VS Automatic studielegat – en støtte til studerende

Er du studerende og har brug for en økonomisk håndsrækning, så du kan få det fulde og lige dét ekstra ud af din uddannelse?!
Så er VS Automatics studielegat måske dén forstærkning, som kan hjælpe dig på vej.

Studielegatet bliver overrakt i februar og september hvert år.

Hvad indeholder legatet?

2 gange årligt uddeler vi VS Automatics studielegat á 2.500 kr. pr. gang. Dette til en studerende, der ønsker et økonomisk bidrag til sin studietid. 
Det kan være som hjælp til en studietur, udgifter til studiet generelt eller andre studierelateret udgifter såsom rejseudgifter, online kurser, skoleudflugter mm.

Legatet er et bidrag, som kan give lidt ekstra strøm på studie-batteriet og dermed gøre en forskel for den studerende.

NB: Legatet er skattepligtigt.

Hvem kan ansøge?

Studielegatet tilbydes alle studerende – om du er studerende på gymnasiet, universitet eller om du læser en erhvervsfaglig uddannelse, hvor du skal i lære eller ud at have en elevplads. Du kan også ansøge, hvis du skal på højskole. Du skal blot kunne dokumentere, at du allerede er i gang med en uddannelse, eller at du er blevet optaget. 

Vores studielegat er for alle, og det er der én simpel grund til, nemlig at: Alle fagligheder og kompetencer er lige uundværlige! – En uundværlighed og tværfaglig nødvendighed, som vi hver dag oplever de store fordele ved.

Hvordan søger jeg?

For at komme i betræknings til VS Automatics studielegat, skal du ansøge via siden her. 👇🏼

Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, som du skriver i bunden af formularen, hvor du fortæller om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener VS Automatics studielegat! Vi er især interesseret i at høre, hvad legatet skal bruges til – om det er til nye studiebøger, online kursus, middag til studiegruppen eller noget helt fjerde – det er op til dig.

Så sæt dig til tasterne og find din indre J. K. Rowling frem. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Ansøgningsfrist og svar

Ansøgningsfristen for studielegatet i februar er den 15. januar kl. 12:00. Søger du om september legatet er fristen for ansøgningen den 15. august kl. 12:00.

Der bliver, senest én måned efter ansøgningsfristen, sendt en skriftlig godkendelse til den person, som har fået tildelt legatet. Der vil ydermere blive sendt et skriftligt afslag til de resterende ansøgere.

Hvad vi forventer af den heldige vinder

Er du den heldige vinder af VS Automatic legatet, vil vi meget gerne modtage et billede af dig med studielegatet samt et billede, hvor legatet er taget i brug. 📸

Legatet overrækkes personligt i VS Automatic i Horsens, hvor alt det administrative bliver klaret inden overførslen. Vi sender vinderen en direkte mail med vores kontaktoplysninger, så du kan ringe og aftale en tid til at hente legatet. Har du ikke kontaktet os inden 5 hverdage, forbeholder vi og retten til at overrække legatet til en anden ansøger.

studielegat

SEND DIN ANSØGNING 👇🏼

Indsend din ansøgning om VS Automatics studielegat på 2.500 kr. ved at udfylde formularen herunder.

I din ansøgning skal du fortælle lidt om dig selv, dit studie og hvorfor netop du fortjener at vinde VS Automatics studielegat!
Hvad skal legatet bruges til, hvis du vinder? 🔥 💪

Vi glæder os til at hjælpe dig – eller en af dine med-ansøgere.