varmepumpe-luft-til-luft

VARMEPUMPE LUFT TIL LUFT

Hos VS Automatic kan du få en varmepumpe luft til luft, og altid vide at kvaliteten er i orden. Vi forhandler forskellige mærker, og kan derfor altid finde den bedste løsning til dig.

Hvorfor vælge Luft til Luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper er blevet moderne, og bliver brugt i flere sammenhænge. Det er en effektiv og energisparende måde at opvarme huset på. Uanset om der er tale om et sommerhus, parcelhus eller noget helt tredje. Installationsomkostninger er ofte billigere, og man kan ligeledes spare mange penge på selve driften. Med en luft til luft varmepumpe udvinder du luften udefra, og sender den igennem huset tilført varme. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

VARMEPUMPE LUFT TIL LUFT

VS Automatics luft-til-luft varmepumper er til dig, som kræver ydelse i topklasse og samtidig ønsker en klassisk og stilfuld enhed rent designmæssigt. Varmepumpen er særdeles effektiv til både opvarmning og køling samt giver dig en stor spredning. Det betyder, at du hurtigt kan opvarme eller afkøle et rum, hvilket sikrer dig energibesparelse.

Derfor er vores varmepumper et intelligent valg, hvis du vil spare på elregningen. Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden, og ca. 10 cm væk fra bygningens yderste mur. Inde-delen monterer vi typisk i boligens største rum, hvilket for det meste er stuen. På den måde kan varmen lettere spredes til de øvrige rum. Inde-delen placeres altid over udedelens niveau.

Luft/luft pumpen er den mest solgte og er billigst i indkøb. Prisen på sådan en pumpe ligger på 7.000-15.000 kr. afhængig af størrelse, funktioner og installationsmuligheder. Installationstiden er kort, da den ikke skal sluttes til en vandforsyning.

En luft/luft varmepumpe kan også anvendes som supplement til din eksisterende opvarmningskilde. Investeringen er næsten altid tjent hjem på 2-4 år. Denne type pumpe konverterer varmen udefra til varme i hjemmet. Det kan være en god erstatning for el-varme, da dennes virkningsgrad er høj. Luft til luft varmepumper er stigende i popularitet, som hovedsageligt skyldes tre overordnet parametre:

  • Installationsprocessen er nem
  • De er billige i drift
  • De skaber et godt indeklima

Så hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen og har et mindre parcel- eller sommerhus, så kan en luft til luft varmepumpe være den rigtige løsning. Du kan altså både blive rigere og sundere.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?