vs automatic kompetencer

Find den rette ladestander til dit sommerhus her

På denne side finder du den perfekte ladestander til dit sommerhus!

Gør dit sommerhus mere attraktivt!

En ladestander ved dit sommerhus øger ikke blot din komfort, men giver også både dig og dine potentielle lejere en højere grad af frihed. En ladestander giver dig nemlig mulighed for at slappe af og nyde din ferie, mens el-bilen lader op lige udenfor.

Har du spørgsmål vedrørende vores produkter kan du kontakte os her.

Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Før i tiden var det pools – nu er det ladestandere

Sådan tiltrækker du flere kunder med ladestander i sommerhuset

Har du allerede en elbil, men mangler en ladestander til dit sommerhus? Er du en sommerhusudlejer, som overvejer, hvordan du kan tiltrække flere kunder?
Så er en ladestander til elbiler måske noget, du bør overveje.

Hvorfor ladestander i sommerhuset? Jo, flere og flere sommerhusejere efterspørger efterhånden ladestandere til elbiler. Så kan du uden problemer køre en tur til byen eller stranden dagen efter – eller bare et par timer senere.

Det kræves, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer og installerer din ladestander til din el-bil, da opsætningen af en ladestander kan give stor belastning på det nuværende el-net. Hos VS Automatic er vi eksperter i at opsætte ladestandere, og vi sørger for at resultatet er lige, som du gerne vil have det.

Easee Home ladeboks Antracit

Anbefalede ladestandere til sommerhuset

Her kan du se, hvilke produkter vi anbefaler til dit sommerhus.

Wallbox Pulsar Plus

En sikker ladestander til dit sommerhus

Du tænker måske; ”Men hvordan sikrer jeg, at andre ikke bare bruger min ladestander, når jeg ikke er i sommerhuset?”

Det simple svar er: Ladebrikker eller RFID-kort.

Vores ladestander kommer med den ekstra funktion, at den kan låses med enten en ladebrik, en app eller et RFID-kort. På den måde sikrer du, at uvedkommende ikke kan bruge din ladestander, og at den kun kan bruges af dem, som du ønsker at give adgang til.

Hvis du f.eks. vælger at gøre brug af RFID-kort, kan du også følge med i forbruget af ladestanderen på det pågældende kort. Derved har du hele tiden et overblik over brugen af ladestanderen, og du kan eventuelt fakturere forbruget, hvis dit sommerhus har været lånt ud.

Fordele ved et RFID-kort:

  • Du får overblik over forbruget på din ladestander
  • Du kan give lejere, venner og familie adgang til din ladestander
  • Du kan aktivere og deaktivere din ladestander

Du skal ikke lede efter en offentlig ladestander

Du er ikke længere afhængig af at skulle lede efter ladestandere i Danmark. I sommerhusområder kan den nærmeste offentlige ladestander nemlig være mange kilometer væk. En ladestander ved dit sommerhus, er derfor både mere belejligt for dig samt dine gæster. Det er en stor fordel for alle parter, og en ladestander gør dit sommerhus yderst attraktivt i forhold til den nabo, der ikke har fået installeret en ladestander endnu. 

Hvis du gerne vil fremtidssikre dit sommerhus og være med på den grønne omstilling, så se vores store udvalg af ladebokse her.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar om ladestander til elbil

Ladestander til sommerhus koster 5-8.000 kr., alt efter hvilket mærke og hvilken model du vælger. En ladestander til sommerhuset gør dit sommerhus mere attraktivt, og du kan udleje sommerhuset for en højere pris. Ladestanderen vil betale sig selv af med tiden.

Med en ladestander fra Zaptec Go har dine sommerhusgæster mulighed for at lade direkte i indkørslen. Via Zaptec Go’s app kan du bestemme, hvem der skal have lov at bruge din ladestander, så uvedkommende ikke kan lade fra den.

Der er mange fordele ved at investere i en ladestander til dit sommerhus. Når ladestanderen er erhvervet, er der en økonomisk gevinst at hente – men vigtigst af alt, så opnår du en stor frihed.

