Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Markant mindre tyveri har ”betalt” overvågningen

Sidst redigeret: 20. august 2019 / Skrevet af: VS Automatic

Mindre tyveri med videoovervågning

Hos Vinoble i Horsens har man, efter en række tyverier, valgt at få installeret videoovervågning i butikken på Hestedamsgade i Horsens. Siden har tyvene ikke vist sig og det fine udvalg af vin og spiritus kan nu langes over disken på normal vis.

Indehaveren af Vinoble i Horsens, Claus Helgesen, var så træt af de listige tyve, som der flere gange havde bestjålet butikken, at han besluttede sig for at sikre butikkens fine dråber med videoovervågning. Her faldt valget på VS Automatic som leverandør.

“Vi havde igennem en længere periode oplevet tyverier af vores fine flasker, hvilket er rigtig træls. Vi kunne ikke bare stå på sidelinjen og se på tyvene, der listede af med vores varer, så vi måtte gøre noget. Her kontaktede jeg VS Automatic, som kom forbi til en snak,” siger indehaveren af Vinoble, Claus Helgesen.

VS Automatic har blandt andet speciale i sikring af både virksomheder og private hjem. Derfor var det også naturligt at valget faldt på netop VS Automatic til at løse opgaven.

overvaagning

“Efter jeg første gang havde talt med VS Automatic, kom en ung og frisk montør forbi til en snak, hvor han satte sig grundigt ind i vores behov. Et par dage efter kom han igen og fik det hele monteret, hvorefter vi fik en grundig gennemgang i, hvordan systemet virker. Det var rart med en montør, der formåede at lytte til vores ønsker og ikke mindst overholde de aftaler, vi lavede,” siger Claus Helgesen.

Det virker faktisk

Overvågningen har nu været aktiv i et par år, men der har endnu ikke været behov for at se den igennem. Det vækker stor glæde hos Claus Helgesen, der netop håbede, at videoovervågningen ville sørge for, at indbrudende slet ikke fandt sted.

Præcist som vi håbede, har overvågningen indtil nu haft en præventiv effekt. Vi har ikke oplevet tyverier siden monteringen, hvilket kan skyldes, at det nu er tydeligt, at butikken er videoovervåget,” siger Claus Helgesen.

Ifølge fakta fra Det Kriminalpræventive Råd har videoovervågning den største effekt på planlagt kriminalitet, hvilket Claus Helgesen og Vinoble kan bekræfte:

“Vi har erfaret, at tyvene kommer forbi butikken, hvor de går lidt og kigger og finder de flasker de vil stjæle. Herefter kommer de tilbage senere, når vi har travlt og snupper hurtig de varer, de har udset sig, hvilket er super frustrerende. Med videoovervågningen kan de nu tydeligt se, at butikken er overvåget i form af skilte på døren og synlige kameraer.”

Hos Vinoble ses altså tydeligt den præventive virkning, men skulle uheldet være ude, kan billederne hives frem og bruges til at identificere tyvene.

Den foretrukne partner

Selvom Vinoble for nyligt fik installeret videoovervågning i butikken, er det ikke første gang VS Automatic har været i butikken. For et par år tilbage udførte VS Automatics energiekspert et energitjek i butikken, hvor han fandt årlige besparelser på 10.000 kroner blot ved at udskifte de gamle lysstofarmaturer til LED lysbånd og spots.

Dengang blev beregnet at investeringen kunne tjenes hjem på 3 år, hvilket nu har vist sig at holde stik, til stor glæde for Claus Helgesen, der dengang ikke helt troede på, at besparelsen kunne blive så stor.

“Da vi i sin tid fik lavet energioptimeringen, lød det næsten for godt til at være sandt, at vi kunne spare 10.000 kroner om året. Det har det dog vist sig ikke at være, hvilket igen viser, at man kan stole på VS Automatic. Derfor vil jeg selvfølgelig til enhver tid anbefale VS Automatic til alle typer af opgaver,” siger indehaveren af Vinoble, Claus Helgesen.

Abus & VS Automatic

For at give endnu mere sikkerhed til kunderne trækker de lokale virksomheder ABUS og VS Automatic på hinanden. En af dem der har gjort brug af dette er Vinoble i Horsens. De har fået sat en stopper for deres tyveri i butikken og sørget for at skabe mere sikkerhed for medarbejderne i butikken.

