vs automatic kompetencer
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Den helt rigtige belysning

Skal vi hjælpe med den rette belysning?

Hos VS Automatic er vi eksperter i belysning og montering. Vi ved hvor vigtigt det er at finde den helt rette belysning. Derfor står vi klar til at rådgive dig.

Det rigtige lys har stor betydning for indeklimaet – både når det handler om hjemmet, men også på arbejdspladsen. Lad os skabe den optimale lyssætning, så du kan skabe bedre trivsel og stemning.

Hjemlig hygge og arbejdsglæde kommer ofte af det lys, du skaber. Lyset spiller en afgørende rolle, når det gælder menneskers trivsel. Det påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima.

belysning

Valg af den rigtige belysning

Vores el-installatører hjælper dig gerne med at skabe perfekte lysforhold samt opnå et lavere elforbrug.

Uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi hjælpe dig. Med baggrund i vores viden og de mange forskellige belysningsopgaver, vi har løst, deler vi gerne ud af vores erfaring.

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på belysning, uanset om det handler om hjemmet eller virksomheden. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi kan eksempelvis hjælpe dig med følgende belysningsopgaver:

✅ Lamper til boligen

✅ Installation af spots – Både halogen og LED

✅ Ophængning af lamper

✅ Lysdæmpere

✅ Udendørsbelysning – trådløs tænding

✅ Intelligent styring af belysning – automatisk regulering

Udendørs belysning

Udendørs belysning kan gøre en kæmpe forskel, både for private og erhvervsdrivende. Det forlænger de lune aftener, og skaber en afslappende og hyggelig atmosfære.

Med udendørs belysning sikrer du at dine gæster altid kan finde hjemmet eller arbejdspladsen, samt bliver budt velkommen på en behagelig måde.

Men der kan være stor forskel på udendørs lys, alt afhængigt af hvad du skal bruge det til. Hvis det kun er for gæsterne, passer tryghedsskabende og dæmpet lys bedst. Skal du arbejde udendørs kan krav til belysningen være anderledes, og projektører er måske vejen frem.

Det kan også installeres mod indbrudstyvene, og indeholde bevægelsessensorer. Det kan give indbrudstyven et kæmpe chok, og forhåbentligt medvirke til at skræmme vedkommende væk

Belysning i stuen

Lyset i stuen eller hjemmet generelt, kan være en svær størrelse at have med at gøre. Det kan være svært at vælge hvilken belysning der passer bedst, når man står i en butik fyldt med lamper. Inden man bevæger sig ned i butikken, kan det være vigtigt at tænke over hvad der passer ind i ens hjem. Du kan starte med at stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Vil jeg gerne have at lyset skal være klinisk koldt eller hyggeligt varmt?
  • Hvilken type lampe skal jeg vælge?
  • Skal mine lamper passe ind i indretningen?
  • Vil jeg have energisparende lamper?

Skab den helt rigtige belysning i samarbejde med VS Automatic. Uanset om det handler om lamper til kontoret eller bare generelt godt lys på kontoret, så kan vi hjælpe dig. Vi står altid klar med et godt tilbud, som naturligvis er 100% uforpligtende

belysning

Lys på arbejdspladsen

Er du på udkig efter en belysningsløsning? Så skal du måske overveje intelligent lysstyring. Med intelligent belysningsløsninger kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

  • Kontorbelysning – f.eks. dagslysstyring samt lysdæmpere
  • Industribelysning der er tilpasset den givne proces
  • Butiksbelysning, så dine varer præsenterer sig godt
  • Udvendig belysning
  • Intelligent lysstyring

Har du brug for bedre lys?

Lyset i stuen og hjemmet har stor betydning for mange, og det kan derfor være svært at vælge. Det gælder om at tilpasse belysningen til stemningen i hjemmet, og hvad man personligt synes er rarest. Hos VS Automatic står vi altid klar med en hjælpende hånd, så du får den belysning der passer dig bedst 

Du er altid velkommen til at kontakte os på Tlf. 75 64 18 99 eller benytte vores booking funktion. 

Har du brug for en el installatør?

VS Automatic er din lokale autoriserede el installatør. Vi har afdelinger i Horsens, Østbirk og Hovedgård. 

Vi kan klare alle opgaver indenfor el installation, uanset størrelsen på opgaven. 
Når du vælger VS Automatic som din el installatør får du en el installatør som kan trække på kompetente kollegaer i hele verden, fordi vi er medlem af TS-gruppen som samarbejder på tværs af hele Danmark. 

Du er sikret at alle installationer er opsat efter gældende lovgivning, og vores installatør går aldrig før han er sikker på alt virker og du er tilfreds. 

El installatør med mange specialer

Vi er eksperter indenfor områder som kræver mange års erfaring og specialeviden. Vi arbejder hver dag på at videreudvikle denne viden. Derudover har vi altid elektrikerlærlinge som er med til at give et frisk indput. 

Ønsker du at få rådgivning eller booke tid hos en el installatør, er du altid velkommen til at kontakte os. 

el-installatør-belysning