Gratis besøgstæller

Alarmpakke Sølv

DKK4,995.00

tilgængelighed: på lager

Det komplette sikre valg

  • Tryghed
  • Nemt
  • Sikkert
  • Fjernkontrol
  • Ekstra indhold
  • SMS og App notifikation
  • Brugervenligt

Køb og ej dit eget alarmsystem når du vælger en løsning fra VS Automatic. Lad os hjælpe dig med at sikre dig hjem og dine værdier med et kvalitetssystem til en fast lav pris.

Vi ønsker at opfylde dine ønsker, ved at hjælpe dig med at få den bedste løsningen til den bedste pris.

*Eksklusiv Serviceaftale 189,- pr./md. min. binding 12 md.
*Prisen er vejledende

Sammenlign

Beskrivelse

VS-Alarmkit Sølv

Søvlpakken er en kvalitetsalarmløsning, som indeholder de nødvendige funktioner for at sikre din og hjemmets sikkerhed. Dette er løsningen for dig som ønsker en løsning til sikring af boligen op til 170 m2.
Sølvpakken indeholder løsninger der kan anvendes i de fleste boliger.


Sølvpakken indeholder:

1 stk. Central
1 stk. GSM sender
1 stk. Betjeningspanel
4 stk. PIR (rumføler)
3 stk. Dørmagnet
6 stk. Prox brikker
2 stk. brandalarmer
6 Stk. Alarmmærker
Mulighed for alarmsystem som er husdyrimmun (Op til 25kg)


Serviceaftale*

En serviceaftale er en billig total løsning for dig som vælger at købe dit alarmsystem hos VS Automatic. Serviceaftalen er bindende for 12 måneder og koster 189 kr./md.
Du får i serviceaftalen:

Kontrol og fjernkontrol

Med en alarmløsning fra VS-Automatic har du mulighed for altid at have total kontrol. Dit alarmsystem opsættes og styres til at kunne tilgå Visonic-GO appen, som både kan hentes til IOS® og Android™ smartphones.
Med appen installeret på din smartphone, har du altid adgang og overblik over dit system og din bolig, uanset hvor du er. Dette giver dig mulighed for selv at lukke alarmen ned, når personer ankommer til din bolig og skal lukke sig ind.

Ubegrænset nabohjælp

Skulle alarmen blive aktiveret og du ikke selv har mulighed for at sikre at intet var hændt. Har du mulighed for nemt og ubegrænset at tilkoble brugere til dit system.
Dem du mener der skal have adgang til at betjene dit alarmsystem kan nemt få adgang ved at downloade appen. Du vælger selvfølgelig også hvor meget adgang personerne skal have.

Tilpas eller byg din alarmløsning

Der findes mange forskellige alarmløsninger på markedet. Vi har gjort det mere overskueligt for dig som kunde at finde det helt rigtige.
Vi har lavet alarmpakker som vi mener er en kvalitets standardløsning til de forskellige størrelser af boliger. VS Automatic ønsker at være transparente med vores priser og løsninger.
Vi vil derfor altid gerne lave en specialløsning der passer perfekt til dit behov. Eller give dig muligheden for tilpasse vores standardløsninger med ekstra tilbehør.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alarmpakke Sølv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede produkter

X