Med en ladestander i sommerhuset kan du nemlig oplade din bil, imens du sover. Det anbefaledes, at du bruger aften- og nattetimerne til opladning af din elbil. På denne måde udnytter du noget af den overproduktion af strøm, som bliver produceret over natten af vedvarende energikilder. Du får derved en billigere pris på din strøm, end du gør om dagen.

Det er langt fra alle, som er klar over de store risici, som kan være forbundet med at bruge denne metode. For oplader du med 6 ampere over en længere periode, kan det have store konsekvenser, hvis den elinstallation, du anvender, ikke er rustet dertil.

Det er vigtigt at pointere, at det ikke er selve nødladeren, som er farlig at anvende. Det er derimod elinstallation, som den tilsluttes, der ikke nødvendigvis er forsvarlig at oplade fra.

Denne oplader må kun anvendes i nødstilfælde! Og den må kun tilsluttes en stikkontakt, som er installeret som et elbils-opladningsstik.

Opladning med en mormorlader er derfor ikke en holdbar og hensigtsmæssig løsning. Den er KUN tiltænkt nødstilfælde – og en opladning derfra bør som tommelfingerregel ikke overstige mere end 2 timer. På den måde har din elbil fået tilstrækkelig med strøm til, at du kan køre mod den nærmeste hurtiglader og oplade din elbil færdig.

Når du anskaffer dig en ladestander til din elbil, opnår du derved en hurtigere opladning samt en langt større sikkerhed for dig, din elbil og din bolig.

Det kan være svært at finde hurtigladere i sommerhusområderne. Ejer du derfor et sommerhus eller anden feriebolig, vil det være ideelt at få monteret en ladestander der.

Det gør det ikke kun nemt og belejligt at have muligheden for at lade din elbil op, når det passer dig. Med den stigende tendens til køb af elbiler, i både Danmark og udlandet, er det ligeledes en fordel, hvis du skal udleje din feriebolig til turister eller andre gæster.

Hvis du er udlejer og har købt en ladestander fra Zaptec Go, kan du igennem Zaptec Go-appen styre og holde øje med forbruget i tilhørende Cloud-løsning.

Har du en ladestander installeret i dit sommerhus, får du et konkurrencedygtigt sommerhus, som skiller sig ud fra naboens, når turisten skal vælge feriebolig. Og du kan tilmed få en mulig højere udlejningspris for din feriebolig og tjene din ladestander til elbilen hjem igen. Du gør det nemt og bekvemt for både dig selv og din kommende ferieboliglejer.

ANMELDELSER

DET SIGER VORES KUNDER OM OS

ladestander til elbil hos bygholm dyrehospital
"Jeg kan i hvert fald godt anbefale VS Automatic til opsætning af ladestander til elbil! Man får en hurtig hjælp og en god behandling."
Helle / Bygholm Dyreklinik
Else_Boerge_anmeldelse
”Varmepumpen blev installeret på en dag og vi fik vejledning i brug af App og fjernbetjening. Nogle dage senere blev vi ringet op af Torben Steffensen, VS Automatic, der spurgte hvordan det gik med varmepumpen. Det var rigtig god service hele vejen igennem.”
Else & Børge / Privatkunder
Vinoble case
”Oplevelsen var perfekt, jeg har ikke noget at komme efter overhovedet og kritisere. Jeg synes især den unge gut som kom ud og installeret det for os, gjorde det godt”
Claus / Vinoble

Book fremvisning af ladestander i horsens

Vores ladestander-specialist, Kasper, tilbyder fremvisning af vores ladestandere – helt gratis.
Med en fremvisning får du mulighed for at se og afprøve vores ladestandere samtidig med, at du få den helt rette rådgivning.

Fremvisningen tager ca. en halv time, hvor vores elektriker vil spørge ind til dine behov og vise, hvordan brugerfladen virker.

Fremvisningen foregår på vores adresse: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!