Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Alarmsystem til lokal virksomhed

Sidst redigeret: 17. december 2018 / Skrevet af: VS Automatic

Den lokale virksomhed

Alarmsystem til lokal virksomhed der prioriterer lokalt. Hos AN Agentur i Horsens har indehaver Allan Nielsen valgt at få et nyt trådløst alarmsystem.

Men der ligger mere bag udskiftningen end som så, for Allan fravalgte sit tidligere alarmselskab til fordel for et trådløst alarmsystem, der både dækker virksomhedens forsikringsvilkår, er mere up to date, er billigere i serviceomkostninger og ikke mindst, så er det installeret af den lokale alarmmontør hos VS Automatic i Horsens.

Allan Nielsen ejer vinimport-virksomheden AN-Agentur, der har både lager og showroom i Horsens.

Det lokale netværk skaber nye relationer

Gennem det lokale netværk i Horsens, blev Allan introduceret for VS Automatics montør, Per Rasmussen, og der opstod en god dialog. Det var herigennem, at Allan fandt ud af, at VS Automatic ikke kun er en el-installationsvirksomhed, men at de også installerer forsikringsgodkendte alarmsystemer, der serviceres af veluddannede alarmteknikere og montører – som Per.

Hvorfor et nyt alarmsystem?

Der var egentlig ikke noget galt med AN Agenturs eksisterende alarmløsning, men VS Automatic kom med et godt tilbud på et alarmsystem med en billigere årlig service – og selve systemet er mere intelligent og up to date.

En af hovedårsagerne til alarmudskiftningen var, at VS Automatic er en lokal virksomhed: ”Jeg havde fået et rigtig godt indtryk af Per og VS Automatic gennem netværksmøderne, og da Per fortalte, at de kunne levere et trådløst alarmsystem, der var både smartere og billigere end den løsning, jeg stod med, så sprang jeg selvfølgelig til. ”

God rådgivning

Allan forklarede hvilke forsikringskrav og funktioner hans virksomhed AN Agentur har behov for. Derudfra leverede VS Automatic et tilbud på den helt perfekte alarmløsning – en Power Master 10.

Engagerede medarbejdere og god service

Da Allan accepterede tilbuddet, fik alarmmontørerne fra VS Automatic hurtigt og let fjernet det gamle system og installeret det nye, mere moderne system. ”Jeg har kun oplevet positive medarbejdere, der både var effektive og havde kompetencerne i orden. Da jeg skulle sættes ind i systemets funktioner, blev jeg vejledt i et letforståeligt sprog, så det har været en god oplevelse hele vejen igennem.”

Troværdighed

Det er vigtigt for enhver virksomhed, at kunden har tillid til både kompetencer og professionalitet; ”Jeg har fuld tillid til, at det system der er sat op, er både i orden og up to date. VS Automatic har overholdt alle de aftaler vi har indgået, så mine forventninger er fuldt ud indfriet.”

Alarmservice – VS Automatic sørger for vedligeholdelse
Allan har tilvalgt et årligt serviceeftersyn af alarmsystemet. Dermed er han sikret, at systemet altid fungerer, og at batterierne i det trådløse alarmsystem bliver udskiftet, når det er nødvendigt.

Det blev en Power Master 10 – trådløs alarm

Allan er begejstret for, at det nye alarmsystem – Power Master 10 – er trådløst, og ikke mindst at det fylder mindre, end det system han havde tidligere.

Og så er der en tilknyttet app; ”Det er smart, at man kan overvåge systemet via en app på mobilen. Og app’en fungerer fint,” fortæller Allan.Både privatalarm og virksomhedsalarm
Nu hvor Allan fik en billig og tidssvarende alarmløsning til virksomheden, valgte han også at få VS Automatic til at installere et tilsvarende alarmsystem i sit private hjem. Også her er han yderst tilfreds med hele forløbet, og giver sine varmeste anbefalinger til VS Automatic som professionel alarminstallatør.

Fordele ved at vælge VS Automatic til alarmservice og installation

  • Billige alarmsystemer med professionel installation
  • Kvalitetstestede alarmløsninger der opfylder alle forsikringskrav
  • Tidssvarende systemer med innovative funktioner
  • Kompetente og veluddannede alarmteknikere og –montører
  • Billige løsninger på alarmservice (service kan selvfølgelig til- og fravælges)

Skulle Allan få lyst til at udvide det nye alarmsystem, så har han mulighed for det, da der eksempelvis kan tilsluttes: videoovervågning, brandsensor, røgalarm og panikalarm.

Mangler du et alarmsystem?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.