alarmsystem

Alarmsystem

Gør familien og boligen tryg med et alarm system fra VS Automatic. 

Et alarmsystem er ikke bare en høj sirene, der afskrækker ubudne gæster. Hos VS Automatic får du alarmsystemer, der kan meget mere end at vække nabolaget. Vores alarmpakker advarer nemlig om skader som brand, vand- eller gasudslip og meget mere… 

Desværre kan alarmsystemer ikke i sig selv forhindre indbrud eller andre hændelser, vi alle helst vil undgå. Hvis tyven vil ind, skal der meget mere til for at holde ham ude. Men groft sagt kan du vælge mellem to typer indbrud: det lynhurtige og det meget lange. Vores kunder med alarmsystemer oplever kun korte indbrud, hvor tyven går målrettet efter enkelte, værdifulde ting.

Hvis du ikke har et alarmsystem, risikerer du derimod, at tyve eller hærværksmænd bliver i flere timer og ødelægger meget mere. Når du køber et af vores alarmsystemer, sørger vi for at tilkalde politi eller brandvæsen, så skaderne begrænses. Når indbruddet er stoppet, sørger vi for at genetablere de elektriske løsninger og få lukket af, hvor tyven kom ind.

 

BRONZE PAKKEN
2995,-
1 betaling eksl. service aftale
GULD PAKKEN
8995,-
1 betaling eksl. service aftale

Alarmsystemer til erhverv og private

Vi giver dig mange muligheder for skræddersyede alarmsystemer, om det er til privatboligen, virksomheder eller institutioner. Vores alarm systemer kan stå alene eller integreres med allerede eksisterende systemer.

Du sikrer dig bedst mod indbrud med en af vores nemme alarmløsninger.  

Kontakt os og få hjælp til at vælge den bedste løsning.

Alarm systemer i private boliger og virksomheder har en afskrækkende effekt på ubudne gæster. Skulle uheldet alligevel være ude, kan en alarmpakke være med til at reducere skaderne. Ødelagte ruder og andet hærværk er slemt nok, men brand kan dræbe en virksomhed. Af alle virksomheder, der er udsat for brand, er det faktisk kun omkring en tredjedel, der overlever.
Derfor er et alarmsystem en rigtig god investering. Jo hurtigere branden opdages, desto mindre ødelægger den. Det gør det lettere for din  virksomhed at komme videre med arbejdet.

De bedste alarmsystemer kan gøre en verden til forskel. Dit alarmsystem kan nemt skræddersyes til dine behov, og med smarte, trådløse alarmer er du sikret døgnet rundt.

alarmsystem book online

Alarmpakker

De nedenstående alarmpakker er alle inklusiv opsætning og eksklusiv månedlig serviceaftale. Alle priser er inklusiv moms. 

 

BRONZE PAKKEN
2995,-
1 betaling eksl. service aftale

Månedlig abonnement 189 kr.

1 stk. Central
1 stk. GSM sender
1 stk. Betjeningspanel
2 stk. PIR (rumføler)
1 stk. Dørmagnet
4 stk. Prox brikker

Prisen er vejledende

Vis pakke

GULD PAKKEN
8995,-
1 betaling eksl. service aftale

Månedlig abonnement 189 kr.

1 stk. Central
1 stk. GSM sender
1 stk. Betjeningspanel
8 stk. PIR (rumføler)
5 stk. Dørmagnet
8 stk. Prox brikker
2 stk. brandalarmer

Prisen er vejledende

Vis pakke

Alarmsystem til tyveri, brand, vandskade eller gasudslip

Er du og din familie sikret godt nok mod indbrud og brand? Eller er din virksomhed?

Hos VS Automatic forstår vi vigtigheden af et godt alarmsystem, så du kan føle dig tryg på alle tider af døgnet. Derfor tilbyder vi en komplet samling:

 • Trådløse alarmsystemer
 • Adgangskontrol-anlæg
 • Dør- og portalarmer
 • Tekniske alarmer
 • Brandalarmer
 • Tågesikring
 • Indbrudsalarm
 • GSM alarm
 • Tyverialarm
 • Vand- og rørskadealarmer
 • Alarmsystem med overvågning
 • Alarmer til forskellige (betalings)behov

 

Kontakt os!

Kontakt os i dag og få det alarmsystem, som passer bedst til dig

Du kan vælge mellem flere betalingsmuligheder, når du anskaffer dig et alarmsystem gennem os. Vi tilbyder både en fast månedlig betaling og én nem forudbetaling.

Installation af alarmsystemer med overvågning

Du får flere forskellige typer alarmsystemer hos os, lige fra indbrudssikring, brand, vandskade eller gasudslip, så du kan føle dig tryg på alle fronter. 

Du kan altid få vores råd af vores erfarne alarm-installatører om installation, service, typer af alarmsystem og videoovervågning, så du er sikret bedst muligt hele døgnet og året rundt

En alarm fra VS Automatic betyder sikkerhed for dig, din familie og din virksomhed. Når du investerer i en alarmpakke, tager vi hånd om hele installationsprocessen fra montering og vejledning til den løbende service.

Læs mere om alarmsystemer og overvågningsmuligheder.

Du kan trygt få vores hjælp til at sikre dit private hjem eller din virksomhed. Det har vi de danske forsikringsselskabers ord for.

Er du i tvivl om, hvor godt du er sikret i tilfælde af tyveri, brand eller vandskade? Eller vil du sikres bedre? 

Ring eller skriv til os og få den alarmpakke, der passer til dig – før uheldet er ude. 

Godkendte af forsikringsselskaberne til at installere alarmsystemer

Der er store krav til sikring af private hjem, virksomheder og offentlige institutioner hos forsikringsselskaberne. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du investerer i et godkendt alarmsystem. Det hjælper vi dig gerne med. Vi kender kravene og er godkendte af forsikringsselskaberne til at installere og yde service på alarmsystemer.

Alarmsystemer

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade?
Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

 

Alarmpakker

Alarmpakke Guld

8.995 DKK

Alarmpakker

Alarmpakke Sølv

4.995 DKK

Alarmpakker

Alarmpakke Bronze

2.995 DKK