Varmepumper luft til vand

Varmepumpe luft til vand

Hvis du har et gammelt oliefyr, kan det være en god investering at skifte til en luft til vand varmepumpe. Det kan spare dig for mange penge over tid, selvom de kan være dyrt at erhverve.

Sådan får du tilskud til din luft til vand varmepumpe

Hos VS Automatic kan vi søge energitilskud til din luft til vand varmepumpe og du kan måske spare en masse penge.

Hvis du har et gammelt olie- eller gasfyr og ikke har tilstrækkeligt med plads til et jordvarmeanlæg, kan det være værd at overveje en luft til vand varmepumpe. Din investering vil betale sig hjem igen, hvis du før har benyttet enten olie- eller gasfyr. En luft til vand varmepumpe kan anvendes til både opvarmning af rum og brugsvand. Hos VS Automatic kan vi både vejlede og servicere dig, så kontakt os allerede i dag.

KONTAKT os her
Mitsubishi luft vand varmepumpe ecodan power inverter livstilsbillede
Kasper med sort varmepumpe

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Overordnet set består en luft til vand varmepumpe af to dele, en inde- og ude-del. Udenfor placeres en boks, som fungerer
på samme måde som en ventilator. Den trækker luften gennem en varmeveksler, hvorefter varmen i udeluften bliver
overført til et kølemiddel. I luft til vand varmepumpen sidder en kompressor, som hæver temperaturen i kølemidlet.
Det opvarmet kølemiddel sendes ind til inde-delen, som normalt er integreret med varmtvandsbeholderen.

Dette ses som luft til vand varmepumpens styringssystem, hvor kølemidlet køres igennem og opvarmer vandet. Når denne proces er ovre, sendes kølemidlet ud til varmepumpen igen. Kølemidlet bliver igen varmet op, og processen gentages. Det kan være en god ide at placere sin luft til vand varmepumpe et stykke væk, da den kan afgive en smule støj.

Luft til vand varmepumpen er særligt velegnet til huse der allerede har enten gas, olie eller fjernvarme indlagt. Her produceres der istedet for den varme luft blot varmt vand, som kan sendes ud i rørene til opvarmning af boligen eller brugsvand. Denne type varmepumpe akkumulerer varmen som varmt vand i en buffertank, hvorefter varmen kan bruges til det varme vand som beskrevet ovenfor. En luft til vand varmepumpe kan også bruges til at opvarme swimmingpools.

BONUSINFO

VS Automatic har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som har godkendt og certificeret VS Automatic om VE-Godkendt solcelle installatør.

Bæredygtig varmekilde

Ved hjælp af vand konverteres varmen i udeluften til varme, som benyttes i hele boligen. Det er en effektiv og bæredygtig varmekilde, men forudsætter at man enten har radiatorer eller gulvvarme i boligen.

Dette er et godt alternativ til et jordvarmeanlæg, hvis man ikke ønsker at haven skal graves op. Derudover er forudsætningen for et jordvarmeanlæg, at man har et rigtig stort udeareal. Som tommelfingerregel siger man at man skal have et dobbelt så stort udeareal, som den bolig man ønsker at opvarme. Det er ikke alle der har det, hvor en luft til vand varmepumpe er et godt alternativ.

Varmen i udeluften udnyttes til fulde, og du kan derfor spare mange penge på opvarmning af rum og vand. Når den først er installeret, passer den stort set sig selv. Det gælder både varme sommerdage og kolde vinterdage, hvor den helt ned til minus 25 grader kan udnytte varmen i udeluften. Det kan give dig store besparelser, hvis du på nuværende tidspunkt bruger et olie- eller gasfyr.

Book fremvisning af varmepumper i horsens

Vores varmepumpe-ansvarlige, Kasper, tilbyder fremvisning af et udpluk af vores varmpumper- helt gratis.
Med en fremvisning får du mulighed for at se og høre om varmepumperne samtidig med, at du få den helt rette rådgivning.

Fremvisningen tager ca. en halv time, hvor vores elektriker vil spørge ind til dine behov.

Fremvisningen foregår på vores adresse: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

BOOK TID

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Book fremvisning Kasper

Book fremvisning af varmepumper i horsens

Vores varmepumpe-ansvarlige, Kasper, tilbyder fremvisning af et udpluk af vores varmpumper- helt gratis.
Med en fremvisning får du mulighed for at se og høre om varmepumperne samtidig med, at du få den helt rette rådgivning.

Fremvisningen tager ca. en halv time, hvor vores elektriker vil spørge ind til dine behov.

Fremvisningen foregår på vores adresse: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

BOOK TID
Book fremvisning Kasper

Panasonic varmepumper – luft til vand

Hos VS Automatic er vi autoriseret i luft til vand varmepumper fra Panasonic, og er endda blevet Panasonic Pro Partner. Det er vi utrolig stolte af, og kan dermed give dig den bedste rådgivning samt montering.

Panasonic har udviklet Aquarea-ventilationskonvektorer, som er et produktsortiment af radiatorer kombineret med deres luft til vand varmepumper. På denne måde kan du fordele varmen/kulden i hele huset, og opnå et endnu højere komfort- og effektivitetsniveau. Der medfølger et brugervenligt styresystem, så du nemt kan ændre temperaturen – uasnet om det er sommer eller vinter.

Panasonic har ligeledes udviklet ‘Smart Heat Pump’, som er en funktion der hjælper til at finde den helt rigtige mængde varme. Med en sensor inden- og udenfor, kan Panasonics luft til vand varmepumper producere den helt rigtige mængde energi til dit behov.

Panasonic har mange forskellige modeller og typer, og det kan være svært at finde den rigtige model. En luft til luft varmepumpe kan være en stor investering for nogen, og vi hjælper dig derfor hele vejen. Vi afdækker dine behov, og finder den helt rigtige pumpe til dit behov.

 

Panasonic luft til vand

Panasonic TD20B8E3-2 Combitank

30.000 DKK
10.000 DKK
Fra : 6.990 DKK
Fra : 31.795 DKK

Panasonic luft til vand

PANASONIC MONOBLOCK J-GEN, 5KW-16KW

Fra : 33.000 DKK
Fra : 45.695 DKK

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg brænder for mit arbejde, hvilket gør jeg altid vil finde den bedste løsning til mine kunder.”

Kasper varmepumpe afdelingsleder

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning