Din lokale elektriker i Midtjylland

Hos VS Automatic vil vi være din foretrukne elektriker i Midtjylland. Vi består af et stærkt team af erfarne og autoriserede montører og elektrikere. Vi bestræber os på at vide den bedst mulige service for dig, til lige netop det projekt du ønsker!

Der er ingen opgaver som er for store eller for små til vores elektriker.

VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi vores elektrikere kører i hele midtjylland. Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, derfor har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

 

 

Autoriseret elektriker i midtjylland erhvervsliv

De kunder vi samarbejder med er både offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – Vi samarbejder bredt. Mangler du en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner. Som kunde hos VS Automatic kan du sove trygt om natten. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, der holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig. Vi ved, at godt håndværk er altafgørende, for at undgå produktionsstop og skader i forbindelse med uvejr eller lignende.

Hos VS Automatic får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed. Elektriker i midtjylland med specialløsninger Vi håndterer dagligt mange opgaver og projekter, der kræver specielle kompetencer, som eksempelvis:

Kvalitet og kundeservice er førsteprioritet

Vi garanterer fuld tilfredshed, uanset hvilken type af arbejde du ønsker og har fået udført. Herunder både det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.
Vi ved alt om Håndværker fradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.
Kontakt os på info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

HVAD HAR DU BRUG FOR?


vs-automatic-medarbejdere