vs automatic kompetencer

VE-installatør

VE-Installatør er en certificering til virksomheder, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere VE-områder indenfor installeringen af din vedvarende energiløsning.

Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller til erhverv, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning og her kan vi hjælpe dig!

Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Specialuddannet og godkendt af energistyrelsen

Det faktum at vi kan kalde os selv VE-installatør er vi stolte af, da det betyder at vi er godkendt og specialuddannet indenfor vedvarende energi (VE). 

En VE-Installatør er en installatør, som er specialuddannet, indenfor et bestemt område eller flere. Vi godkendt af energistyrelsen til at installere varmepumper og solceller (januar 2019) med mærket VE-Installatør. Det betyder konkret for dig at:

 Hvis du som boligejer vælger en VE-installatør, vil du derfor også sikre dig at du får en fagmand, der er specialiseret indenfor løsning, muligheder og lovkrav, bland andet bygningsreglementet.

ve-installatører vs-automatic
ve-installatør logo

Derfor bør du vælge en godkendt installatør

Der er en lang række fordele for dig som kunde hos os, da en VE-installatør har taget en specialuddannelse og uddannet sig indenfor eksempelvis solceller og varmepumper, denne uddannelse er godkendt at energistyrelsen.

Alle virksomheder heriblandt VS Automatic med en VE godkendelse, skal opfylde en række krav. Opfyldes kravene tildeles du VE-mærket og en VE-godkendelse, som er godkendt og tildelt af energistyrelsen, efter gennemført kursus. 

Det betyder at vi gennem vores VE-installatør certificering kan forsikre dig om at:

VARMEPUMPE

SOLCELLER

Eksperter i energirenoveringer

Skal du skifte varmekilde eller energirenovere din bolig eller fritidsbolig, er det vigtigt at kunne stole på din montør og rådgivningen deri. Med en VE-installatør sikrer du den helt rette rådgivning og ved udskiftning af varmekilde kan du spare helt op til 70 % på din regning.

Når du vælger en VE-Installatør, får du en installatør som er specialiseret i forhold til valg af løsning, tekniske muligheder og lovkrav.

VE Montør, et kvalitetsstempel

VS Automatic har som VE Montør stor fokus på at kunderne altid får den mest optimale rådgivning og montering, når der skal monteres varmepumpe eller anden energirenovering, om det er i boligen eller hos en virksomhed.

VS Automatic sikrer dette igennem uddannet personale indenfor flere grupper af fagområder, så vores personale altid er opdateret på viden indenfor deres speciale, når de skal rådgive deres kunder. Ved at kunne servicere og rådgive vores kunder indenfor den nyeste viden, giver det vores kunder en tryghed, om altid godt udført arbejde.

ve varmepumper og solceller

5 vigtige råd til energirenovering

Med indgående kendskab til lovgivning på området, kompetencerne til at projektere, montere og beregne varmefordelingensanlæggets effekt, er VS Automatic med over 20 års erfaring i branchen samt VE certificeret, din rette partner når du skal rådgives indenfor grøn omstilling.

VS Automatic har som din rådgivende og certificerende VE installatør samlet fem vigtige råd til energirenovering.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg brænder for mit arbejde, hvilket gør jeg altid vil finde den bedste løsning til mine kunder.”
Kasper kontakt

Har du spørgsmål angående VE-installatør?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om VE-installør

  Hvad betyder VE-installatør?

  VE står for vedvarende energi.

  VE-Installatør er en certificering til virksomheder, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere VE-områder indenfor installeringen af din vedvarende energiløsning.

  Hvorfor vælge en VE-installatør?

  En VE-installatør har taget en specialuddannelse og uddannet sig indenfor fx solceller og varmepumper, denne uddannelse er godkendt at energistyrelsen.

  Hvordan bliver man VE-installatør?

  At være en VE-installatør er en certificering, som tildeles ved at man opfylder en række krav. Derefter er installatøren specialuddannet inden for et eller flere områder, eksempelvis er vi VE-installatører inden for varmepumper og solceller.

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Niels_Christian_anmeldelse

  Vi kendte VS Automatic A/S fra tidligere, og vi blev endnu engang bekræftet i, at de fagligt er på et meget højt niveau, og dertil skal regnes et fint og velfungerende serviceniveau. Som jo bestemt også tæller med, når man investerer i en varmepumpe."

  Niels Christian
  Privatkunde
  Else_Boerge_anmeldelse

  ”Varmepumpen blev installeret på en dag og vi fik vejledning i brug af App og fjernbetjening. Nogle dage senere blev vi ringet op af Torben Steffensen, VS Automatic, der spurgte hvordan det gik med varmepumpen. Det var rigtig god service hele vejen igennem.”

  Else og Børge
  Privatkunder
  Esther_anmeldelse

  “Efter et par dage hjemme i Horsens ringede jeg så til Torben fra VS Automatic, som vi kender – i øvrigt uden at Lars vidste det. Torsdag havde jeg møde med Torben nede i sommerhuset, og allerede tirsdag var varmepumpen installeret.”

  Esther
  Privatkunde