Adgangskontrol

Din nye bedste ven

Vil du sikre dig at din adgangskontrol, giver de rigtige personer adgang til de relevante områder, på de rigtige tidspunkter? Hos VS Automatic har vi stor erfaring med adgangskontroller, og kan hjælpe dig med stort set alle former og størrelser. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet adgangskontrol.

Til Privat Og Erhverv

Tidligere var en nøgle nok, for at sikre det kun var de rigtige personer der kom ind på dit område. Mange større eller mindre virksomheder, samt private anvender nu adgangskontrol, for at sikre de ved hvem der har adgang til hvad og hvornår.

De elektroniske adgangskontroller er effektive til at skabe tryghed både for virksomheder og private. Nu har du har mulighed for at få etableret det kontrolanlæg, der matcher dine behov bedst.

Adgangskontrol

Adgangskontrol fra VS Automatic. Få altid en komplet løsning, god rådgivning og altid kvalitetsprodukter.

 

Adgangskontrol

Det kan være svært at håndtere hvem og hvornår bestemte personer, må befærde sig i en bygning eller et område. En adgangskontrol kan være behjælpelig i disse situationer, så du altid har styr på hvem der må komme ind og ud. I gamle dage brugte man udelukkende mekaniske nøgler, hvilket stadigvæk er en god ide. Dog anbefaler vi at man kombinerer de gamle nøgler med en adgangskontrol, hvis man har behov for en større sikkerhed.

Med en adgangskontrol fra VS Automatic kan du fleksibelt og dynamisk kontrollere, hvem og hvornår bestemte personer må komme ind i din bygning. Du kan nemt redigere og tilbagekalde adgangstilladelserne, så du bevarer den fulde kontrol. Vi udfører forskellige typer af adgangskontroller:

 • Dørtelefon
 • Kortlæser
 • Brik kontrol
 • Nøglebrikke
 • Bruger begrænsninger
 • Videoovervågning af adgangskontrol

Adgangskontrol med brik og kode

Din adgangskontrol kan eksempelvis installeres med brik eller kode, som kun skal uddeles til dem man ønsker adgang. En adgangsbrik indeholder en kode, som skal bruges til aflæseren ved døren. Hvis du har adgangstilladelser, skal brikken blot holdes op foran læseren, og døren åbnes herefter.

Du kan også benytte adgangskort, som fungerer på samme måde som adgangskontrollen med brik. Brikkerne kan designes efter behov, så du nemt kan opdele dem efter behov. Normalt har adgangskort samme størrelse som et almindeligt Dankort, og passer derfor ned i pungen.
Disse kort kan ligeledes designes, så du eller din virksomhed sætter sit personlige præg.
Det kan være med logo, medarbejderbillede eller lign. Kun fantasien sætter grænser.

 

  HVAD HAR DU BRUG FOR?


  Elektronisk adgangskontrol

  Det er ikke mange der benytter en elektronisk adgangskontrol, og ofte er det virksomheder som er forsynet med disse. Virksomheder som vil have kontrol over hvem og hvornår personer har må komme ind. Det er hurtigt og nemt at oprette, ændre eller slette visse personers adgang, hvis man eksempelvis får en ny medarbejder.

  Men et elektronisk adgangskontrol kan også fungere godt til private, som bor i et lejlighedskompleks eller lign.. Det kan især være gavnligt, hvis man på nuværende tidspunkt benytter et traditionelt låsesystem. Her skal hele systemet omlægges, hvis man igennem tiden har mistet flere nøgler og tror de er havnet i forkerte hænder. Det slipper i for med et elektronisk adgangskontrolsystem.

  Adgangskontrol til private og erhverv

  Du kan få den løsning der matcher dine behov, om det er en kortlæser ved døren, beboelsesejendom med dørtelefon og videoovervågning, eller forprogrammeret brikkontrol, med tider hver enkelt medarbejder har adgang, til forskellige områder af virksomheden. Du bliver sikret at der ikke er uvedkommende der har adgang til din virksomhed eller hjem.

  Vi hjælper dig gerne med vores erfaring i hvilken kontrol, der kan være mest hensigtsmæssigt hos dig, så du får det der matcher bedst dine behov.

  Brik Eller Kort?

  Hos VS Automatic prioriterer vi sikkerheden højt, og har specialiseret os i adgangskontroller. Hvis du kunne tænke dig høj sikkerhed, så kontakt os gerne. Vi hjælper dig hele vejen!