Eltavle

Er du privatkunde og mangler en ny eltavle? Eller erhvervsdrivende med et ønske om en opdateret styretavle til dit maskin- eller produktionsanlæg?

Så kan vi hjælpe dig med den helt rette løsning. På vores eget eltavle værksted  i Horsens laver vi både styretavler, fordelingstavler samt boligtavler af forskellig art. 

Her er du sikret kvalificeret hjælp igennem hele processen fra start til slut, som altid gør brug af de nyeste regelsæt, så de sidste nye sikkerhedsregler bliver overholdt.

BOOK RÅDGIVNING UFORPLIGTENDE
eltavle__landingsside_header
boligtavle_eltavle_landingsside

Boligtavle

Er du på udkig efter en ny og mere tidssvarende eltavle til boligen? Eller skal du blot have udskiftet komponenter i din eksisterende boligtavle?

Så er du havnet det rette sted!

Du kan få bygget og hjælp med boligtavler af enhver form. Om det er en ganske almindelig eltavle til boligen eller en lidt større tavle med f.eks. indbygget IHC.

Vi leverer den nødvendige opmærkning samt tavletest. Når en boligtavle er opsat, fortages målinger på jording, kortslutnings niveau og overgangsmodstand. Dette gøres for at sikre, at alle fejlstrømsafbrydere og sikringsafbrydere har den rigtige funktion.

Du kan også få tavler til din virksomhed

Har din virksomhed brug for mere end blot den typiske boligtavle, så kan en fordelingstavle, eller styretavle være løsningen for dig. Alle eltavlerne opbygges efter dit behov på vores lokale tavleværksted i Horsens. 

Fordelingstavler

Du kan få fordelingstavler i alle størrelser. Om det er til landbrug, boligkomplekser eller industrien. I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, så der er plads og mulighed for udvidelse af installationen på et senere tidspunkt. Ved store fordelingstavler er der mulighed for sammenbygning af sektioner på opsættelsesstedet.

Du får en effektiv strømdistribution og vi sørger for, at de nyeste regler og kortslutningsniveauer overholdes.

Du kan få monteret diverse målertyper – direkte måling, måling med strømtransformere eller bi-målere. Alle sammen godkendte målefelter, så energiselskabet kan montere deres elmåler.

Fordelingstavle_eltavle_landingsside
Styretavle_eltavle_landingsside

Styretavler – bygget i Horsens

Du kan få styretavler til ethvert formål – herunder:

 • Procesanlæg
 • Transportanlæg
 • Motoranlæg
 • Specialmaskiner

Tavlerne består af let tilgængelige komponenter, så der er mulighed for hurtig udskiftning. Alle styretavler bliver slavisk testet for at sikre en 100% fejlfri eltavle ved levering.

Tavlerne, bygges på vores eget tavleværksted i Horsens, og der leveres altid et opdateret tegningssæt og komponentlister med styretavlen, så du har det fulde overblik.


Med et stort fokus på EMC (elektrisk støj) – både for interne og eksterne komponenter, sikres du en større driftssikkerhed. Der er terminalrør på alle ledninger i styretavlen for at undgå løse/synlige kobbertråde, som kan forårsage kortslutning eller fejlfunktion.

Book TID ONLINE

Vi hjælper dig gerne med dine eltavle behov, eksempelvis hvis du har behov for en ny eltavle, det er værd at bemærke, at vi hjælper både private og erhverv. 

VS Automatic har over 20 års erfaring med eltavler, derfor består vores værksted kun af autoriserede elektrikere som har fokus på dig og dine behov. 

Det tager blot to minutter at reservere en tid online, så kommer en af vores dygtige eksperter direkte ud til din adresse. 

BOOK TID

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Rene-termografi

Book TID ONLINE

Vi hjælper dig gerne med dine eltavle behov, eksempelvis hvis du har behov for en ny eltavle, det er værd at bemærke, at vi hjælper både private og erhverv. 

VS Automatic har over 20 års erfaring med eltavler, derfor består vores værksted kun af autoriserede elektrikere som har fokus på dig og dine behov. 

Det tager blot to minutter at reservere en tid online, så kommer en af vores dygtige eksperter direkte ud til din adresse. 

BOOK TID

René

Automatik elektriker 

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Rene

Hjælp til din eltavle?

Jeg hjælper gerne med rådgivning

Skriv nu

René

Automatik elektriker 

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse.”

Rene

Hjælp til eltavler?

Lad René rådgive dig.  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om ELTAVLER

  Hvad er en eltavle?

  En eltavle er hele hjernen bag fordelingen af strømmen i din bolig eller virksomhed. Eltavlen er den tavle, der modtager strømmen fra elnettet, som herefter fordeles rundt i ejendommen.  
   
  Eltavlen er med til at sikrer dine installationer og slå fra ved fejlstrøm. Har du de rette komponenter i din eltavle, sørger den for, at du undgår stød, og dine installationer ikke bliver overbelastet eller ødelagt ved overspænding.  
   
  Der findes forskellige typer af eltavler – herunder boligtavle, fordelingstavle og styretavle, alt efter, om din eltavle skal bruges i privaten eller i industrien.

  Hvad koster en ny eltavle?

  Prisen på en eltavle afhænger af flere ting, da der er forskel på størrelsen og typen af tavlen.  
   
  Fordelingstavler og styretavler skræddersyes efter hver enkelt kundes ønske, og prisen fastsættes derefter.  
   
  Har du brug for en eltavle til din private bolig, afhænger prisen også af størrelsen samt de valgte komponenter i tavlen. En boligtavle koster ca. et sted mellem 4.000 – 12.000 kr. 

  Hvad er der af regler for eltavler?

  Der gælder forskellige regler for eltavler – både til private og erhverv. Hos VS Automatic er vi opdateret på de nyeste krav, så sikkerheden er i orden.  
   
  Nogle af de gængse regler i forhold til eltavleinstallationer er tilgængelighed og krav til plads foran tavlen.  
   
  En eltavle skal være let tilgængelig for brugeren. Det er lovligt at tavlen er gemt væk bag en skabslåge, hvis der er nem og ubesværet adgang til tavlen. Dette for, at det er nemt at tilgå tavlen og skifte sikringer.  

  Ligeledes er der et pladskrav, som gælder for tavler, der er installeret efter d. 1. juli 2019 (installationsbekendtgørelsen). Reglen for pladsen omkring tavlen er et reelt krav, hvis højden eller bredden på din eltavle overstiger 1 meter. Er tavlen mindre end 1 meter, er det en opfordring fra Sikkerhedsstyrelsens side.  

  Kravet lyder, at der skal være 1 m friplads foran tavlen i hele tavlens bredde og fra gulv til dens overkant, dog mindst 2 meter over gulv. Du finder Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger her.  

  Sidenavigation ▼