fbpx

PANASONIC LUFT VAND VARMEPUMPE ALL IN ONE J-gen, 3kw, 5kw, 7kw & 9kw

Fra : 45.695 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

PANASONIC LUFT VAND ALL IN ONE VARMEPUMPE J-gen, 3kw, 5kw, 7kw & 9kw

Læs mere om varmepumper her: luft til vand varmepumpe Få Panasonic Aquarea high performance all in one J-Generation, som er en kompakt luft til vand varmpumpe – med høj ydeevne til nye installation og lavenergiboliger. PANASONIC LUFT VAND VARMEPUMPE ALL IN ONE J-gen  leverer fra en enkelt og integreret enhed, både varmt brugsvand, gulvvarme og opvarmning til radiatorer. Den kompakte Panasonic All in One j-gen byder på det seneste indenfor pladsbesparende løsninger. Enheden leverer effektiv opvarmning og varmt brugsvand og opbevarer det i en 185-liters beholder i rustfrit stål med høj isoleringsevne, der reducerer energitab. De fuldt integrerede elementer betyder, at der virkelig er tale om en All in One-enhed, hvor rørtilslutninger i bunden betyder, at der er mere plads over enheden, som kan bruges til andre formål. Den kompakte Aquarea All in One reducerer antallet af ekstra dele, forkorter installationstiden og giver mere plads i de omliggende områder. Aquarea-serien er uhyre fleksibel. Med et bredt udvalg fra 3 kW til 16 kW har du mulighed for at vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere, og vil have højere driftsomkostninger? Aquarea-serien kan fuldt ud tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60° C og giver en vis grad af fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs.
  • Touch styresystem
  • Aquarea Smart Cloud
  • Energibesparende
  • Energiklasse: A+++
  • Forbedret SCOP
  • Støjsvag
  • Unik afrimning
Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft

R32-kølegas: En 'lille' ændring, der vil ændre alt

Panasonic anbefaler R32, fordi det er en mere miljovenlig losning. Sammenlignet med R22 og R410A har R32 en meget lille potentiel effekt pa nedbrydningen af ozonlaget og den globale opvarmning.
  1. Installationsmæssig innovation
・ Dette kølemiddel er 100 % rent, hvilket gør det lettere at genbruge
  1. Miljømæssig innovation
・ Ingen indvirkning på ozonlaget ・ 75 % mindre indvirkning på global opvarmning i forhold til R410A
  1. Økonomisk og energiforbrugsmæssig innovation
・ Lavere omkostninger og større besparelser ・ Højere energieffektivitet end R410A

Hvorfor vælge Panasonic?

Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og har fremstillet et stort antal kompressorer. Panasonic står for kvalitet – en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked. Medlemskabet af European Heat Pump Association, produktionen af Aquarea i Europa og højsikkerhedsprotokoller i europæiske servere for Aquarea Smart Cloud gør Panasonic til envarmepumpepartner, man kan have tillid til. VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører. Læs hvordan du kan producere grøn strøm til din varmepumpe her: solceller

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!