Elektronisk adgangskontrol

Det kan være svært at håndtere, hvem og hvornår bestemte personer må befærde sig i en bygning eller et område. En adgangskontrol kan være behjælpelig i disse situationer, så du altid har styr på, hvem der må komme ind og ud. Førhen brugte man udelukkende mekaniske nøgler, hvilket stadigvæk er en god idé. Dog anbefaler vi, at du kombinerer de gamle nøgler med en adgangskontrol, hvis du har behov for en større sikkerhed.

Med en adgangskontrol fra VS Automatic kan du fleksibelt og dynamisk kontrollere, hvem og hvornår bestemte personer må komme ind i din bygning. Du kan nemt redigere og tilbagekalde adgangstilladelserne, så du bevarer den fulde kontrol. Vi udfører forskellige typer af adgangskontroller:

  • Dørtelefon
  • Kortlæser
  • Brik kontrol
  • Nøglebrikker
  • Brugerbegrænsninger
  • Videoovervågning af adgangskontrol

Adgangskontrol til private og erhverv

Tidligere var en nøgle nok til at sikre, hvem der havde adgang til din bygning.
Du kan få den løsning der matcher dine behov, om det er en kortlæser ved døren, beboelsesejendom med dørtelefon og videoovervågning, eller forprogrammeret brikkontrol med tider, hvor hver enkelt medarbejder har adgang, til forskellige områder af virksomheden. Du bliver sikret, at der ikke er uvedkommende der har adgang til din virksomhed eller hjem.

Vi hjælper dig gerne med vores erfaring i hvilken kontrol, der kan være mest hensigtsmæssigt for dig, så du får det der bedst matcher dine behov. De elektroniske adgangskontroller er effektive til at skabe tryghed både for virksomheder og private. Med adgangskontrol fra VS Automatic, får du altid en komplet løsning, god rådgivning og kvalitetsprodukter.

Til vores erhvervs kunder kan vi blandt andet tilbyde PROTECT™ tågekanon, som fylder rummet med tåge på få sekunder og dermed gør det umuligt for tyven at orientere sig. Læs mere om PROTECT™ tågekanon her.

Vi kan også tilbyde:

19.995 DKK

Berøringsfrit termometer

Easy-check berøringsfrit termometer er udviklet til at mindske spredningen af PROVISION-ISR. 

På to sekunder tjekker den temperatur, ansigtsgenkendelse og maskedetektion.
Vil du vide mere om berøringsfrit termometer eller adgangskontrol, er du altid velkommen til at kontakte os her.  

✅ Temperaturmåling

✅ Kan integreres med automatiske døre

✅ Nøjagtighed med +/- 0,3 grad

✅ Ansigtsgenkendelse med nøjagtighed på 99,7%

Adgangskontrol med brik og kode

Din adgangskontrol kan eksempelvis installeres med brik eller kode, som kun skal uddeles til dem, du ønsker adgang. En adgangsbrik indeholder en kode, som skal bruges til aflæseren ved døren. Hvis du har adgangstilladelser, skal brikken blot holdes op foran læseren, og døren åbnes herefter.

Du kan også benytte adgangskort, som fungerer på samme måde som adgangskontrollen med brik. Brikkerne kan designes efter behov, så du nemt kan opdele dem efter behov. Normalt har adgangskortet samme størrelse som et almindeligt Dankort og passer derfor ned i pungen.
Disse kort kan ligeledes designes, så du kan sætte dit personlige præg. Det kan være med logo, medarbejderbillede el. lign. – Kun fantasien sætter grænser.

Elektronisk adgangskontrol

Det er ikke mange der benytter en elektronisk adgangskontrol, og ofte er det virksomheder som er forsynet med disse. Virksomheder som vil have kontrol over hvem og hvornår personer har må komme ind. Det er hurtigt og nemt at oprette, ændre eller slette visse personers adgang, hvis man eksempelvis får en ny medarbejder.

Men et elektronisk adgangskontrol kan også fungere godt til private, som bor i et lejlighedskompleks eller lign.. Det kan især være gavnligt, hvis man på nuværende tidspunkt benytter et traditionelt låsesystem. Her skal hele systemet omlægges, hvis man igennem tiden har mistet flere nøgler og tror de er havnet i forkerte hænder. Det slipper i for med et elektronisk adgangskontrolsystem.

Brik Eller Kort?

Hos VS Automatic prioriterer vi sikkerheden højt, og har specialiseret os i adgangskontroller. Hvis du kunne tænke dig høj sikkerhed, så kontakt os gerne. Vi hjælper dig hele vejen!

adgangskontrol book online

Ofte stillede spørgsmål

✅ Hvad er elektronisk adgangskontrol?

Hvad er elektronisk adgangskontrol?

Elektronisk adgangskontrol giver dig mulighed for at styre, hvem der har adgang til din bygning. Vi installerer en boks, som styrer låsen på døren. For at åbne låsen skal du bruge en brik, kode eller armbånd. 

Låsen kan du styre med software, som du logger ind på og angiver, hvornår døren skal være åben eller lukket. 

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

✅ Kan jeg få adgangskontrol med armbånd?

Kan jeg få adgangskontrol med armbånd?

Du kan godt få adgangskontrol med armbånd. Det fungerer på samme måde som med en nøglebrik. Du kan få det som armbånd og ur, du holder bare armbåndet op til nøgleboksen og så bliver døren åbnet. 

✅ Kan jeg få adgangskontrol med nøglebrik?

Kan jeg få adgangskontrol med nøglebrik?

Vi tilbyder adgangkontrol med brik. Det er nemt og smart, da adgangsbrikken har en kode, som bliver aflæst ved døren. Du bestemmer selv, hvem du ønsker skal have en brik og dermed adgang til din bygning. Nøglebrikken kan sættes i dit nøglebundt, så du altid har den på dig. 

✅ Kan jeg selv styre dørene?

Kan jeg selv styrer dørene?

Ja, du kan selv bestemme hvornår dørene skal være åbne eller lukkede. Når adgangskontrollen bliver installeret, medfølger der software, som du får adgang til. Med softwaren kan du programmere den til, at fra klokken 08:00-12:00 skal dørene være åbne, men herefter låses de. Dette er med til at give dig helt kontrol over bygningen og bestemme, hvem der har adgang og på hvilke tidspunkter. 

Hvem har adgang til din bygning?

Vil du sikre dig at din adgangskontrol, giver de rigtige personer adgang til de relevante områder, på de rigtige tidspunkter?

Hos VS Automatic har vi stor erfaring med adgangskontroller, og kan hjælpe dig med stort set alle former og størrelser. Vi tilbyder også alarmsystemer som hjælper med at sikre din bygning mod uønsket gæster. 

Alarmsystem

Vi har specialiserede os i sikring og overvågning, derfor tilbyder vi alarmsystemer og overvågning til private og erhverv. 

 Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet alarmsystem. 

 

Tyv der laver indbrud