Videoovervågning har dog også en stor positiv effekt mod de mere vovede indbrudstyve, da du kan afsløre dem både under og efter indbruddet.

Vi laver videoovervågning til private og erhverv

Dahua overvågning

Dahua Technology er en af verdens største producenter af videoovervågning, og de er altid klar på at levere højkvalitets overvågningsløsninger til VS-Automatics kunder. Hvert kamera er designet til at kunne løse et specifikt behov, og de laver både kameraer til private og erhverv.

Her er nogle af de egenskaber, du får med et Dahua kamera:

 • Høj opløsning
 • God lysfølsomhed
 • Auto tracking
 • x48 Zoome
 • Termiske kameraer
 • Starlight teknologi
 • Full-Color kameraer

ABUS overvågning

ABUS er vores anden samarbejdspartner til levering af højkvalitets videoovervågning. De leverer til både små, mellemstore og store virksomheder, og sørger for, at dine medarbejdere altid føler sig trygge, men ABUS laver også appintegrerede løsninger til private.

Her er nogle af de egenskaber, du får med et ABUS kamera:

 • Bevægelsessensor
 • Justerbart vægbeslag
 • Behøver ikke Wi-Fi eller stikkontakt
 • Vandtæt
 • 120° vidvinkel
 • Genopladeligt og langvarigt batteri
 • Tilkoble App til din smartphone

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua PTZ dome kamera 4MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua Starlight PTZ dome kamera 2 MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua IP Bullet kamera 4MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua Bullet kamera full-color starlight 2MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua Dome kamera IP starlight 8MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua Dome kamera IP starlight 4MP

Abus & Dahua videoovervågning

Dahua Dome kamera IP starlight 2MP

Skal vi hjælpe dig?

Videoovervågning til erhverv

Vi har meget erfaring med alarm- og videoovervågningssystemer til virksomheder uafhængigt af størrelse. Kontakt os i dag for at sikret din virksomhed mod ubudne gæster.

Videoovervågning til private

Vores medarbejdere kan gøre dit hjem mere sikkert mod indbrud ved hjælp af alarmer og overvågning. Kontakt os i dag for at få rådgivning vedr. vores alarmpakker.

Installation af alarmsystemer med videoovervågning

Vi kan tilbyde dig en komplet løsning mod ubudne gæster, ved at opsætte et alarmsystem tilkoblet et videoovervågningssystem. På den måde helgarderer du dit hjem og/eller virksomhed. Hvad end det drejer sig om videoovervågning af private hjem, sommerhuse, små, store eller mellemstore virksomheder, så kan vi skaffe dig en komplet tilpasset løsning. Alarm-Martin står klar til at rådgive om de mange forskellige af alarmsystemer og overvågning, samt rådgivning vedr. installation og service.

Det er vigtigt du føler dig tryg i dit hjem eller når du forlader din virksomhed. Med videoovervågning tilkoblet alarmsystem, kan du føle dig tryg 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Videoovervågning som del af et integreret alarmsystem kan være med til at forebygge både forekomsten og varigheden af indbrud.

Er du i tvivl, om du har en fyldestgørende løsning ift. Videoovervågning, eller ved du, at du gerne vil have en bedre løsning? Uanset hvad, så vil vi rigtig snakke med dig, så vi kan finde noget, der opfylder dine kriterier. Ring eller skriv til os og få den løsning, der passer til dig – inden uheldet er ude.

Læs mere om mulighederne indenfor alarmsystem her.

✅ Må man dele videoovervågning?

Må man dele videoovervågning?

Nej, man må ikke dele overvågning som privatperson. Det er kun politiet, der må dele overvågning.

✅ Er der lyd på overvågningskamera?

Er der lyd på overvågningskamera?

Det er som udgangspunkt forbudt at optage lyd i forbindelse med videoovervågning, medmindre man har fået samtykke fra de overvågede.

✅ Hvornår må man videoovervåge som erhverv?

Hvornår må man videoovervåge som erhverv?

Det er som udgangspunkt i orden for virksomheder at overvåge deres område. Visse typer af virksomheder, såsom butikker, tankstationer og shoppingcentre, må også videoovervåge områder med almindelig færdsel, så længe dette er skiltet. Medarbejderne skal have det at vide, hvis de bliver overvåget.

✅ Hvornår må man videoovervåge som privat?

Hvornår må man videoovervåge som privat?

Privatpersoner har ret til at overvåge deres egen grund og også inde i huset. Dog skal man informere en eventuel rengøringsdame eller barnepige om det. Man må som privat ikke overvåge områder, hvor der foregår almindelig færdsel, såsom veje og fortove, og man må heller ikke kunne se naboens grund på optagelserne.

✅ Hvad koster et overvågningskamera?

Hvad koster et overvågningskamera?

Overvågningskameraer findes i mange prisklasser. Fra de helt billige, der koster et par hundrede kroner, til de rigtig dyre til over 100.000 kr. Hos VS Automatic kan du købe en videoovervågningspakke til 6.995,- der inkluderer rumfølere med videoovervågning, brandalarmer, et betjeningspanel m.m.