vs automatic kompetencer

Terrassevarmer

Hvad enten du ønsker at få opvarmet, udendørs eller indendørs områder, terrassen, over spaen, fortelt i campingvognen, fortovscafé, værksted, stald, lager hal, markedsstande, udendørs siddearealer, eller andre steder, er vores terrassevarmer dit miljørigtige valg. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på terrassevarmere.

Lad os skabe varmen

SOLAMAGIC har udviklet en række varmelamper og terrassevarmere i højeste kvalitet med fleksible monteringsmuligheder og i et unikt design.

Er du i tvivl om noget? Har du spørgsmål? Eller er du klar til at indhente et godt tilbud? Så kontakt os – det er helt uforpligtende. Og husk at vi kan stå for montage og installation af alle typer og modeller af varmelamper.

Solamagic teressevarmer PREMIUM+ have
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
Terrassevarmer Free+

Terrassevarmer løsninger

Kunne det ikke være skønt at forlænge tiden udendørs? Solamagics terrassevarmere gør det muligt at forlænge
hyggestunderne i den friske luft. Husets terrasse, have eller altan kan hurtigt gå hen og blive favoritstedet, og Solamagic
byder på alverdens mulige monteringsløsninger, så du ikke behøver at begrænse dig. Der findes bl.a. terrassevarmere til
indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med.
Vi kan hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen. Eksempler på anvendelsessteder med Solamagics terrassevarmere og andre typer varmelamper:

 • Haven
 • Terrassen
 • Altanen
 • Udestuen
 • Redskabsrummet
 • Skuret
 • Vådrummet
 • Campingturen
 • og meget meget mere.

Vi kan også levere og installere specialløsninger; hvad siger du for eksempel til en terrassevarmer med integreret MP3-afspiller? Eller indbygget lys? Måske en i pink eller blå?

Varmelamper er også både effektive og energibesparende, når de anvendes på byggepladsen, lageret, i varemodtagelsen eller i andre delvist lukkede områder. Med Solamagics varmelamper får du varme når og hvor, du har brug for den. Det giver både en større komfort for medarbejderne, og samtidig er det en billigere løsning end eksempelvis varmeblæsere.

BONUSINFO

Solamagic giver altid 5 års garanti på alle deres terrassevarmere.

Book elektriker fra Horsens

Få Kathrine eller en af vores andre dygtige elektrikere ud til dig. Her kan vi hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen.

Vi hjælper dig hele vejen, om du ønsker en løsning til sommerhuset, altanen, garagen mm.

Har du brug for rådgivning eller spørgsmål til terrassevarmer?

Du kan booke en tid online, hvor du vil få svar på dine spørgsmål og rådgivning.

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Kasper Steffensen

Varmelamper fra SolarMagic

Høj kvalitet, lækkert design, effektiv, miljøvenlig opvarmning og samtid lave driftsomkostninger – det er Solarmagic.

Du sikre dig der ingen Co2 udledning kommer, når du varmer, enten din indendørs eller udendørs områder op. Solamagic opvarmning, er udviklet til at skåne miljøet, gennem den nyeste SOLAMAGIC No-Glare teknologi, som udsender 90% mindre lys end traditionelle varmelamper. Varmelampen giver optimal udseende, da du slipper for det traditionelle genskær fra lamper.

Solarmagic, er den billigste udendørsopvarmning. For kun 2,85 Kr./timen, kan du opvarme op til 14m2 udendørs, dette er 80 % billigere end traditionelle terrassevarmere, som kører på gas, her varmes samme areal op for ca. 31,84 kr./timen. Effektiviteten er i top, ikke mindre end 1 sekund efter den er tændt, opvarmer den objekter den møder undervejs, dvs. du får udnytte af varmen, da den ikke spilder sin energi på at varme luften op.

Solarmagic er nemt at anvende, den kræver ikke vedligehold, da den ikke efterlader sod, du bliver ikke genert af larm under opvarmning, og der er ingen brandfare, da der ikke er brug af åbent ild. Varmelampen kan monteres næsten overalt.

Du er sikret høj varmeeffekt, tysk kvalitet, og fuld valuta for pengene, som sikre dig mulighed for at spare på miljøvenlig opvarmning. Trods den høje varmeeffekt, kan du ikke brænde dig på den, da der er særlig SOLAMAGIC isolering.

Der er forskel på de 4 forskellige varmelarme som solamagics har.

Der findes de her 4 modeller basic, eco pro, premium og air.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

  Fordele med terrassevarmer og varmelamper

  ✅ Billig i drift:I drift er de markedets billigste med et forbrug på kun 2,85 kr. på strøm i timen. Det er 80% billigere end gasvarme. En enkelt varmelampe kan opvarme op til 17 m2.

  ✅ Ingen varmespild:varmelamperne opvarmer kun de objekter og personer, som strålerne rammer – ikke luften.

  ✅ Fleksibel montering:terrassevarmerne kan monteres stort set alle steder, som vægge, lofter, mure, parasoller og markiser – både ude og inde – og de kan selvfølgelig også monteres på et mobilt stativ. Og så vejer de kun nogle få kilo.

