Luft til luft varmepumpe montering 

Har du svært ved at opvarme eller nedkøle rum, så de holder den temperatur, du har det bedst med? Så er en luft til luft varmepumpe den oplagte løsning til dig. Kontakt os og få en varmepumpe pris inklusiv montering på din luft til luft varmepumpe.

Du får altid det bedste resultat ved at lade os se på den bygning, du skal have varmet op. Når vi kommer på besøg, tager vi en snak om dine ønsker til komfort og placering. Inden da kan du her finde svar på nogle af de spørgsmål, vi får mest.

Vi tilbyder montering af varmepumper i Horsens og omegn. Vores montører installerer tit i:

 • Sommerhuse
 • Boliger
 • Garager
 • Skure
 • Værksteder
 • Kontorer
 • Produktionslokaler
 • Og mange andre steder

Faktisk har vi selv opvarmet alle vores kontorer, lagre og andre erhvervslokaler med varmepumper, fordi det fungerer så godt. Derfor ved vi, at de løsninger, vi giver tilbud på, både er holdbare og billige i drift.

Er en varmepumpe en god investering?

Mange kunder spørger os, om det kan betale sig at få en luft til luft varmepumpe, når man har fjernvarme eller andre centrale varmeforsyninger. Det kan det tit. Uanset om du har radiatorer eller gulvvarme (eller en kombination), tager det lang tid at mærke, at du har skruet på varmen.

Hvis dine tæer er forfrosne, eller du er ved at gå til af varme, har du jo brug for at ændre temperaturen med det samme. Luft til luft varmepumper kan på meget kort tid sende op til 50 grader varm luft – eller den friske brise, du drømmer om – rundt i hele hjemmet.

Hvis du ved, at du får behovet, når du kommer hjem, kan du også sende en SMS til din varmepumpe på forhånd. Så går den i gang med det samme. Du kan også vælge en pumpe med wifi, så den kan styres med en app på din telefon.

Det kan også være en god investering at få en ny varmepumpe sat op, hvis du lige nu bruger en ældre model.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

Din luft til luft varmepumpe pris inkl. montering afhænger selvfølgelig af dit behov. Men uanset hvad får du meget varme (eller kulde) for pengene. Det er en af de billigste kilder til varme og hjælper mange beboere i områder med dyr central varmeforsyning med at spare på forbruget.

Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med at kigge på forholdene i dit område og finde det bedste varmepumpe tilbud og pris inkl. montering, til dig. Du finder vores pris for montering af luft til luft varmepumper her.

 

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


  Varmepumpe montering

  Er din varmepumpe pris inkl. montering standard?

  Hvis du er i tvivl om din montering er standard, så kontakt os endelig herunder for nærmere information.
  På denne måde vil du kunne få den helt rette varmepumpe pris inkl. montering.