Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Transientbeskyttelse

Beskyt din elektronik

Undgå overspændingsskader med en smart komponent, som monteres direkte i eltavlen. Fremtiden byder på 25 % flere lyn, end vi er vant til, mener klimaforskere. Det sker som følge af ændringer i temperaturforholdene. Og det kan gå hårdt ud over tv, computer, routere og hårde hvidevarer.

Når lynet slår ned, er det faktisk stort set alt, hvad der er tilsluttet elnettet, som kan tage skade – også selvom lynet ikke slår direkte ned i din bygning.

Heldigvis kan du beskytte dine elektroniske brugsgenstande mod overspændingsskade

Transientbeskyttelse lynnedslag overspænding
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Hvordan virker transientbeskyttelse?

Transientbeskyttelse er en komponent, der nemt monteres i eltavlen. Den fungerer som en ventil, der leder overspænding ud gennem jordforbindelsen og ned i jorden. 

En transient er en kortvarig overspænding i installationen. Overspænding kan fx forekomme i forbindelse med arbejde på elnettet eller ved lynnedslag, hvilket kan have store omkostninger for dig og dine elinstallationer. 

Med transientbeskyttelse minimerer du følgeskaderne, samtidig med at du øger sikkerheden mod overspændingsskader på din elinstallation og resten af boligens elektronik.

Minimer følgeskaderne ved overspænding

Pas på dit elektriske udstyr, så lynnedslag eller arbejde på elnettet ikke ødelægger din dag.

Overspændingsskader på el-installation og brugsgenstande sker oftest øjeblikkeligt, men efterfølgende kan der opstå periodiske fejl på brugsgenstande, som kan være svære at få erstatning for hos forsikringsselskabet.

Med den rette overspændingsbeskyttelse undgår du pludselige skader, hvis lynet slår ned.

BOOK el service her

Vælg dato og tidspunkt her

Kundeservice vægtes på lige fod med kompetencer og kvalitet. Hos os er en aftale en aftale, og den gør vi alt for at overholde. Derfor tager vi os tid til at lytte til dig og dit behov, som skaber udgangspunktet for hele oplevelsen.

Du får altid medarbejder med eget DBI-godkendt certificeringsnummer og vi anvender altid DBO certificeret termograferingskamera.

Så har du garanti for høj kundetilfredshed – det er ihvertfald det, som vores kunder siger om os.

Rene-termografi

René

DBI certificeret termograf

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse.”

Rene

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Hvordan fungerer transientbeskyttelse?

  Komponent der monteres i eltavlen, som sørger for, at overspænding føres til jord. På den måde minimerer du brandfare og materielle skader ved overspænding samtidig med, at du beskytter din værdier og undgår, at teknikken driller.

  Komponent der monteres i eltavlen, som sørger for, at overspænding føres til jord. På den måde minimerer du brandfare og materielle skader ved overspænding samtidig med, at du beskytter din værdier og undgår, at teknikken driller.

  Hvordan skal transientbeskyttelse monteres?

  Transientbeskyttelse monteres i din eltavle og sikrer din installation og elektroniske brugsgenstande mod pludselig overspænding.

  Hvad kommer transienter af?

  Kort sagt er transienter en overspænding på elnettet, der kan udløses ved fx lynnedslag eller arbejde på elnettet. Det er en kortvarig forhøjet spænding på elsystemet.

  Overspænding ved lynnedslag
  Overspændingen opstår, når lynets spændingsspidser, også kaldet transienter, finder vej ind gennem hovedtavlen og ud i vores stikkontakter, antennekabel eller bredbåndsforbindelse, hvor de efterfølgende kan ødelægge vores elektroniske udstyr eller sætte det ud af spil.

  Når et lyn slår ned, kan transienterne (fra lynnedslaget) nå 1-2 kilometer væk fra, hvor nedslaget fandt sted. Transienterne kan medføre ødelæggelse af elektronisk udstyr som bl.a. data-, signal- og teleudstyr, når overspændingen føres ind via stikkontakten, antennekablet eller bredbåndsforbindelsen.

  Med transientbeskyttelse, kan du undgå de ødelæggende transienter og dermed undgå udgifterne til nyt udstyr.

  Er der krav om transientbeskyttelse?

  Den 1. juli 2017 kom der nye lovkrav for transientbeskyttelse, og du skal derfor være opmærksom på dine installationer. Derudover skal alle nye installationer være beskyttet, så overspændinger og lynnedslag ikke ødelægger teknikken.

  VS Automatic opfylder disse lovkrav og overholder alle forhold, så du altid kan føle dig sikker.

  Hvad koster transientbeskyttelse?

  Der findes forskellige typer transientbeskyttelse – alt afhængig af din installation. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om den korrekte transientbeskyttelse til din bolig eller virksomhed. 

  Du kan finde priserne på transientbeskyttelse her.