VARMEPUMPE LUFT TIL LUFT

Hos VS Automatic kan du få en varmepumpe luft til luft, og altid vide at kvaliteten er i orden. Vi forhandler forskellige mærker, og kan derfor altid finde den bedste løsning til dig.

Hvorfor vælge Luft til Luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumper er blevet moderne, og bliver brugt i flere sammenhænge. Det er en effektiv og energisparende måde at opvarme huset på. Uanset om der er tale om et sommerhus, parcelhus eller noget helt tredje. Installationsomkostninger er ofte billigere, og man kan ligeledes spare mange penge på selve driften. Med en luft til luft varmepumpe udvinder du luften udefra, og sender den igennem huset tilført varme. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

VARMEPUMPE LUFT TIL LUFT

VS Automatics luft-til-luft varmepumper er til dig, som kræver ydelse i topklasse og samtidig ønsker en klassisk og stilfuld enhed rent designmæssigt. Varmepumpen er særdeles effektiv til både opvarmning og køling samt giver dig en stor spredning. Det betyder, at du hurtigt kan opvarme eller afkøle et rum, hvilket sikrer dig energibesparelse.

Derfor er vores varmepumper et intelligent valg, hvis du vil spare på elregningen. Som regel installerer vi udedelen mindst 15 cm fra jorden, og ca. 10 cm væk fra bygningens yderste mur. Inde-delen monterer vi typisk i boligens største rum, hvilket for det meste er stuen. På den måde kan varmen lettere spredes til de øvrige rum. Inde-delen placeres altid over udedelens niveau.

Luft/luft pumpen er den mest solgte og er billigst i indkøb. Prisen på sådan en pumpe ligger på 7.000-15.000 kr. afhængig af størrelse, funktioner og installationsmuligheder. Installationstiden er kort, da den ikke skal sluttes til en vandforsyning.

En luft/luft varmepumpe kan også anvendes som supplement til din eksisterende opvarmningskilde. Investeringen er næsten altid tjent hjem på 2-4 år. Denne type pumpe konverterer varmen udefra til varme i hjemmet. Det kan være en god erstatning for el-varme, da dennes virkningsgrad er høj. Luft til luft varmepumper er stigende i popularitet, som hovedsageligt skyldes tre overordnet parametre:

  • Installationsprocessen er nem
  • De er billige i drift
  • De skaber et godt indeklima

Så hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen og har et mindre parcel- eller sommerhus, så kan en luft til luft varmepumpe være den rigtige løsning. Du kan altså både blive rigere og sundere.

VE installatør godkendt logo vs automatic
VE installatør

VS Automatic er er certificeret VE-installatør.

VS Automatic har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som har godkendt og certificeret VS Automatic om VE-Godkendt solcelle installatør.

Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic varmepumpe ETHEREA NZ25VKE M. WiFi

8.990 DKK 7.295 DKK

Daikin luft til luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 25

13.095 DKK

Daikin luft til luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 35

14.995 DKK

Daikin luft til luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Sort trælook 25

13.095 DKK
Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic VZ9SKE varmepumpe

19.450 DKK 18.350 DKK

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi

20.650 DKK

Daikin luft til luft varmepumpe

Daikin Perfera 25

10.095 DKK

Daikin luft til luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Emura 25

12.955 DKK

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

Grundlæggende består en luft til luft varmepumpe af fire komponenter, som tilsammen anvender den vedvarende energi. Pumpen fungerer på samme måde som dit køleskab, hvor luft til luft pumpen blot sender varmen ind og ikke ud. Den tager varmen fra udeluften, og sender den rundt i boligens forskellige værelser. Det kan virke underligt at udeluften kan varme huset op, men det gør det ikke mindre sandt. For at en luft til luft varmepumpe kan gøre dette, får den hjælp af ovennævnte komponenter. De fire komponenter i en luft til luft varmepumpe lyder således:

  • Fordamperen
  • Kompressoren
  • Kondensatoren
  • Ekspansionsventilen

Energien optages i fordamperen, hvor et kølemiddel er gennemløbende. Kølmidlet koger ved minus 20 grader, hvorefter det fordamper og sendes gennem kompressoren. Kompressoren hæver så temperaturen og trykket, og dampen fortsætter hen til kondensatoren.

Kondensatoren er placeret i delen indenfor, og omsætter varmen fra damp til luft. Dampen afkøles således og bliver til væske igen, og kan nu vende tilbage til delen udenfor. Dampen i delen udenfor bliver yderligt nedkølet af ekspansionsventilen, som gør at dampen bliver omdannet til kølemiddel igen. Denne proces gentages igen og igen.

