Eltavle

På vores eltavle værksted laver vi både styretavler, fordelingstavler samt boligtavler af forskellig art. Er du privatkunde og mangler en ny eltavle? Eller erhvervsdrivende med et ønske om en opdateret styretavle til dit maskin- eller produktionsanlæg? Så kan vi hjælpe dig med den helt rette løsning. Vi laver eltavler til både egne projekter og bestillingstavler til andre el virksomheder mm.

Med mange års erfaringen indenfor automation kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Vi er altid opdateret på de nyeste regelsæt, så de sidste nye sikkerhedsregler bliver overholdt.

Vi er bl.a. meget opmærksomme på behovet for transientbeskyttelse – og foretager altid en grundig vurdering af, om det er nødvendigt i den givne situation. Vi monterer transientbeskyttelse i alle typer tavler. Det er vigtigt at kende forholdene på opsættelsesstedet for at kunne montere den rigtige transientbeskyttelses. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige enheder, hvad enten det er til bolig-, industri- eller styretavler.

LÆS MERE
Eltavle
Eltavle

Boligtavle

Er du på udkig efter en ny og mere tidssvarende eltavle til boligen? Eller skal du blot have udskiftet komponenter i din eksisterende boligtavle?
Så er du havnet det rette sted!
Vi bygger og hjælper med boligtavler af enhver form. Om det er en ganske almindelig eltavle til boligen eller en lidt større tavle med f.eks. indbygget IHC.
Vi leverer den nødvendige opmærkning samt tavletest. Når en boligtavle er opsat, fortages målinger på jording, kortslutnings niveau og overgangsmodstand. Dette gøres for at sikre, at alle fejlstrømsafbrydere og sikringsafbrydere har den rigtige funktion.

Fordelingstavler

Vi konstruerer fordelingstavler i alle størrelser. Om det er til landbrug, boligkomplekser eller industrien. I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, så der er plads og mulighed for udvidelse af installationen på et senere tidspunkt. Ved store fordelingstavler er der mulighed for sammenbygning af sektioner på opsættelsesstedet.

Du får en effektiv strømdistribution og vi sørger for, at de nyeste regler og kortslutningsniveauer overholdes.

Vi monterer diverse målertyper – direkte måling, måling med strømtransformere eller bi-målere. Alle sammen godkendte målefelter, så energiselskabet kan montere deres elmåler.

Fordelingstavle

Rene

Automatik elektriker 

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse.”

Rene

Hjælp til eltavler?

Lad Rene rådgive dig.