Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Her kan du se et kort over offentlige ladestandere i Danmark

Har du svært ved at finde frem til den nærmeste ladestander?
kortet herunder kan vise dig, hvor der er ledige ladestandere i Danmark!

SÅDAN BRUGER DU KORTET OVER OFFENTLIGE LADESTANDERE

Her ser du et kort over offentlige ladestandere. Det er ikke blot et kort over ladestandere i Danmark, men størstedelen af alle ladestandere i hele verdenen. Det er et forbrugerbaseret kort, hvilket betyder, at hver gang en kunde lader sin elbil ved et ladepunkt, som ikke er på kortet, kan de indsende informationer vedr. ladestanderen, som så bliver verificeret af kortets udviklere. De står så for at holde kortet opdateret.

Hvis du har problemer med at finde offentlige el ladestandere i Danmark, kan du altid tilgå denne side, og finde en ladestander tæt på dig!

Ladestander kortet er meget nemt at bruge. Du skal blot indtaste din ønskede adresse i venstre øverste hjørne, herefter trykke på enter, og kortet vil nu zoome ind på adressen. Hvis der er en offentlig ladestander tæt på adressen vil du kunne se denne på kortet.
Du kan også vælge at klikke på kortet, og holde venstre musseknap i bund, og bevæge musen. Så kan du selv navigere rundt.

Læs mere om ladestander her: ladestander til elbil

DERFOR SKAL DU EJE EN LADESTANDER

Bekvemmelighed frem for alt

Først og fremmest, så er du altid sikker på, at din ladestander aldrig er optaget. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvor du finder ladestandere i Danmark og hvor du herefter skal parkere din bil. 
Hvis du er træt af, at parkere bilen langt fra hjemmet, så skal du helt klart købe din egen personlige ladestander!

Smart, billigt og sikkert

Vil du selv bestemme hvornår din bil skal oplade? intet problem. 
Du kan indstille din ladestander til kun at lade om natten, eller når din el er billigst. Du kan herfor udnytte din solenergi, hvis du har solceller, så overskydende energi ikke går til spilde. Det sænker også din KwH væsentligt, og generelt set er elektricitet billigere hjemme, end offentligt. Læs mere om Elbil opladning.

En god investering?

Ved køb af en ladestander kan fremtidssikre du dit hjem. Udviklingen i salg af elbiler er kun stigende, og på et tidspunkt er biler som kører på fossile brændstoffer delvist eller helt udfaset. Derfor vil fremtidige huskøbere højst sandsynligt finde dit hjem mere attraktivt og både produktet i sig selv, men også efterspørgslen vil øge værdien.  

STATISTIK OVER LADESTANDERE I DANMARK FORDELT PÅ REGIONER

Denne statistik indebærer udelukkende offentlige ladestandere

På diagrammet kan du se hver region, og hvor mange ladestandere i Danmark der cirka er fordelt på hver. Hovedstaden er den region med klart flest ladestandere installeret til offentligt brug. Disse ladestandere kan bruges hvis du enten:

Med et abonnement betaler du en fast månedlig pris.
Det kan være meget uoverskueligt at finde rundt i udbydere og priser, men hovedsageligt skiller priserne fra dyrt til meget dyrt, når du skal have ubegrænsede kilometer om året, dertil kan priserne stige med kort varsel!

Hvis du ikke ønsker et abonnement, kan du hente en app fra det firmas ladeboks du ønsker at lade ved. Herefter betaler du over denne app med dit kreditkort. 
Det er dog også muligt at få et ladekort/brik, som man herved også kan lade med. 

Statistik ladestander i Danmark

DEN BEDSTE LØSNING FOR DIG

Ved du ikke om du skal købe en ladestander, eller skrive dig op til et abonnement?
Der kan være store fordele ved selv at eje en ladestander. Til højre får du 3 gode grunde!

Læs med længere nede på siden for at blive klogere på alle fordelene! 

Skal solceller producere strøm til din ladestander? Læs mere her: solceller

Altid ledig

Intelligent opladning

Hus=merværdi

DOWNLOAD E-BOG

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke ladestandere vi kan tilbyde og få informationer som du som forbruger skal vide, hvis du skal have en ladestander, så kan du hente e-bogen.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar om ladestandere

Det afhænger af, hvilken ladestander du er interesseret i. Men priserne løber fra 8.375.- for ladestander og 5.495.- for installering. Den billigste løsning er derfor 13.870.-
Vær obs. på, at meromkostning kan forekomme ved f.eks. manglende plads i eltavle.

Alt efter sæson og efterspørgsel varierer tidshorisonten.
Oftest installerer vi samme eller følgende uge. 

Ja, vi installerer gerne din ladestander, hvorend du befinder dig i Danmark. 

Vi har stor erfaring med installation af flere forskellige ladestandere, så har du købt en ladestander andetsted, vil vi også meget gerne installere den for dig. 

Dit valg af ladestander varierer og afhænger af flere ting. Hvad er jeres behov, hvor mange biler skal lade, hvor hurtigt ønsker i den skal lade mm. Derfor råder vi jer til at ringe til os for at få gratis rådgivning. 

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!