Luft til luft varmepumpe montering 

Har du svært ved at opvarme eller nedkøle rum, så de holder den temperatur, du har det bedst med? Så er en luft til luft varmepumpe den oplagte løsning til dig.

Du får altid det bedste resultat ved at lade os se på den bygning, du skal have varmet op. Når vi kommer på besøg, tager vi en snak om dine ønsker til komfort og placering. Inden da kan du her finde svar på nogle af de spørgsmål, vi får mest.

Vi tilbyder montering af varmepumper i Horsens og omegn. Vores montører installerer tit i:

  • Sommerhuse
  • Boliger
  • Garager
  • Skure
  • Værksteder
  • Kontorer
  • Produktionslokaler
  • Og mange andre steder

Faktisk har vi selv opvarmet alle vores kontorer, lagre og andre erhvervslokaler med varmepumper, fordi det fungerer så godt. Derfor ved vi, at de løsninger, vi giver tilbud på, både er holdbare og billige i drift.

Er en varmepumpe en god investering?

Mange kunder spørger os, om det kan betale sig at få en luft til luft varmepumpe, når man har fjernvarme eller andre centrale varmeforsyninger. Det kan det tit. Uanset om du har radiatorer eller gulvvarme (eller en kombination), tager det lang tid at mærke, at du har skruet på varmen.

Hvis dine tæer er forfrosne, eller du er ved at gå til af varme, har du jo brug for at ændre temperaturen med det samme. Luft til luft varmepumper kan på meget kort tid sende op til 50 grader varm luft – eller den friske brise, du drømmer om – rundt i hele hjemmet.

Hvis du ved, at du får behovet, når du kommer hjem, kan du også sende en SMS til din varmepumpe på forhånd. Så går den i gang med det samme. Du kan også vælge en pumpe med wifi, så den kan styres med en app på din telefon.

Det kan også være en god investering at få en ny varmepumpe sat op, hvis du lige nu bruger en ældre model.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Din luft til luft varmepumpe pris inkl. montering afhænger selvfølgelig af dit behov. Men uanset hvad får du meget varme (eller kulde) for pengene. Det er en af de billigste kilder til varme og hjælper mange beboere i områder med dyr central varmeforsyning med at spare på forbruget.

Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med at kigge på forholdene i dit område og finde det bedste varmepumpe tilbud til dig. Du finder vores pris for montering af luft til luft varmepumper her.

Luft til Luft varmepumpe
montering pris

Priser fra

3020 DKK

Sommerhus pakke

Læs mere

Luft til Luft varmepumpe
montering pris

Priser fra

3395 DKK

Villa pakke

Læs mere

Luft til Luft varmepumpe montering pris

Priser fra

3920 DKK

Udvidet pakke

Læs mere

Luft til Luft varmepumpe montering pris

Priser fra

4420 DKK

Ekstra pakke

Læs mere

Luft til Vand varmepumpe montering pris

Priser fra

18.995 DKK

Standard Montering

Læs mere

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg bruge?

Hvilken luft til luft varmepumpe der er bedst afhænger af dine behov. Vi tilbyder kun markedets bedste varmepumper fra Panasonic, Midea, Mitsubishi, Haier og Daikin.

De fleste får bedst deres behov dækket med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic. De giver dig typisk højere scop (målingen af hvor godt de leverer varme over hele året) end de fleste varmepumper. Men hvis du har specielle behov eller krav til designet, kan vi også hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dem.

Størrelse på luft til luft varmepumper?

Størrelsen på din varmepumpe finder vi ud fra størrelsen på de rum, den skal regulere varmen i. Hvis du skal bruge den til garagen, behøver det sjældent at være den helt store model.

Hvis du vil være sikker på at kunne køle dit soveværelse hurtigt ned i de varme sommernætter, kan det også blive for lidt med en lille varmepumpe. Det vil vi tale med dig om, når vi ser på dine ønsker.

Hvor kan jeg bruge en varmepumpe?

Du kan bruge den til garage, værksted, skur, hele huset eller en lejlighed – ja, alle de steder, hvor du har brug for hurtigt at regulere temperaturen og gøre den stabil i det niveau, du bedst kan lide.

Varmepumper til sommerhuse

Luft til luft varmepumper er især populære blandt sommerhusejere. Sommerhuse har kun sjældent central varmeforsyning. Derfor bruger de typisk el varme, som er dyrt i drift. Så gør varmepumper en særligt stor forskel for forbruget.

