Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

HVIDEVARESERVICE I HORSENS, ØSTBIRK OG HOVEDGÅRD

Har du brug for hvidevareservice, så står vores elektrikere klar til at hjælpe dig i både Øst- og Midtjylland. Hos VS Automatic har vi stor erfaring med hvidevareservice, og vi kan hjælpe dig, hvad end det handler om rådgivning i forhold til indkøb af nye hvidevarer, installation og montering af hvidevarer eller reparation af gamle hvidevarer. Vi er med dig igennem hele processen, og vi sikrer selvfølgelig, at det hele virker inden vi kører. 

Vi er din lokale elektriker i HorsensØstbirk og Hovedgård, og vi servicerer mange kunder i både Øst- og Midtjylland. Har du brug for en autoriseret el-installatør i Horsens og omegn, så kontakt os i dag på ☎️ 75641899 eller  📩 info@vs-automatic.dk

Hvidevarseervice

Hvidevareservice og reparation

Hvad enten det er dine hvidevarer i køkkenet eller i bryggerset den er gal med, så står vi til rådighed for fejlfinding og reparation.

Hvis det er billigere at købe nyt så vil du altid få vores anbefaling, og så er det helt op til dig, hvilken løsning du går med. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe både med reparation af hvidevarer eller indkøb, levering og montering af nye hvidevarer – vi er din lokale el-installatør, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi kører ud fra HorsensØstbirk og Hovedgård til hele Øst- og Midtjylland. 

Montage og tilslutning af hvidevarer af autoriserede el-installatører

Du behøver ikke at have købt dine hvidevarer hos os, for vi hjælper med installation og tilslutning, ligegyldig hvor du har købt dine hvidevarer.

Vores autoriserede el-installatører kan stå for levering, udpakning og tilslutning/installation af dine hvidevarer. Og vi kan også være behjælpelige med at bortskaffe dine gamle hvidevarer, således at du slipper for den del. 

Din lokale el-installatør i Horsens, Østbirk og Hovedgård

Vi kan bl.a. hjælpe dig med reparation, tilslutning og installation af:

✅ Ovn (også indbygget)

✅ Komfur

✅ Emhætte

✅ Opvaskemaskine (også integreret)

✅ Køleskab

✅ Kølefryseskab

✅ Kogesektion / Kogeø

✅ Vaskemaskine og tørretumbler

Ønsker du en fast serviceaftale, så skræddersyr vi en serviceplan, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag på 75641899 eller skriv til os på info@vs-automatic.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

hvidevareservice

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til hvidevareservice?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!