Industrielektriker fra VS Automatic

Står din virksomhed og mangler en industrielektriker? VS Automatic har mange års erfaring med at varetager opgaver hos vores industrikunder.

For industrien er tid ofte penge, som kan gå spildt ved produktionsstop, strømafbrydelser og lignende. For virksomheder med industrianlæg, lagre, fabriker, eller andre produktionsvirksomheder, er disse scenarier ofte ret normale.

Skulle uheldet være ude, er det vigtigt at kunne kontakte en professionel industrielektriker, som har erfaring og kompetencer indenfor industrien. Når du vælger VS Automatic, er du sikker på af få faglært personale ud til dine maskiner. Personale som har kapacitet til at identificere og løse problemet hurtigst muligt.

Med en Industrielektriker fra VS Automatic, er du sikret en handlekraftig, erfaringsrig og kompetencerigtig elektriker, der gør sit for at problemet er løst hurtigst muligt. Med over 25 års erfaring i branchen og næsten 100 ansatte, har vi kompetencerne til at løse og vedligeholde dit problem.

Specialister I el installationer

Vi varetager også større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere, hvis det eksempelvis gælder en stor  virksomhed eller byggeri. Vi står klar med elinstallationens diagrammer, og kan være med i hele processen.

Hvorfor har du brug for en industrielektrikers tjenester?

Det elektriske system i industrianlæg og lignende kan være kompliceret. Ethvert problem indenfor systemet eller andet elektrisk udstyr kræver faglig ekspertise og viden indenfor faget, for at kunne fejlfinde og løse problemet, hurtigst muligt.

Du skal som industrivirksomhed altid sørge for, at du vælger en velrenommeret og erfaren industriel elektriker, som har stor viden og ekspertise inden for industrielle elektriske tjenester.

Når du vælger en professionel industrielektriker fra VS Automatic, får du en ekspert, som hurtigt kan identificere problemerne og udbedrer udfordringen. Med et tæt samarbejde med VS Automatic, har du en samarbejdspartner, som du altid kan kontakte, hvis behovet opstår.

Få professionel industrielektriker hos VS Automatic

VS Automatic tilbyder en bred vifte af løsninger og tjenester af serviceydelser til virksomheder, som har behov for en industrielektriker.

Med over 25 års erfaring og kunder, som Arla, Schur, 3-stjernet, er vi en pålidelig og erfaren samarbejdspartner, når vores kunder har brug for rådgivning, identificering af problemer eller hvis virksomheden har brug for specialudviklede løsninger.

Fra elektrisk anlægsdesign og installation til nødnedbrud, ledningsføring, nødlys og brandalarminstallation, dækker vi stort set alle typer industrielektriske tjenester. Vores omfattende industrielle elektriske tjenester inkluderer blandet andet:

 • Design og installation af industrianlæg
 • Installation af kabelbakke
 • Design og installation af brandalarm og nødbelysningssystem
 • Vedligeholdelse af det elektriske system
 • Eltavler
 • Periodisk eftersyn af industrielt elektrisk system
 • Alarm og Overvågning
 • Installationer af elektrisk udstyr og maskiner
 • Kabelføring
 • Automation
 • PLC, SCADA

Dette er kun et udpluk af vores kompetencer, som vi tilbyder vores nuværende og nye kunder. Har du en udfordring, har vi løsningen.

VS Automatic hjælper ikke kun med installation og montering. Vi rådgiver og vejleder vores kunder løbende. Vi bestræber os på at yde en god service og håber på et langt og godt samarbejder.

Abus overvågning hos schur
Stor El-tavle

Hvorfor vælge VS Automatic og personalet?

Hos VS Automatic råder vi over et personale af meget erfarne og kvalificerede medarbejdere. Vores team af elektrikere, programmører, automationsteknologer, alarm specialister mm. Gør at vi er i stand til at dække alle aspekter af industrielle systemer og løsninger.

Som en fremtrædende industriel elektriker, har vi ekspertisen og viden til at tilbyde omfattende elektriske tjenester med de højeste standarder. Uanset hvad dine behov er, diskuterer vi dine krav og leverer tilpassede løsninger til omkostningseffektive priser.

Når du vælger os og starter et samarbejde, sørger vi altid for at levere hurtig service, for at reducere nedetid og forbedre din produktivitet.

Her er nogle af de fordele du får ved at vælge VS Automatic:

 • Høje standarder
 • Højt kvalificeret og erfaren industriel elektriker
 • Pålidelig og troværdig
 • Hurtig omdrejningsparate
 • Konkurrencedygtig

Har du brug for en partner nu og her, eller en rådgivende partner på sigt, så står VS Automatic parat til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Kontakt VS Automatic