Industrielektriker fra VS Automatic

For industrien er tid ofte penge, som kan gå spildt ved produktionsstop, strømafbrydelser og lignende. For virksomheder med industrianlæg, lagre, fabriker, eller andre produktionsvirksomheder, er disse scenarier ofte ret normale.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt at kunne kontakte en professionel industrielektriker, som har erfaring og kompetencer indenfor industrien. Når du vælger VS Automatic, er du sikker på af få faglært personale ud til dine maskiner. Personale som har kapacitet til at identificere og løse problemet hurtigst muligt.

Med en Industrielektriker fra VS Automatic, er du sikret en handlekraftig, erfaringsrig og kompetence rigtig elektriker, der gør sit for at problemet er løst hurtigst muligt.

industrielektriker
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Hvorfor vælge VS Automatic og personalet?

Hos VS Automatic råder vi over et personale af meget erfarne og kvalificerede medarbejdere. Vores team af elektrikere, programmører, automationsteknologer, alarm specialister mm. Gør at vi er i stand til at dække alle aspekter af industrielle systemer og løsninger.

Som en fremtrædende industriel elektriker, har vi ekspertisen og viden til at tilbyde omfattende elektriske tjenester med de højeste standarder. Uanset hvad dine behov er, diskuterer vi dine krav og leverer tilpassede løsninger til omkostningseffektive priser.

Når du vælger os og starter et samarbejde, sørger vi altid for at levere hurtig service, for at reducere nedetid og forbedre din produktivitet.

Fordele ved at vælge os som industri elektriker


 • Høje standarder
 • Højt kvalificeret og erfaren industriel elektriker
 • Pålidelig og troværdig
 • Omstillingsparate
 • Konkurrencedygtig
 • Kompetente
 • Autoriserede elektrikere

Lad vores industrielektriker hjælpe dig

Vores autoriserede industrielektriker hjælper når uheldet er ude. Herunder kan du se et udpluk af nogle af de områder, som vi udfører arbejde indenfor.

Yderligere erfaringsområder

 • Design og installation af industrianlæg
 • Design og installation af brandalarm og nødbelysningssystem
 • Vedligeholdelse af det elektriske system
 • Eltavler
 • Installationer af elektrisk udstyr, maskiner og kabelbakker
 • Kabelføring
 • Periodisk eftersyn af industrielt elektrisk system
 • PLC, SCADA

Lad vores industrielektriker hjælpe dig

Vores autoriserede industrielektriker hjælper når uheldet er ude. Herunder kan du se et udpluk af nogle af de områder, som vi udfører arbejde indenfor.

her finder du din lokale elektriker i Midtjylland

Vi holder til på følgende tre adresser:

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15,
8700 Horsens

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

VS Automatic A/S
Ryvej 8 A,
8752 Østbirk

+45 75 78 13 22
Info@vs-automatic.dk

VS Automatic A/S
Skolebakken 6,
8732 Hovedgård

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

ts_gruppen_samarbejdspartner
VE-installatoor_samarbejdspartner
business_horsens_samarbejdspartner
tekniq_samarbejdspartner

ANMELDELSER

Det siger vores kunder om deres ladestander

Lars_Ideskilte_anmeldelse

“Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”

Lars / Ejer af Idéskilte
Lars_anmeldelse

Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang.

Lars / Privatkunde
Michael_anmeldelse

”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”

Michael / Ejer af SPWN
Abus overvågning hos schur

Få professionel industrielektriker hos VS Automatic

VS Automatic tilbyder en bred vifte af løsninger og tjenester af serviceydelser til virksomheder, som har behov for en industrielektriker.

Med over 25 års erfaring og kunder, som Arla, Schur, 3-stjernet, er vi en pålidelig og erfaren samarbejdspartner, når vores kunder har brug for rådgivning, identificering af problemer eller hvis virksomheden har brug for specialudviklede løsninger.

Fra elektrisk anlægsdesign og installation til nødnedbrud, ledningsføring, nødlys og brandalarminstallation, dækker vi stort set alle typer industrielektriske tjenester. 

VS Automatic hjælper ikke kun med installation og montering. Vi rådgiver og vejleder vores kunder løbende. Vi bestræber os på at yde en god service og håber på et langt og godt samarbejder.

Rene

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Rene

Hjælp til industrielektriker?

Jeg hjælper gerne med rådgivning  Rene

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Rene

  Hjælp til industrielektriker?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning

  Skriv nu
  Sidenavigation ▼