Industrielektriker

Vælg industrielektriker fra VS Automatic

Industrielektriker fra VS Automatic

Står din virksomhed og mangler en industrielektriker? VS Automatic har mange års erfaring med at varetager opgaver hos vores industrikunder.

For industrien er tid ofte penge, som kan gå spildt ved produktionsstop, strømafbrydelser og lignende. For virksomheder med industrianlæg, lagre, fabriker, eller andre produktionsvirksomheder, er disse scenarier ofte ret normale.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt at kunne kontakte en professionel industrielektriker, som har erfaring og kompetencer indenfor industrien. Når du vælger VS Automatic, er du sikker på af få faglært personale ud til dine maskiner. Personale som har kapacitet til at identificere og løse problemet hurtigst muligt.

Med en Industrielektriker fra VS Automatic, er du sikret en handlekraftig, erfaringsrig og kompetencerigtig elektriker, der gør sit for at problemet er løst hurtigst muligt. Med over 25 års erfaring i branchen og næsten 100 ansatte, har vi kompetencerne til at løse og vedligeholde dit problem.

Specialister I el installationer

Vi varetager også større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere, hvis det eksempelvis gælder en stor  virksomhed eller byggeri. Vi står klar med elinstallationens diagrammer, og kan være med i hele processen.

HVAD HAR DU BRUG FOR?