Industrielektriker fra VS Automatic

StĂĽr din virksomhed og mangler en industrielektriker? VS Automatic har mange ĂĽrs erfaring med at varetager opgaver hos vores industrikunder.

For industrien er tid ofte penge, som kan gü spildt ved produktionsstop, strømafbrydelser og lignende. For virksomheder med industrianlÌg, lagre, fabriker, eller andre produktionsvirksomheder, er disse scenarier ofte ret normale.

Skulle uheldet vÌre ude, er det vigtigt at kunne kontakte en professionel industrielektriker, som har erfaring og kompetencer indenfor industrien. Nür du vÌlger VS Automatic, er du sikker pü af fü faglÌrt personale ud til dine maskiner. Personale som har kapacitet til at identificere og løse problemet hurtigst muligt.

Med en Industrielektriker fra VS Automatic, er du sikret en handlekraftig, erfaringsrig og kompetencerigtig elektriker, der gør sit for at problemet er løst hurtigst muligt. Med over 25 ürs erfaring i branchen og nÌsten 100 ansatte, har vi kompetencerne til at løse og vedligeholde dit problem.

Specialister I el installationer

Vi varetager ogsĂĽ større el-projekter som krĂŚver fagentreprenører og mange elektrikere, hvis det eksempelvis gĂŚlder en stor  virksomhed eller byggeri. Vi stĂĽr klar med elinstallationens diagrammer, og kan vĂŚre med i hele processen.

Overskudsvarme til husstande

Hvorfor har du brug for en industrielektrikers tjenester?

Det elektriske system i industrianlÌg og lignende kan vÌre kompliceret. Ethvert problem indenfor systemet eller andet elektrisk udstyr krÌver faglig ekspertise og viden indenfor faget, for at kunne fejlfinde og løse problemet, hurtigst muligt.

Du skal som industrivirksomhed altid sørge for, at du vÌlger en velrenommeret og erfaren industriel elektriker, som har stor viden og ekspertise inden for industrielle elektriske tjenester.

NĂĽr du vĂŚlger en professionel industrielektriker fra VS Automatic, fĂĽr du en ekspert, som hurtigt kan identificere problemerne og udbedrer udfordringen. Med et tĂŚt samarbejde med VS Automatic, har du en samarbejdspartner, som du altid kan kontakte, hvis behovet opstĂĽr.

FĂĽ professionel industrielektriker hos VS Automatic

VS Automatic tilbyder en bred vifte af løsninger og tjenester af serviceydelser til virksomheder, som har behov for en industrielektriker.

Med over 25 ürs erfaring og kunder, som Arla, Schur, 3-stjernet, er vi en pülidelig og erfaren samarbejdspartner, nür vores kunder har brug for rüdgivning, identificering af problemer eller hvis virksomheden har brug for specialudviklede løsninger.

Fra elektrisk anlÌgsdesign og installation til nødnedbrud, ledningsføring, nødlys og brandalarminstallation, dÌkker vi stort set alle typer industrielektriske tjenester. Vores omfattende industrielle elektriske tjenester inkluderer blandet andet:

 • Design og installation af industrianlĂŚg
 • Installation af kabelbakke
 • Design og installation af brandalarm og nødbelysningssystem
 • Vedligeholdelse af det elektriske system
 • Eltavler
 • Periodisk eftersyn af industrielt elektrisk system
 • Alarm og OvervĂĽgning
 • Installationer af elektrisk udstyr og maskiner
 • Kabelføring
 • Automation
 • PLC, SCADA

Dette er kun et udpluk af vores kompetencer, som vi tilbyder vores nuvÌrende og nye kunder. Har du en udfordring, har vi løsningen.

VS Automatic hjÌlper ikke kun med installation og montering. Vi rüdgiver og vejleder vores kunder løbende. Vi bestrÌber os pü at yde en god service og hüber pü et langt og godt samarbejder.

Abus overvĂĽgning hos schur
Stor El-tavle

Hvorfor vĂŚlge VS Automatic og personalet?

Hos VS Automatic rüder vi over et personale af meget erfarne og kvalificerede medarbejdere. Vores team af elektrikere, programmører, automationsteknologer, alarm specialister mm. Gør at vi er i stand til at dÌkke alle aspekter af industrielle systemer og løsninger.

Som en fremtrÌdende industriel elektriker, har vi ekspertisen og viden til at tilbyde omfattende elektriske tjenester med de højeste standarder. Uanset hvad dine behov er, diskuterer vi dine krav og leverer tilpassede løsninger til omkostningseffektive priser.

Nür du vÌlger os og starter et samarbejde, sørger vi altid for at levere hurtig service, for at reducere nedetid og forbedre din produktivitet.

Her er nogle af de fordele du fĂĽr ved at vĂŚlge VS Automatic:

 • Høje standarder
 • Højt kvalificeret og erfaren industriel elektriker
 • PĂĽlidelig og trovĂŚrdig
 • Hurtig omdrejningsparate
 • Konkurrencedygtig

Har du brug for en partner nu og her, eller en rĂĽdgivende partner pĂĽ sigt, sĂĽ stĂĽr VS Automatic parat til at hjĂŚlpe dig med dine udfordringer.

Kontakt VS Automatic