Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Få et eleftersyn her!

Prisen for et el eftersyn er normalt mellem 1000 – 3000 kr, og inkluderer:

 • Gennemgang af din boligs el-tavle, stikkontakter, relæ og sikringer
 • Grundig gennemgang af den synlige del af el-installationerne
 • Stikprøvekontrol af faste installationer
 • Kontrol af materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
 • Kontrol af lavvolts-installationer
 • Kontrol af el-installationernes antal og dimensionering
 • Kontrol af beskyttelse mod berøring med spændingsførende dele
eleftersyn
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Hvad er et el eftersyn?

Et el eftersyn er ikke nødvendigt for alle.

El eftersynets primære formål er at beskytte køber og sælger mod problemer i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Det er en fast del af huseftersynsordningen, men kan ligeledes bruges til at have styr på sine el-installationer.

El eftersynet giver en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, som danner fundament for et tilbud om ejerskifteforsikring. Hvis sælger af fast bolig kan fremvise en tilstandsrapport, elinstallationsrapport, et tilbud om ejerskifteforsikring samt et tilbud om at sælger betaler halvdelen af forsikringspræmien, kan sælger blive fritaget fra sit 10-årige ansvar.

Køber bliver beskyttet mod fejl og mangler gennem ejerskifteforsikringen, og vil derfor altid være på den sikre side. Dette gælder også hvis få eller flere punkter er blevet undladt i rapporten.

Mangler du service på dine elinstallationer? så læs her: El-service

El-Tjek Pris

Eleftersyn er lovpligtig når du handler hus, men også anvendeligt for at sikre dine installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen.
Undgå ubehagelige overraskelser og få vished for dine el-installationers sikkerhed. Du kan få et uforpligtende tilbud på et eleftersyn. Udfyld  kontaktformularen, så henvender vi os hurtigst muligt.

El-Tjek - Tjek Det Ud

Hvis du skal sælge hus, er det lovpligtigt (siden 2012) at få lavet et eleftersyn (også kaldet et el-tjek), hvor vi gennemgår din boligs elektriske installationer. Eleftersynet er nødvendigt for at der kan udarbejdes en elinstallationsrapport.

En elinstallationsrapport giver både sælger og køber et bedre grundlag at handle på. Som sælger kan du fraskrive dig ansvaret for skjulte fejl og mangler ved el-linstallationer. Og som køber kan du få et indblik i installationernes tilstand og et kendskab til hvilke reparationer, der skal laves.

BOOK ELEFTERSYN HER

Hvad indeholder et eleftersyn?

Det er fastlagt af Sikkerhedsstyrelsen, hvad et el-tjek indeholder. Disse retningslinjer arbejder vi indenfor. Bestiller du et el-tjek, vil vi gennemgå din boligs installationer.

Som dokumentation for el-tjekket får du en elinstallationsrapport. Det er en skriftlig rapport, som fremviser resultaterne fra gennemgangen af de forskellige el-installationer. Den viser hvorvidt de er funktionsdygtige og står indenfor lovens rammer.

rene-kenneth-transparent
Sådan tester du dit fejlstrømsrelæ

Sådan tester du dit fejlstrømsrelæ

Husk at teste dit HPFI-relæ - også kaldt fejlstrømsrelæ. Vi har lavet en trin-for-trin guide til, hvordan du tester dit…

Lovkrav eller ej?

Et eleftersyn har til formål at beskytte køber og sælger ved erhvervelse af fast ejendom. Det er en del af Forbrugerbeskyttelsesloven, og er omfattet af huseftersynsordningen. Hvis der er tale om erhverv kombineret med privatbolig, er man normalt også omfattet af denne ordning. Dog skal boligarealet fylde over halvdelen af det samlede areal. Vi anbefaler altid at man får lavet en konkret vurdering, så man står indenfor de gældende lovkrav.

Det er vigtigt at have styr på tilstandsrapporten, for at undgå at betale for usete fejl og mangler. Uden en tilstandsrapport, kan man i helt op til 10 år efter hæfte for skjulte fejl og mangler. Hvis vi snakker om et hus på over 60 m2, skal det ligeledes have et gyldigt energimærke. Det beskriver husets tilstand i forhold til energi, og har til formål at nedbringe energiforbruget. Energimærkningsordningen hjælper dig altså til at spare på energien, hvilket både er godt for pengepungen og miljøet.

Sådan foregår et eleftersyn

Først og fremmest bliver alle husets elinstallationer efterset og der bliver lavet stikprøver, for at se hvad der gemmer sig bagved.

Der efterses for fejl, som på kort eller længere sigt kan indebære risikoer. Systematisk gennemgås der for ulovlige forhold og funktionsfejl.

Vi anbefaler, at du får et eleftersyn hvis du har bygget et nyt hus, skal renoverer dit hus, eller ønsker at sælge det. Du får hermed en garanti for, at dine elinstallationer er korrekte!

Vi hjælper med alle former for el eftersyn

Du er altid i trygge hænder hos VS Automatic, som blandt andet laver el eftersyn af:

 • Andelsbolig
 • Alm. bolig
 • Sommerhus
 • Landbrugsbedrifter
 • Ved salg af hus/bolig
 • Ved køb af bolig
 • Virksomheder

Rene

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse..”

Rene

Hjælp til rådgivning eller bestilling af eleftersyn?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Prisen på et eleftersyn varrierer alt efter bolig. Typisk koster det mellem 1.000-3.000 kr. 

  Du skal have en autoriseret virksomhed til at lave dit eleftersyn.

  Et eleftersyn har til formål at beskytte køber og sælger ved erhvervelse af fast ejendom. Det er en del af Forbrugerbeskyttelsesloven, og er omfattet af huseftersynsordningen.

  El eftersynet giver en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, som dannerfundament for et tilbud om ejerskifteforsikring.