  ✅ Ingen svineri og ingen støj:Du slipper for den støj og det sod, der følger med udendørs gasvarmere. Solamagic er helt lugt- og støjfri.

  ✅ Miljøskånsom: Varmelamperne er udviklet med HeLeN IR- og No Glare teknologi – det betyder helt lavpraktisk, at du ikke finder en mere miljøvenlig løsning til opvarmning af udendørsarealer.

  ✅ Energibesparende:96% af elektriciteten bruges til selve opvarmningen (op til 65% større energibesparelse sammenlignet med andre varmeløsninger til udearealer)

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

  ladestander til elbil hos bygholm dyrehospital
  Jeg kan i hvert fald godt anbefale VS Automatic til opsætning af ladestander til elbil! Man får en hurtig hjælp og en god behandling.
  Helle
  Bygholm Dyreklinik
  Else_Boerge_anmeldelse
  ”Varmepumpen blev installeret på en dag og vi fik vejledning i brug af App og fjernbetjening. Nogle dage senere blev vi ringet op af Torben Steffensen, VS Automatic, der spurgte hvordan det gik med varmepumpen. Det var rigtig god service hele vejen igennem.”
  Else & Børge
  Privatkunder
  Vinoble case
  ”Oplevelsen var perfekt, jeg har ikke noget at komme efter overhovedet og kritisere. Jeg synes især den unge gut som kom ud og installeret det for os, gjorde det godt”
  Claus
  Vinoble Horsens

  Udendørs terrassevarmer

  Solamagics varmeløsninger er udviklet med de mest innovative og miljøskånsomme infrarøde teknologier. Det betyder, at du både får billig og effektiv varme udendørs (nogle modeller kan også placeres indendørs).
  Solamagics varmelamper og terrassevarmere er verdenskendt for både kvalitet, effektivitet og design inden for mobile, integrerede og fastmonterede varmeløsninger udendørs. Nogle kan også bruges indenfor.

  Solamagic har udviklet 3 helt unikke produktserier:

  • SOLAMAGIC BASIC
  • SOLAMAGIC ECO+ PRO
  • SOLAMAGIC S1+ PREMIUM

  Vi fører alle modeller og størrelser. Kontakt os for råd om den bedste varmeløsning. Som autoriseret forhandler og som medlem af TS-gruppen kan vi tilbyde de bedste priser – uanset antal og prisniveau.

  Terrassevarmer lofthængt

  Varmelamper og terrassevarmere ved restauranter, hoteller og cafeer med udendørsarealer, er med til at tiltrække flere kunder – hele året – og dermed øge omsætningen. Vi har set mange eksempler på, at investering i udendørs varme med Solamagics kvalitetsprodukter ofte tjener sig selv ind på ganske få uger. Udendørsservering i det danske vejr tiltaler normalvis de færreste, men er der pludselig varme fra varmelamper, så vil mange vælge en plads i den friske luft.

  Bruger du gas til opvarmning af udendørsarealer, kan du spare op til 80% på regningen til udendørsopvarmning, hvis du skifter til de eldrevne varmeløsninger. En varmelampe fra Solamagic bruger kun 2,85 kr. i timen, og en enkelt kan opvarme et areal på op til 17 m2

  VIL DU VIDE MERE OM terrassevarmer og varmelamper?

  Læs blogindlæggene herunder, hvor du kan få tips og tricks, samt høre om andres oplevelser.

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Hvad er en terrassevarmer?

  En terrassevarmer, er kort sagt en lampe som kan varme områder op. Det virker dig mulighed for at forlænge sommeraftnerne. De bliver ofte brugt på en terrasse og cafeer. 

  Hvor kan min terrassevarmer hænge?

  Det er muligt både at få en terrassevarmer som både hænger i loftet eller en som står på jorden eller gulvet. 

  Det er muligt for dig at få en terressevarmer, på terrassen, i havnen, på altanen, i garagen, i skurret og mange andre steder. 

  Hvis du køber en terrassevarmer som står, er det muligt at tage den med, derhen hvor den skal bruges.

  Er terrassevarmeren el eller gas?

  VS Automatic har kun terrassevarmer som kører på el, hvilket gør det er mere miljøvenligt og lavere driftsomkostninger end terrassevarmer med gas.

  Hvad er SOLAMAGIC?

  SOLAMAGIC er et firma som producere varmelamper og terrassevarmere med el. De er høj kvalitet, lækkert design, effektive, miljøvenlig og lave driftsomkostninger. 

  Fordele ved terrassevarmer

  Fordelen ved terrassevarmer med el fra VS Automatic, er bl.a. at de ikke larmer og lufter, hvilket gør du slipper for larm og luft. De er billige i forbrug, det er 80% billigere end gasvarme. Der er ingen spildvarme, da de kun varmer objekter og personer som strålerne rammer, så de varmer ikke luften op. Der er mange flere fordele, som du kan se på siden. 

  Kasper

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Kasper kontakt

  Hjælp til valg af varmepumpe?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning!