Elektriker Herning

Din elektriker i Herning

Hvis du skal bruge en elektriker i Herning, så står VS Automatic til rådighed for dig. Vi er en autoriseret el virksomhed med mere end 20 års erfaring i branchen. Vores elektrikere udfører alle typer af el opgaver. Lige fra installationer af stikkontakter til energioptimering og salg og montering af solceller. Vi hjælper dig med alt inden for el. Vores medarbejdere er alle certificerede inden for dét arbejde, de skal udføre. Vi sender kun specialister.

Til daglig holder vi til i Horsens, Østbirk og Hovedgård, men vi har kunder i hele Midtjylland, og vi vil hjertens gerne være DIN elektriker i Herning. Vi har både kompetente folk og konkurrencedygtige priser. Giv os et kald vedrørende din el opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud. Ingen opgaver er for små eller store.

Book elektriker her.

(+45) 75 64 18 99

Elektriker Herning

Elektriker i Herning til private og erhverv

Hos VS Automatic løser vi både el opgaver hos private og erhverv. Vi samarbejder med små, mellemstore og store virksomheder i mange forskellige brancher. Vi har bl.a. mange kunder inden for undervisning, landbrug og detailhandel, hvorfor vores viden på, især landbrugs-, området er omfattende. Vi laver nyinstallationer, reparationer, service og meget andet til et hvert behov, og vi ønsker at være din foretrukne elektriker i Herning.

Kvalitet og service er nøgleord for os. Vi ved, hvor vigtigt et godt stykke håndværk er, og vi leverer derfor altid stabile løsninger, der holder i lang tid, så du ikke skal bekymre dig om noget. Fejl og uheld i forbindelse med el kan koste dyrt, og derfor tilbyder vi altid gode materialer og 24 timer support.

Book selv tid og dato

Skal du bestille service til varmepumpe eller alarm. Eller ønsker du bestille en elektriker, kan du altid selv vælge dato og tidspunkt. 

Book elektriker her.

Elektriker døgnvagt

Hvis du har strømafbrydelse eller andre problemer, der kræver akut respons uden for almindelige arbejdstider, kan du ringe til vores døgnvagt. Vi tager altid telefonen og rykker ud i hele Midtjylland, så hurtigt vi kan. Vi kan også hjælpe dig med at rette op på skaderne efter et indbrud. Du kan læse mere om døgnvagten her.

Døgnvagt tlf nr. 75 64 18 99

Kontakt din lokale elektriker i Herning

Har du en el opgave, der skal klares i din private bolig, dit sommerhus eller din virksomhed? Så tag kontakt til VS Automatic i dag. Hos os får du altid professionel rådgivning.

info@vs-automatic.dk

(+45) 75 64 18 99