En luft/luft varmepumpe er særligt velegnet til sommerhuse eller huse med elvarme. Løsningen er en meget simpel løsning, der giver en rigtig energieffektiv og derved billig opvarmning af huset. Luft/luft varmepumper bruger energien fra luften, som solen har varmet op, og omdanner den til varm luft, der blæses ud i rummet, hvor blæseren er placeret. Luft/luft varmepumpen blæser altså varm eller kold luft ud i huset via teknologien som er beskrevet ovenfor.

Ovenfor ses, hvordan indedelen fordeler varmen ud i rummet, så man undgår at sidde i direkte træk fra blæseren. Når det opvarmes blæses varmen ned i bunden af rummet, hvorefter den stiger op og giver en jævn varmefordeling i rummet. Skal rummet køles ned blæses den ene del af luften ud langs loftet, hvor efter den falder og giver en jævn varmefordeling.

Ovenfor ses, hvordan en varmepumpe oplagrer den energi den ikke får brugt, og derved minimerer forbruget til at producere varmen.

Panasonic luft til luft varmepumper

Hos VS Automatic er vi autoriseret i varmepumper fra Panasonic. Vi er endda blevet Panasonic Pro Partner. og kan dermed give dig den bedste rådgivning samt montering. Det er vi utrolig stolte af.

Noget af den nyeste teknologi fra Panasonic er deres ‘Panasonic Comfort Cloud’, som gør det muligt at styre indeklimaet direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan nemt oprette brugere, som herefter kan få adgang til at kontrollere indeklimaet i bestemte rum. En fantastisk løsning til børnefamilien eller den store virksomhed, hvor ikke alle ønsker samme temperatur.

Panasonic har mange forskellige modeller og typer, og det kan være svært at finde den rigtige model. En luft til luft varmepumpe kan være en stor investering for nogen, og vi hjælper dig derfor hele vejen. Vi afdækker dine behov, og finder den helt rigtige pumpe til dit behov.

 

Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic varmepumpe ETHEREA NZ25VKE M. WiFi

8.990 DKK 7.295 DKK
Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic varmepumpe HZ25WKE-5 bluefin m. Wi-Fi

14.150 DKK 10.425 DKK

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic Gulvmodel Z25UFE Varmepumpe

13.495 DKK
Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic VZ9SKE varmepumpe

19.450 DKK 18.350 DKK

Tilskud og fradrag ved køb af varmepumpe

Ønsker du at energirenovere din bolig? Der er flere løsninger til at få dette gjort billigere. Når du energirenovere din bolig, har du mulighed for at få tilskud og fradrag. Ligeledes kan det være muligt at få støtte til rådgivning omkring energioptimering af boligen. Samt er der mulighed for at få håndværkerfradrag og trække arbejdslønnen fra i skat, når der skal energiforbedres i boligen.

Tilskud og fradrag

Skal boligen have en ny og forbedret varmekilde, vil der være muligt at søge et energiskud og håndværkerfradrag som kan trækkes fra i skat.

Energitilskud
Der kan søges energitilskud, når du skal købe varmpumpe til din bolig eller erhverv. Hvor meget du kan få i energitilskud afhænger, af flere parametre. Blandt andet hvor meget energi du kan spare, hvilken løsning du vælger og hos hvilket energiselskab du søger tilskuddet fra.

Håndværkerfradrag
Når du foretager energirenoveringer eller andre klimatiltag, er det muligt at fratrække arbejdslønnen fra i skat.

Når boligen skal energiforbedres, vil der være mulighed for at benytte sig af begge muligheder til samme energirenovering.
Det er muligt at opnå et fradrag på 12.000 kr. årligt pr. person i energirenovering. Hver person over 18 år, boende i husstanden kan få dette fradrag, en husstand med 4 personer over 18, vil altså kunne få et samlet fradrag på 48.000 kr.

Udover dette har man pr. person mulighed for at fratrække 6.000kr i serviceydelser, som rengøring osv.

Søg inden projektets start.

Det er vigtigt altid at huske at søge tilskud inden projektets start – Hvis det ikke søges inden start, vil det være for sent at søge tilskud.
Du har mulighed for at VS Automatic til at søge tilskuddet for dig og få det modregnet i prisen, når du køber din varmepumpe hos VS Automatic.

Rådgivning om tilskud
Kontakt altid dit energiselskab for at få informationer om hvad du præcis kan få i tilskud. Eller kontakt din forhandler af varmepumpen, for at få rådgivning om hvad du kan forvente at få i energitilskud, samt om VS Automatic skal stå for at søge tilskuddet for sig.

 

    HVAD HAR DU BRUG FOR?