Varmepumpe til sommerhus

Foråret står for døren, og det betyder samtidig også at sommerhus sæsonen er lige om hjørnet. En varmepumpe til sommerhus, er en god ide til dit feriehus. Måske er du en af dem, som flittigt har brugt sommerhuset hen over vinteren. Som du muligvis har fundet ud af at din nuværende varmekilde er lige til den dyre side. Eller måske skal du ud og åbne sommerhuset op for sæson, og frygter allerede nu den kendte sommerhus-lugt.

Hos VS Automatic har vi en samlet løsning på både varmeregningen og den frygtede sommerhus-lugt.

En luft-luft varmepumpe til sommerhus kan nemlig sikre dig en behagelig temperatur hele året rundt. Den er både billig i drift og installation. Så er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig. En luft-luft varmepumpe kan være lige den investering, som hjælper dig på vej til et bedre indeklima.

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

Forårstilbud som kan være en mulig, varmepumpe til sommerhus

Vi kører netop nu med et forårstilbud på en Panasonic luft-luft varmepumpe.

Pris: 13.820 kr. inkl. standard montage.

HUSK, at når du køber en luft-luft varmepumpe, så har du samtidig mulighed for at søge om håndværkerfradrag.
Læs meget mere om håndværkerfradraget lige her

Få et tilbud på en luft-luft varmepumpe her
varmepumpe-til-sommerhus-i-rum

Vi er din lokale KMO-certificeret installatør

Hos VS Automatic er vi KMO-certificerede installatører. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, med at få luft-luft varmepumpen installeret helt rigtigt. Både i dit private hjem eller sommerhuset, til den helt rigtige pris.

Kontakt os i dag på 📞 75 64 18 99, så tager vi en snak om dit behov og giver et uforpligtende tilbud på både montering og varmepumpen.

Vi hjælper dig fra start til slut, da vi både rådgiver, leverer og monterer. Du er derfor sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov og hus! Vi kører i Midtjylland og omegne.  

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

Luft-luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft. Som efterfølgende fordeles inde i huset med inde delens indbyggede blæser. Varmepumpens inde-dele monteres oftest i husets største opholdsrum.

Uanset om du ønsker en stuetemperatur på 22 grader i frostvejr eller 18 grader i hedebølgen. Så kan varmepumpen regulere temperaturen, så indeklimaet er behageligt hele året rundt uanset temperaturen udenfor.

Kontakt os for at få et uforpligtende snak og tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞75 64 18 99. Vi kører i Midtjylland og omegn.

varmepumpe-til-sommerhus-wfistyring
Styring af din varmepumpe med WiFi

Mange nye varmepumper er i dag opgraderet med WiFi. Således at du som ejer nemt og bekvemt kan tænde, slukke og regulere din varmepumpe med blot et tryk på telefonen. Det giver dig mulighed for at varme sommerhuset op inden ankomst. Nedkøle sommerhuset om sommeren og skrue ned for varmen, når ferien er slut.

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis huset har været lukket ned hen over vinteren. For at holde sommerhuset frostfrit skal varmepumpen helst kører med en temperatur på mellem 8-16 grader.
For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd. Anbefaler VS Automatic at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via app’en. Det afhænger selvfølgelig af temperaturen udenfor.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer. Så du kan komme frem til et behageligt nedkølet sommerhus.

VS Automatic vil som din lokale varmepumpe-ekspert også kunne rådgive dig, så du efter montering er helt klar til at styre og regulere varmen via din nye varmepumpe. Hvis du har spørgsmål efterfølgende, står VS Automatic også klar til at rådgive dig.

Husk serviceaftalen – så sørger vi for din varmepumpe

Med en service aftale hos VS Automatic har du en bekymring mindre. Vi sørger for, at din varmpumpe får den lovpligtige årlige service. Således at din varmepumpe altid er vedligeholdt, køre optimalt, og bevarer garantien.

Hos VS Automatic kan vi lave dit årlige serviceeftersyn. Kontakt os på 📞75 64 18 99, eller book en tid online og hør nærmere om en serviceaftale.