Industrielektriker

VĂŚlg industrielektriker fra VS Automatic

Industrielektriker fra VS Automatic

StĂĽr din virksomhed og mangler en industrielektriker? VS Automatic har mange ĂĽrs erfaring med at varetager opgaver hos vores industrikunder.

For industrien er tid ofte penge, som kan gü spildt ved produktionsstop, strømafbrydelser og lignende. For virksomheder med industrianlÌg, lagre, fabriker, eller andre produktionsvirksomheder, er disse scenarier ofte ret normale.

Skulle uheldet vÌre ude, er det vigtigt at kunne kontakte en professionel industrielektriker, som har erfaring og kompetencer indenfor industrien. Nür du vÌlger VS Automatic, er du sikker pü af fü faglÌrt personale ud til dine maskiner. Personale som har kapacitet til at identificere og løse problemet hurtigst muligt.

Med en Industrielektriker fra VS Automatic, er du sikret en handlekraftig, erfaringsrig og kompetencerigtig elektriker, der gør sit for at problemet er løst hurtigst muligt. Med over 25 ürs erfaring i branchen og nÌsten 100 ansatte, har vi kompetencerne til at løse og vedligeholde dit problem.

Specialister I el installationer

Vi varetager ogsĂĽ større el-projekter som krĂŚver fagentreprenører og mange elektrikere, hvis det eksempelvis gĂŚlder en stor  virksomhed eller byggeri. Vi stĂĽr klar med elinstallationens diagrammer, og kan vĂŚre med i hele processen.

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?