vs automatic kompetencer

Studielegat

VS Automatic studielegat - en støtte til studerende

Er du studerende og har brug for en økonomisk håndsrækning, så du kan få lige dét ekstra ud af din uddannelse?!
Så er VS Automatics studielegat måske dén forstærkning, som kan hjælpe dig på vej.

Studielegatet bliver i år overrakt i februar og december.

Hvad indeholder legatet?

2 gange årligt uddeler vi VS Automatics studielegat á 2.500 kr. Vi uddeler det til en studerende, der ønsker et økonomisk bidrag til sin studietid. 
Det kan være som hjælp til en studietur, udgifter til studiet generelt eller andre studierelaterede udgifter såsom rejseudgifter, onlinekurser, skoleudflugter mm.

Legatet er et bidrag, som kan give lidt ekstra strøm på studie-batteriet og dermed gøre en forskel for den studerende.

NB: Legatet er skattepligtigt.

Hvem kan ansøge?

Studielegatet tilbydes alle studerende – hvad enten du er studerende på gymnasiet, universitet, eller om du læser en erhvervsfaglig uddannelse, hvor du skal i lære, eller ud at have en elevplads. Du kan også ansøge, hvis du skal på højskole. Du skal blot kunne dokumentere, at du allerede er i gang med en uddannelse, eller at du er blevet optaget. 

Vores studielegat er for alle, og det er der én simpel grund til, nemlig at alle fagligheder og kompetencer er lige uundværlige! En uundværlighed og tværfaglig nødvendighed, som vi hver dag oplever de store fordele ved.

Hvordan søger jeg?

For at komme i betragtning til VS Automatics studielegat skal du ansøge via formularen herunder 👇🏼

Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, som du skriver i bunden af formularen. I den fortæller du om dig selv, dit studie, og hvorfor netop du fortjener VS Automatics studielegat! Vi er især interesseret i at høre, hvad legatet skal bruges til – om det er til nye studiebøger, onlinekursus, middag til studiegruppen eller noget helt fjerde – det er op til dig.

Så sæt dig til tasterne og find din indre J. K. Rowling frem ✍

Vi glæder os til at læse din ansøgning! 

Ansøgningsfrist og svar

I 2024 bliver legatet uddelt 1. februar (frist for ansøgning: 15. januar) og 1. december, hvor fristen for at ansøge er 15. november kl. 12.

Fra 2025 bliver legatet uddelt 1. juni (frist for ansøgning: 15. maj) og 1. december (frist for ansøgning: 15. november).

Vi sender en skriftlig godkendelse på mail til den person, som vil få tildelt legatet, senest én måned efter ansøgningsfristen. De øvrige ansøgere får tilsendt et skriftligt afslag på mail.

Hvad vi forventer af den heldige vinder

Er du den heldige vinder af VS Automatics studielegat, vil vi meget gerne modtage et billede af dig med studielegatet, samt et billede hvor legatet er taget i brug 📸

Legatet overrækkes personligt hos VS Automatic i Horsens, hvor vi også vil klare alt det administrative. Vi sender vinderen en direkte mail med vores kontaktoplysninger, så du kan ringe og aftale en tid til at hente legatet. Har du ikke kontaktet os inden 5 hverdage, forbeholder vi os retten til at overrække legatet til en anden ansøger.

SEND DIN ANSØGNING 👇🏼

Indsend din ansøgning om VS Automatics studielegat på 2.500 kr. ved at udfylde formularen herunder.

I din ansøgning skal du fortælle lidt om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener at vinde VS Automatics studielegat!
Hvad skal legatet bruges til, hvis du vinder? 🔥 💪