el-eftersyn

El eftersyn

VÆR PÅ FORKANT OG SPAR MED MED ELEFTERSYN

El-Tjek Pris

Eleftersyn er lovpligtig når du handler hus, men også anvendeligt for at sikre dine installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen.
Undgå ubehagelige overraskelser og få vished for dine el-installationers sikkerhed. Du kan få et uforpligtende tilbud på et eleftersyn. Udfyld  kontaktformularen, så henvender vi os hurtigst muligt.

El-Tjek – Tjek Det Ud

Hvis du skal sælge hus, er det lovpligtigt (siden 2012) at få lavet et eleftersyn (også kaldet et el-tjek), hvor vi gennemgår din boligs elektriske installationer. Eleftersynet er nødvendigt for at der kan udarbejdes en elinstallationsrapport.

En elinstallationsrapport giver både sælger og køber et bedre grundlag at handle på. Som sælger kan du fraskrive dig ansvaret for skjulte fejl og mangler ved el-linstallationer. Og som køber kan du få et indblik i installationernes tilstand og et kendskab til hvilke reparationer, der skal laves.

Hvad er et eleftersyn?

Et el eftersyn er ikke nødvendigt for alle
El eftersynets primære formål er at beskytte køber og sælger mod problemer i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Det er en fast del af huseftersynsordningen, men kan ligeledes bruges til at have styr på sine el-installationer.El eftersynet giver en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, som danner fundament for et tilbud om ejerskifteforsikring. Hvis sælger af fast bolig kan fremvise en tilstandsrapport, elinstallationsrapport, et tilbud om ejerskifteforsikring samt et tilbud om at sælger betaler halvdelen af forsikringspræmien, kan sælger blive fritaget fra sit 10-årige ansvar.Køber bliver beskyttet mod fejl og mangler gennem ejerskifteforsikringen, og vil derfor altid være på den sikre side. Dette gælder også hvis få eller flere punkter er blevet undladt i rapporten.

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?