Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Terrassevarmere forlænger sommeraftnerne

Sidst redigeret: 1. juli 2018 / Skrevet af: VS Automatic

Terrassevarmere forlænger sommeraftnerne

På Eydes Kælder får gæsterne hygge og varme under parasollerne og forlænger sommeraftenen ude med flere timer – Terrassevarmere forlænger sommeraftnerne.

Efter Eydes Kælder for to år siden fik installeret 6 stk. Solamagic terrassevarmere fra VS Automatic, har gæsterne fået forlænget hyggen på Søndergade med flere timer. Eydes kælder og Jørgensens Hotel har altså de seneste år skabt sydlandsk stemning for gæsterne med de 6 terrassevarmere monteret på de store parasoller ude på Danmarks bredeste gågade.

”Nu har vi efterhånden haft terrassevarmerene i et par år, hvilket har været et par rigtig gode år for os. I år har vi allerede haft rigtig stor glæde af dem, da der har været et par rigtig gode aftner, hvor vi har haft udeservering næsten helt til midnat. Terrassevarmerene giver et rigtig hyggeligt lys, samtidig med de varmer gæsterne så de har lyst til at blive længere.” – udtaler indehaver af Eydes Kælder, Darijo Milicic.

Solamagic terrassevarmeren kører på el, og erstatter altså de ellers meget populære gasvarmere.

Driftssikkert, effektivt og billigt

Hos Eydes Kælder har de to store parasoller, hver 5 x 5 meter – altså i alt 50 kvadratmeter. Her fik de monteret tre varmere af mærket Solamagic Eco+ Pro 1400 under hver parasol, som sættes i gang ved overgangen fra dag til aften.

Darijo fortæller: ”Varmerene er rigtig nemme at betjene, samtidig med de er ret driftssikre. Vores fungerer efter 2 år stadig upåklageligt og det er til trods for de er blevet udsat for stort set al slags vind og vejr. Vi skal egentlig bare sætte stikket i kontakten når det er ved at være tid til noget varme, og så kører de bare af sig selv indtil vi slukker igen.”

For en virksomhed som Eydes kælder, er terrassevarmere en god investering da det tiltrækker flere kunder og holder på dem længere. Darijo forklarer:
”I perioden maj til september, har vi stor glæde af varmen. Her får vi ca. to timers ekstra servering ude om dagen, hvilket betyder vi også får to timers ekstra omsætning. Det vil sige at sådan en investering hurtigt vil kunne betale sig, da kunderne ellers bare ville hoppe over til konkurrenten, som har varmelamper.”

Billigere end gasvarme

En terrassevarmer på el har en række fordele i forhold til de også velkendte gasvarmere. Elvarmeren bruger blot 2,85 kroner i timen, hvilket gør den billigere end gasvarmeren.
”Fra elvarmeren sættes i stikkontakten, til den varmer går der ca. 4-5 minutter og når den slukkes går der det samme til den er kold. De fungerer rigtig stabilt, og vi er fri for besværet ved at skulle skifte gasflasker jævnligt. De er samtidig skærmet godt af, så man ikke kan komme til skade på dem og sætte fingeren helt ind på glødepæren, hvilket for mig også er rigtig vigtigt” – udtaler Darijo.

Torben Steffensen, der er indehaver af el installatør firmaet VS Automatic i Horsens, fortæller: ”Vi anbefalede Solamagic Eco+ Pro 1400, til Eydes Kælder, da de ville kunne få stor gavn af at fastholde deres kunder endnu længere. Samtidig er det en rigtig effektiv varmer, der nemt kan opvarme et område på op til 14 m2.

Mangler du en terrassevarmer?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.