terrassevarmer

Terrassevarmer

Varmelamper

Hvad enten du ønsker at få opvarmet, udendørs eller indendørs områder, terrassen, over spaen, fortelt i campingvognen, fortovscafé, værksted, stald, lager hal, markedsstande, udendørs siddearealer, eller andre steder, er vores terrassevarmer dit miljørigtige valg. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på terrassevarmere.

Lad os skabe varmen

SOLAMAGIC har udviklet en række varmelamper og terrassevarmere i højeste kvalitet med fleksible monteringsmuligheder og i et unikt design.

Er du i tvivl om noget? Har du spørgsmål? Eller er du klar til at indhente et godt tilbud? Så kontakt os – det er helt uforpligtende. Og husk at vi kan stå for montage og installation af alle typer og modeller af varmelamper.

Terrassevarmer

Kunne det ikke være skønt at forlænge tiden udendørs? Solamagics terrassevarmere gør det muligt at forlænge hyggestunderne i den friske luft. Husets terrasse, have eller altan kan hurtigt gå hen og blive favoritstedet, og Solamagic byder på alverdens mulige monteringsløsninger, så du ikke behøver at begrænse dig. Der findes bl.a. terrassevarmere til indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med.
Vi kan hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer til dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen. Eksempler på anvendelsessteder med Solamagics terrassevarmere og andre typer varmelamper:

 • Haven
 • Terrassen
 • Altanen
 • Udestuen
 • Redskabsrummet
 • Skuret
 • Vådrummet
 • Campingturen
 • og meget meget mere.

Vi kan også levere og installere specialløsninger; hvad siger du for eksempel til en terrassevarmer med integreret MP3-afspiller? Eller indbygget lys? Måske en i pink eller blå?

Varmelamper er også både effektive og energibesparende, når de anvendes på byggepladsen, lageret, i varemodtagelsen eller i andre delvist lukkede områder. Med Solamagics varmelamper får du varme når og hvor, du har brug for den. Det giver både en større komfort for medarbejderne, og samtidig er det en billigere løsning end eksempelvis varmeblæsere.

Varmelamper fra SolarMagic

Høj kvalitet, lækkert design, effektiv, miljøvenlig opvarmning og samtid lave driftsomkostninger – det er Solarmagic.

Du sikre dig der ingen Co2 udledning kommer, når du varmer, enten din indendørs eller udendørs områder op. Solamagic opvarmning, er udviklet til at skåne miljøet, gennem den nyeste SOLAMAGIC No-Glare teknologi, som udsender 90% mindre lys end traditionelle varmelamper. Varmelampen giver optimal udseende, da du slipper for det traditionelle genskær fra lamper.

Solarmagic, er den billigste udendørsopvarmning. For kun 2,85 Kr./timen, kan du opvarme op til 14m2 udendørs, dette er 80 % billigere end traditionelle terrassevarmere, som kører på gas, her varmes samme areal op for ca. 31,84 kr./timen. Effektiviteten er i top, ikke mindre end 1 sekund efter den er tændt, opvarmer den objekter den møder undervejs, dvs. du får udnytte af varmen, da den ikke spilder sin energi på at varme luften op.

Solarmagic er nemt at anvende, den kræver ikke vedligehold, da den ikke efterlader sod, du bliver ikke genert af larm under opvarmning, og der er ingen brandfare, da der ikke er brug af åbent ild. Varmelampen kan monteres næsten overalt.

Du er sikret høj varmeeffekt, tysk kvalitet, og fuld valuta for pengene, som sikre dig mulighed for at spare på miljøvenlig opvarmning. Trods den høje varmeeffekt, kan du ikke brænde dig på den, da der er særlig SOLAMAGIC isolering.

Se vores udvalg her

Udendørs terrassevarmer

]Solamagics varmeløsninger er udviklet med de mest innovative og miljøskånsomme infrarøde teknologier. Det betyder, at du både får billig og effektiv varme udendørs (nogle modeller kan også placeres indendørs).
Solamagics varmelamper og terrassevarmere er verdenskendt for både kvalitet, effektivitet og design inden for mobile, integrerede og fastmonterede varmeløsninger udendørs. Nogle kan også bruges indenfor.

Solamagic har udviklet 3 helt unikke produktserier:

 • SOLAMAGIC BASIC
 • SOLAMAGIC ECO+ PRO
 • SOLAMAGIC S1+ PREMIUM

Vi fører alle modeller og størrelser. Kontakt os for råd om den bedste varmeløsning. Som autoriseret forhandler og som medlem af TS-gruppen kan vi tilbyde de bedste priser – uanset antal og prisniveau.

Terrassevarmer lofthængt

Varmelamper og terrassevarmere ved restauranter, hoteller og cafeer med udendørsarealer, er med til at tiltrække flere kunder – hele året – og dermed øge omsætningen. Vi har set mange eksempler på, at investering i udendørs varme med Solamagics kvalitetsprodukter ofte tjener sig selv ind på ganske få uger. Udendørsservering i det danske vejr tiltaler normalvis de færreste, men er der pludselig varme fra varmelamper, så vil mange vælge en plads i den friske luft.

Bruger du gas til opvarmning af udendørsarealer, kan du spare op til 80% på regningen til udendørsopvarmning, hvis du skifter til de eldrevne varmeløsninger. En varmelampe fra Solamagic bruger kun 2,85 kr. i timen, og en enkelt kan opvarme et areal på op til 17 m2. Vi har udarbejdet to klassiske regneeksempler på terrassevarmere – se dem herunder.]

Fordele med terrassevarmer og varmelamper

 1. Billig i drift:I drift er de markedets billigste med et forbrug på kun 2,85 kr. på strøm i timen. Det er 80% billigere end gasvarme. En enkelt varmelampe kan opvarme op til 17 m2.
 2. Ingen varmespild:varmelamperne opvarmer kun de objekter og personer, som strålerne rammer – ikke luften.
 3. Fleksibel montering:terrassevarmerne kan monteres stort set alle steder, som vægge, lofter, mure, parasoller og markiser – både ude og inde – og de kan selvfølgelig også monteres på et mobilt stativ. Og så vejer de kun nogle få kilo.
 4. Ingen svineri og ingen støj:Du slipper for den støj og det sod, der følger med udendørs gasvarmere. Solamagic er helt lugt- og støjfri.
 5. Miljøskånsom:Varmelamperne er udviklet med HeLeN IR- og No Glare teknologi – det betyder helt lavpraktisk, at du ikke finder en mere miljøvenlig løsning til opvarmning af udendørsarealer.
 6. Energibesparende:96% af elektriciteten bruges til selve opvarmningen (op til 65% større energibesparelse sammenlignet med andre varmeløsninger til udearealer).

Autoriseret i terrassevarmere

Vi er autoriseret forhandler og installatør af alle varmeløsninger fra SOLAMAGIC. Vi har altid et godt tilbud på varmelamper eller terrassevarmere, og ønsker du en specialløsning, så klarer vi også det.Vi tilbyder professionel service og installation af varme udendørs for eksempelvis restauranter, cafeer og andre spisesteder, og selvfølgelig i dit private hjem eller i sommerhuset. Lige som du naturligvis kan få et tilbud på en terrassevarmer, som ikke inkluderer installation. Mange af Solamagics varmelamper kan både bruges inde og ude. Herunder er der mere information om de mange forskellige anvendelsessteder, monteringsmuligheder og meget mere.

Find Dine Varmelamper Sammen Med VS Automaic

75 64 18 99

info@vs-automatic.dk