Terrassevarmer

Hvad enten du ønsker at få opvarmet, udendørs eller indendørs områder, terrassen, over spaen, fortelt i campingvognen, fortovscafé, værksted, stald, lager hal, markedsstande, udendørs siddearealer, eller andre steder, er vores terrassevarmer dit miljørigtige valg. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på terrassevarmere.

Lad os skabe varmen

SOLAMAGIC har udviklet en række varmelamper og terrassevarmere i højeste kvalitet med fleksible monteringsmuligheder og i et unikt design.

Er du i tvivl om noget? Har du spørgsmål? Eller er du klar til at indhente et godt tilbud? Så kontakt os – det er helt uforpligtende. Og husk at vi kan stå for montage og installation af alle typer og modeller af varmelamper.

KONTAKT
Solamagic teressevarmer PREMIUM+ have
Terrassevarmer Free+

Terrassevarmer løsninger

Kunne det ikke være skønt at forlænge tiden udendørs? Solamagics terrassevarmere gør det muligt at forlænge
hyggestunderne i den friske luft. Husets terrasse, have eller altan kan hurtigt gå hen og blive favoritstedet, og Solamagic
byder på alverdens mulige monteringsløsninger, så du ikke behøver at begrænse dig. Der findes bl.a. terrassevarmere til
indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med.
Vi kan hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen. Eksempler på anvendelsessteder med Solamagics terrassevarmere og andre typer varmelamper:

  • Haven
  • Terrassen
  • Altanen
  • Udestuen
  • Redskabsrummet
  • Skuret
  • Vådrummet
  • Campingturen
  • og meget meget mere.

Vi kan også levere og installere specialløsninger; hvad siger du for eksempel til en terrassevarmer med integreret MP3-afspiller? Eller indbygget lys? Måske en i pink eller blå?

Varmelamper er også både effektive og energibesparende, når de anvendes på byggepladsen, lageret, i varemodtagelsen eller i andre delvist lukkede områder. Med Solamagics varmelamper får du varme når og hvor, du har brug for den. Det giver både en større komfort for medarbejderne, og samtidig er det en billigere løsning end eksempelvis varmeblæsere.

BONUSINFO

Solamagic giver altid 5 års garanti på alle deres terrassevarmere.

Book elektriker fra Horsens

Få Kathrine eller en af vores andre dygtige elektrikere ud til dig. Her kan vi hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen.

Vi hjælper dig hele vejen, om du ønsker en løsning til sommerhuset, altanen, garagen mm.

Har du brug for rådgivning eller spørgsmål til terrassevarmer?

Du kan booke en tid online, hvor du vil få svar på dine spørgsmål og rådgivning.

BOOK TID

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Terrasevarmer book elektriker

Book elektriker fra Horsens

Få Kathrine eller en af vores andre dygtige elektrikere ud til dig. Her kan vi hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen.

Vi hjælper dig hele vejen, om du ønsker en løsning til sommerhuset, altanen, garagen mm.

Har du brug for rådgivning eller spørgsmål til terrassevarmer?

Du kan booke en tid online, hvor du vil få svar på dine spørgsmål og rådgivning.

BOOK TID
Terrasevarmer book elektriker

Varmelamper fra SolarMagic

Høj kvalitet, lækkert design, effektiv, miljøvenlig opvarmning og samtid lave driftsomkostninger – det er Solarmagic.

Du sikre dig der ingen Co2 udledning kommer, når du varmer, enten din indendørs eller udendørs områder op. Solamagic opvarmning, er udviklet til at skåne miljøet, gennem den nyeste SOLAMAGIC No-Glare teknologi, som udsender 90% mindre lys end traditionelle varmelamper. Varmelampen giver optimal udseende, da du slipper for det traditionelle genskær fra lamper.

Solarmagic, er den billigste udendørsopvarmning. For kun 2,85 Kr./timen, kan du opvarme op til 14m2 udendørs, dette er 80 % billigere end traditionelle terrassevarmere, som kører på gas, her varmes samme areal op for ca. 31,84 kr./timen. Effektiviteten er i top, ikke mindre end 1 sekund efter den er tændt, opvarmer den objekter den møder undervejs, dvs. du får udnytte af varmen, da den ikke spilder sin energi på at varme luften op.

Solarmagic er nemt at anvende, den kræver ikke vedligehold, da den ikke efterlader sod, du bliver ikke genert af larm under opvarmning, og der er ingen brandfare, da der ikke er brug af åbent ild. Varmelampen kan monteres næsten overalt.

Du er sikret høj varmeeffekt, tysk kvalitet, og fuld valuta for pengene, som sikre dig mulighed for at spare på miljøvenlig opvarmning. Trods den høje varmeeffekt, kan du ikke brænde dig på den, da der er særlig SOLAMAGIC isolering.

Der er forskel på de 4 forskellige varmelarme som solamagics har.

Der findes de her 4 modeller basic, eco pro, premium og air.

Kathrine

Voksenlærling

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, hvilket gør, at vi altid kan hjælpe med den rette løsning”.”

Kathrine_Kontaktformular

Hjælp til valg af terrassevarmer?

Jeg hjælper gerne med rådgivning