Din lokale elektriker i Midtjylland

Hos VS Automatic vil vi vÌre din foretrukne elektriker i Midtjylland. Vi bestür af et stÌrkt team af erfarne og autoriserede montører og elektrikere. Vi bestrÌber os pü at vide den bedst mulige service for dig, til lige netop det projekt du ønsker!

Der er ingen opgaver som er for store eller for smĂĽ til vores elektriker.

VS Automatic har base i Horsens, Hovedgürd og Østbirk, men vi vores elektrikere kører i hele midtjylland. Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalomrüdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, derfor har vi opbygget en stor og bred kundekreds af büde private- og erhvervskunder.

Vi er medlem af TS-gruppen, dette betyder vi er en del af et landsdĂŚkkende netvĂŚrk af el-installatører og er opdateret med de nyeste teknologier og stĂŚrke kompetencer til at klare din opgave. 

elektriker i midtjylland horsens

Elektriker i Midtjylland med specialløsninger

Hos VS Automatic fĂĽr du den bedste all-round løsning med gode materialer, hĂĽndvĂŚrk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, nĂĽr du skal have styr pĂĽ elinstallationerne i din virksomhed.  Vi hĂĽndterer dagligt mange opgaver og projekter, der krĂŚver specielle kompetencer,.som for eksempel:

✅ El-Automation

✅ Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

✅ Energioptimering 

✅ Sikringsløsninger med videoovervågning

✅ Termografering af el-tavler

✅ Installation af tyverialarm og alarmsystemer

Autoriseret elektriker i Midtjyllands erhvervsliv

De kunder vi samarbejder med er både offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – Vi samarbejder bredt.

Mangler du en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hĂĽrde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne vĂŚre din foretrukne samarbejdspartner. Som kunde hos VS Automatic kan du sove trygt om natten. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, der holder lĂŚnge og ofte sparer dig for mange penge samtidig.

Vi ved, at godt hündvÌrk er altafgørende, for at undgü produktionsstop og skader i forbindelse med uvejr eller lignende.

Vi har ogsĂĽ afdelinger i Ă˜stbirk, HovedgĂĽrd og Vejle

 

 

Kvalitet og kundeservice er førsteprioritet

Vi garanterer fuld tilfredshed, uanset hvilken type af arbejde du ønsker og har füet udført. Herunder büde det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stÌrkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gÌldende lovkrav.

Vi ved alt om HĂĽndvĂŚrker fradrag og tilskudsordninger. Som rĂĽdgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du fĂĽr den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan ogsĂĽ søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring pĂĽ omrĂĽdet, og tilskuddet? Det trĂŚkker vi bare fra din regning, nĂĽr vi er fĂŚrdige.
Kontakt os pĂĽ info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

Book elektriker

VS Automatic er din lokale elektriker i Midtjylland

Vi har over 20 ĂĽrs erfaring og med over 100 medarbejder har vi en bred kompetence indenfor alle former for elarbejde. Vi kan blandt andet hjĂŚlpe dig eler din virksomhed med:

✅ Elinstallation
✅ Data & Kommunikation
✅ Varmepumpe
✅ Alarmsystem
✅ Sikring og overvĂĽgning
✅ Solceller
✅ KlimaanlĂŚg
✅ Energioptimering og rĂĽdgivning
✅ Automation

LĂŚs mere om VS Automatic og hvem vi er

Akut elektriker Midtjylland

Hos VS Automatic tilbyder vi elektriker døgnvagt, vi kan hjĂŚlpe hele ĂĽret 24/7 i Horsens og omegn. Vi kan hjĂŚlpe med alle akutte opstĂĽet elektriske problemer og kan i disse tilfĂŚlde vĂŚres hos dig indenfor en halv time. 

Vi kan blandt andet hjĂŚlpe private med:

  • Alarm ved indbrud
  •  Strømsvigt
  •  Manglende strøm i stikkontakt
  • Defekt HPFI-relĂŚ
Døgnvagt
akut elektriker

Her finder du din lokale elektriker

VS Automatic A/S
Ormhøjgürdvej 15,
8700 Horsens

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

Ormhøjgürdvej 15, 8700 Horsens.