Måske har du brændeovn i dit sommerhus? Så ved du også, hvor koldt der kan være, før du får tændt op om morgenen først på sæsonen. Varmepumper holder en behagelig temperatur, mens du tænder op. Når der er gang i brændeovnen, hjælper den med at fordele varmen i hele sommerhuset.

Det bedste er, at du får et bedre indeklima i sommerhuset, fordi luften aldrig får lov at stå stille.

Varmepumper i garager

Der er tit så mange lækre ting at bruge penge på i nybyggede huse, at garagen helt naturligt bliver lidt forsømt i forhold til boligen. I gamle huse er garager sjældent isolerede. I nye huse kan man godt mærke, at porten ikke holder helt så godt på varmen.

Mange fravælger gulvvarme i garagen, fordi de alligevel ikke skal opholde sig der lang tid ad gangen. Derfor er det oplagt at installere i varmepumpe luft til luft, som for meget få penge kan opvarme garagen, når I skal bruge den.

Hvordan vælger jeg varmepumpe skjuler?

Helt ærligt så er vores bedste råd, at du lader være med at vælge en skjuler til din varmepumpe. Den har bedst af at stå udsat for al slags vejr. De mange dage med regn sørger for at vaske pumpen af, så der ikke kan samle sig meget skidt omkring den.

Varmepumper har brug for fri adgang til luft udenfor, uanset om den skal varme op eller køle ned. Når du pakker den ind i en skjuler, dæmper du desværre effekten af den. Du risikerer altså at få for lidt for investeringen og brug for service oftere end normalt, hvis du sætter en skjuler op omkring den.

Når vi ser på dine behov og omgivelser, giver vi dig de bedste råd til installationen, så den virker bedst muligt uden at genere dig eller dine naboer. Vores montører kender reglerne for placeringen og støjgrænser i skel, så du kan få svar på alle dine spørgsmål på stedet. Det er vores garanti for, at du får den bedste løsning, når vi monterer varmepumpen.

 

Skriv en besked i chatten eller udfyld formularen. Så finder vi en tid, som passer dig.

Sådan fungerer luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper trækker den indendørs luft til sig og varmer den op, før de blæser den ud igen. Du får altså en effektiv opvarmning eller nedkøling af luften, mens den cirkulerer rundt i hele hjemmet – eller hvor du nu får den installeret.

Den tekniske forklaring: Varmepumper består af en udedel og en indedel. Mellem dem er et lukket kredsløb med gas. Udedelen hæver trykket på gassen til omkring 50 grader C°, så gassen bliver til varm væske. Den varme væske føres med kobberrør hen til indedelen, som bruger energien i den varme væske til at opvarme luften indenfor med.

Når væsken afgiver sin varme, bliver den kold og føres tilbage til udedelen. Udedelen bruger frisk luft til at køle væsken mere ned, så den igen bliver til gas. Når du vil have kølig luft indenfor, vender varmepumpen processen om.

Du kan klikke på producentnavnene for at se vores produkter fra PanasonicMideaMitsubishiHaier og Daikin..

Har du behov for en løsning til varmt vand? Se vores øvrige varmepumper. Husk du kan få Håndværker fradrag til montering af din varmepumpe. Du kan læse alt om hvordan du får dit håndværker fradrag her.

Tilbud

Panasonic luft til luft varmepumpe

Panasonic varmepumpe HZ25UKE-5 BlueFin m. Wi-Fi

11.695 DKK 10.395 DKK

Daikin luft-til-luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 25

13.095 DKK

Daikin luft-til-luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Mat hvid 35

14.995 DKK

Daikin luft-til-luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Sort trælook 35

14.995 DKK

Daikin luft-til-luft varmepumpe

Daikin varmepumpe Stylish Sort trælook 25

13.095 DKK

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 3.8KW

6.300 DKK

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 5.6KW

7.300 DKK

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 7.1KW

8.600 DKK

Er din varmepumpe pris inkl. montering standard?

Hvis du er i tvivl om din montering er standard, så kontakt os endelig herunder for nærmere information. På denne måde vil du kunne få den helt rette varmepumpe pris inkl. montering.

Varmepumpe montering

HVAD HAR DU BRUG FOR?