Eltavle

På vores eltavle værksted laver vi både styretavler, fordelingstavler samt boligtavler af forskellig art. Er du privatkunde og mangler en ny eltavle? Eller erhvervsdrivende med et ønske om en opdateret styretavle til dit maskin- eller produktionsanlæg? Så kan vi hjælpe dig med den helt rette løsning. Vi laver eltavler til både egne projekter og bestillingstavler til andre el virksomheder mm.

Med mange års erfaringen indenfor automation kan vi hjælpe dig igennem hele processen fra start til slut. Vi er altid opdateret på de nyeste regelsæt, så de sidste nye sikkerhedsregler bliver overholdt.

Vi er bl.a. meget opmærksomme på behovet for transientbeskyttelse – og foretager altid en grundig vurdering af, om det er nødvendigt i den givne situation. Vi monterer transientbeskyttelse i alle typer tavler. Det er vigtigt at kende forholdene på opsættelsesstedet for at kunne montere den rigtige transientbeskyttelses. Derfor har vi et stort udvalg af forskellige enheder, hvad enten det er til bolig-, industri- eller styretavler.

LÆS MERE
Eltavle
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
Eltavle

Boligtavle

Er du på udkig efter en ny og mere tidssvarende eltavle til boligen? Eller skal du blot have udskiftet komponenter i din eksisterende boligtavle?
Så er du havnet det rette sted!
Vi bygger og hjælper med boligtavler af enhver form. Om det er en ganske almindelig eltavle til boligen eller en lidt større tavle med f.eks. indbygget IHC.
Vi leverer den nødvendige opmærkning samt tavletest. Når en boligtavle er opsat, fortages målinger på jording, kortslutnings niveau og overgangsmodstand. Dette gøres for at sikre, at alle fejlstrømsafbrydere og sikringsafbrydere har den rigtige funktion.

Fordelingstavler

Vi konstruerer fordelingstavler i alle størrelser. Om det er til landbrug, boligkomplekser eller industrien. I samarbejde med dig finder vi den bedste løsning, så der er plads og mulighed for udvidelse af installationen på et senere tidspunkt. Ved store fordelingstavler er der mulighed for sammenbygning af sektioner på opsættelsesstedet.

Du får en effektiv strømdistribution og vi sørger for, at de nyeste regler og kortslutningsniveauer overholdes.

Vi monterer diverse målertyper – direkte måling, måling med strømtransformere eller bi-målere. Alle sammen godkendte målefelter, så energiselskabet kan montere deres elmåler.

Fordelingstavle

Rene

Automatik elektriker 

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse.”

Rene-termografi

Hjælp til eltavler?

Lad Rene rådgive dig.

  Rene

  Automatik elektriker 

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Rene

  Hjælp til din eltavle?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning

  Skriv nu
  styretavle

  Styretavler

  Vi laver styretavler til ethvert formål – herunder:

  • Procesanlæg
  • Transportanlæg
  • Motoranlæg
  • Specialmaskiner

  Vi bruger gængse komponenter, så der er mulighed for hurtig udskiftning. Alle styretavler bliver slavisk testet for at sikre en 100% fejlfri eltavle ved levering.

  Vi bygger tavlerne på vores tavleværksted i Horsens, og der leveres altid et opdateret tegningssæt og komponentlister med styretavlen, så du har det fulde overblik.
  Med et stort fokus på EMC (elektrisk støj) – både for interne og eksterne komponenter, sikrer vi dig en større driftsikkerhed. Vi bruger altid terminalrør på vores ledninger i styretavlen for at undgå løse/synlige kobbertråde, som kan forårsage kortslutning eller fejlfunktion.

  Book TID ONLINE

  Vi hjælper dig gerne med dine eltavle behov, eksempelvis hvis du har behov for en ny eltavle, det er værd at bemærke, at vi hjælper både private og erhverv. 

  VS Automatic har over 20 års erfaring med eltavler, derfor består vores værksted kun af autoriserede elektrikere som har fokus på dig og dine behov. 

  Det tager blot to minutter at reservere en tid online, så kommer en af vores dygtige eksperter direkte ud til din adresse. 

  BOOK TID

  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

  Rene-termografi

  Book TID ONLINE

  Vi hjælper dig gerne med dine eltavle behov, eksempelvis hvis du har behov for en ny eltavle, det er værd at bemærke, at vi hjælper både private og erhverv. 

  VS Automatic har over 20 års erfaring med eltavler, derfor består vores værksted kun af autoriserede elektrikere som har fokus på dig og dine behov. 

  Det tager blot to minutter at reservere en tid online, så kommer en af vores dygtige eksperter direkte ud til din adresse. 

  BOOK TID
  Rene termografi

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om ELTAVLER

  ✅ Hvad er en eltavle?

  Hvad er en eltavle?

  En eltavle er hele hjernen bag fordelingen af strømmen i din bolig eller virksomhed. Eltavlen er den tavle, der modtager strømmen fra elnettet, som herefter fordeles rundt i ejendommen.  
   
  Eltavlen er med til at sikrer dine installationer og slå fra ved fejlstrøm. Har du de rette komponenter i din eltavle, sørger den for, at du undgår stød, og dine installationer ikke bliver overbelastet eller ødelagt ved overspænding.  
   
  Der findes forskellige typer af eltavler – herunder boligtavle, fordelingstavle og styretavle, alt efter, om din eltavle skal bruges i privaten eller i industrien.

  ✅ Hvad koster en ny eltavle?

  Hvad koster en ny eltavle?

  Prisen på en eltavle afhænger af flere ting, da der er forskel på størrelsen og typen af tavlen.  
   
  Fordelingstavler og styretavler skræddersyes efter hver enkelt kundes ønske, og prisen fastsættes derefter.  
   
  Har du brug for en eltavle til din private bolig, afhænger prisen også af størrelsen samt de valgte komponenter i tavlen. En boligtavle koster ca. et sted mellem 4.000 – 12.000 kr. 

  ✅ Hvad er der af regler for eltavler?

  Hvad er der af regler for eltavler?

  Der gælder forskellige regler for eltavler – både til private og erhverv. Hos VS Automatic er vi opdateret på de nyeste krav, så sikkerheden er i orden.  
   
  Nogle af de gængse regler i forhold til eltavleinstallationer er tilgængelighed og krav til plads foran tavlen.  
   
  En eltavle skal være let tilgængelig for brugeren. Det er lovligt at tavlen er gemt væk bag en skabslåge, hvis der er nem og ubesværet adgang til tavlen. Dette for, at det er nemt at tilgå tavlen og skifte sikringer.  

  Ligeledes er der et pladskrav, som gælder for tavler, der er installeret efter d. 1. juli 2019 (installationsbekendtgørelsen). Reglen for pladsen omkring tavlen er et reelt krav, hvis højden eller bredden på din eltavle overstiger 1 meter. Er tavlen mindre end 1 meter, er det en opfordring fra Sikkerhedsstyrelsens side.  

  Kravet lyder, at der skal være 1 m friplads foran tavlen i hele tavlens bredde og fra gulv til dens overkant, dog mindst 2 meter over gulv. Du finder Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger her.  

  Sidenavigation ▼