Når lokale virksomheder går sammen om at skabe mere tryghed for deres kunder, skaber det stor værdi for den enkelte kunde. Dette sker kun, når opgaverne forbedres og løftes i fællesskab. Hvilket var resultatet, da vinbutikken Vinoble i Horsens ville komme butikstyveriet til livs med videoovervågning.

abus videoovervågning vs automatic

Igennem en længere periode fik vi løbende stjålet forskellige varer hos os, blandt andet temmelig dyr whisky. Så til sidst besluttede vi os for, at nu måtte det være nok, og at vi måtte sikre os bedre. Det fortæller Claus Helgesen, som er indehaver af Vinoble Horsens.

Butikken fik årligt stjålet spiritus for mellem 12.000 – 15.000 kroner.

Som ejer af butikken er der ikke noget værre, end når folk stjæler. Det er min ejendom, og jeg opfatter det som tyveri fra mig personligt. Vi har selv fanget nogle stykker på fersk gerning. Det er meget ubehageligt, ikke mindst for personalet, og man føler sig utryg og chikaneret. Det er vi heldigvis kommet til livs nu, siger han.

Vinoble fik skræddersyet en løsning med videoovervågning, som netop passede til deres butik. Løsningen blev udarbejdet af ABUS og VS Automatic i tæt samarbejde.

Samarbejde om sikkerhed skaber tryghed

Martin Furmark Møller er sikringsmontør hos VS Automatic i Horsens. VS Automatic arbejder tæt sammen med ABUS, som også har placering i Horsens.

Når Martin Furmark Møller skal bruge noget mere ekspertviden indenfor alarm og sikring, tager han fat i sin kontaktperson Torben Christensen, sikringskonsulent i ABUS.

– Kunderne får en mere professionel rådgivning og får det produkt, der er rigtigt for dem, når vi trækker på hinandens kompetencer og samarbejder. Det skaber en langt bedre tryghed hos kunderne, siger Martin Furmark Møller.

Markant mindre tyveri har ”betalt” overvågningen

Claus Helgesen fortæller at:

Det har været en stor lettelse, at få sat videoovervågning op i hans butik. Den besparelse, han har fået ved, at varer ikke bliver stjålet i samme omfang, har stort set tjent overvågningssystemet ind, hvilket bidrager til endnu større tilfredshed.

vinoble

Fordelene ved overvågning er:

1: Når kunderne kommer ind i butikken, kan de allerede dér se, at der er kameraer, hvilket formentlig afskrækker mange. Derudover er personalet blevet mere tryg, da det har skabt mere sikkerhed. Hvis der har været nogle bekymringer om en kunde, vil vi efterfølgende kunne kigge på skærmene og, hvis nødvendigt, melde situationen til politiet.

2: Efter overvågningen er blevet opsat, har der heldigvis ikke været nogle alvorlige episoder, hvilket jeg i allerhøjeste grad tror er på grund af butikkens overvågning.

Forældet overvågning hos mange virksomheder

Både Torben Christensen fra ABUS og Martin Furmark Møller fra VS Automatic mener, at samarbejdet har betydning for den rådgivning og ydelse, de kan tilbyde kunderne.

De mener, der er store fordele ved at udnytte hinandens evner og kvaliteter. Især når man er indenfor det samme felt og er lokale virksomheder. Der er brug for særviden på området, forklarer Torben Christensen fra ABUS:

– Mange virksomheder benytter desværre forældet udstyr, hvor kameraets billeder er af ringe kvalitet. Andre har måske slet ingen videoovervågning. Som i tilfældet med Vinoble er synlighed omkring virksomhedens videoovervågning en vigtig forebyggelse mod tyveri. Skulle uheldet være ude, er det vigtigt med tydelige billeder af gerningsmanden, så politiet kan tage sig af sagen.

Martin Furmark Møller fra VS Automatic siger:

– Virksomheder kan nemt skifte forældet videoovervågning ud og betjene løsningen over mobilen via en app. Der er mange gode og tilmed billige løsninger på markedet, som vi gerne hjælper kunderne med at implementere.

Om ABUS

ABUS skaber sikkerhed for familier og deres egendele. Deres mission er at vide alt om sikkerhed, og kalder sig derfor for sikkerhedseksperter på området. ABUS er en del af en koncern, der har produceret sikkerhedsløsninger siden 1924. Læs mere om ABUS her.

Om VS Automatic

VS Automatic sælger til både privat og erhverv. Til erhvervslivet er de især specialiserede indenfor automation, overvågning, alarm og energioptimering.

Mangler du et overvågningssystem?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

VS Automatic 
(+45) 75 64 18 99

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.