Lokale elektriker Glud

Vi hos VS Automatic bestræber os på at være din fortrukne elektriker i Glud. Du får hos os et team af stærke og erfarne montører og elektrikere, som står klar til at vide dig en ekstra ordinær service igennem dit projekt.

Kontakt os i dag igennem kontaktformularen herunder eller på (+45) 75 64 18 99 – Ingen opgaver er for store eller små til os!

Du kan finde vores placeringer i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men kører ud til hele midtjylland. Vores autoriserede elektrikere er personer som er anerkendt i lokalområdet. Vi sørger for at den person som kommer ud til din opgave, har kompetencerne helt i top. Vi hjælper både privat og erhvervs kunder.

Elektriker skanderborg

Vores elektrikere klare alle el-opgaver i Glud

Vi kan hjælpe dig med opgaver indenfor installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering.
Vi kan derudover lave reperation og service af dine hvidevarer. Vores team består af specialister til konkurrencedygtige priser med autoriseret rådgivning. Ring til os for et uforpligtende tilbud eller send os en besked igennem kontaktformularen herunder. 

Autoriseret elektriker i Glud erhvervsliv

Vi kan hjælpe indenfor mange områder. Tidligere har vi hjulet offentlige institutioner,  boligforeninger, virksomheder og industri. I en stor virksomhed kan vi derfor samarbejde bredt med forskellige brancher. Det kan være alt fra en elektriker til en ny installation eller energioptimering, bestræber vi os på at være din foretrukne samarbejdspartner. Når du er kunde hos VS Automatic kan du være helt tryk, vi har altid styr på det. Vi sørger for at du kan få support 24 timer i døgnet med den bedste all-around løsning, hvis uheldet er ude. VS Automatic er derfor det gode og sikre valg til dine elinstallationer i din virksomhed eller hjem.
 

Kvalitet og kundeservice er førsteprioritet

Vi garanterer fuld tilfredshed, uanset hvilken type arbejde du har fået udført. Både med det udførte arbejde og det serviceniveau der befinder sig i samarbejdet. I vores arbejde sørger vi for kun at anvende de bedste materialer, vi sørger for at samarbejde med branchens stærkeste leverandører, producenter og kun har ansat de allerbedste elektrikere, som overholder alle gældende lovkrav.

Vi er eksperter i håndværkerfradrag og tilskud. Vi kan som rådgivende installatører igennem Blue Install, sørge for at du får den helt optimale løsning, for netop dig eller din virksomhed. Derudover kan vi søge om dit tilskud for dig. Tilbuddet trækker vi fra din regning når vi er færdig med arbejdet.

Kontakt os igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.