alarmsystem

Alarmsystem

Gør familien og boligen tryg med et alarm system fra VS Automatic. 

Et alarmsystem er ikke bare en høj sirene, der afskrækker ubudne gæster. Hos VS Automatic får du alarmsystemer, der kan meget mere end at vække nabolaget. Vores alarmpakker advarer nemlig om skader som brand, vand- eller gasudslip og meget mere… 

Desværre kan alarmsystemer ikke i sig selv forhindre indbrud eller andre hændelser, vi alle helst vil undgå. Hvis tyven vil ind, skal der meget mere til for at holde ham ude. Men groft sagt kan du vælge mellem to typer indbrud: det lynhurtige og det meget lange. Vores kunder med alarmsystemer oplever kun korte indbrud, hvor tyven går målrettet efter enkelte, værdifulde ting.

Hvis du ikke har et alarmsystem, risikerer du derimod, at tyve eller hærværksmænd bliver i flere timer og ødelægger meget mere. Når du køber et af vores alarmsystemer, sørger vi for at tilkalde politi eller brandvæsen, så skaderne begrænses. Når indbruddet er stoppet, sørger vi for at genetablere de elektriske løsninger og få lukket af, hvor tyven kom ind.

Hvorfor har Vinoble i Horsens valgt VS Automatic

Indehaveren af Vinoble i Horsens, Claus Helgesen.

“Efter jeg første gang havde talt med VS Automatic, kom en ung og frisk montør forbi til en snak, hvor han satte sig grundigt ind i vores behov. Et par dage efter kom han igen og fik det hele monteret, hvorefter vi fik en grundig gennemgang i, hvordan systemet virker. Det var rart med en montør, der formåede at lytte til vores ønsker og ikke mindst overholde de aftaler vi lavede,” siger Claus Helgesen

Læs hele hans historie her:

Alarmsystem til tyveri, brand, vandskade eller gasudslip

Er du og din familie sikret godt nok mod indbrud og brand? Eller er din virksomhed?

Hos VS Automatic forstår vi vigtigheden af et godt alarmsystem, så du kan føle dig tryg på alle tider af døgnet. Derfor tilbyder vi en komplet samling:

✅Trådløse alarmsystemer

Adgangskontrol-anlæg

Dør- og portalarmer

Tekniske alarmer

✅ Brandalarmer

Tågesikring

✅ Indbrudsalarm

GSM alarm

Tyverialarm

Vand- og rørskadealarmer

Alarmsystem med overvågning

Alarmer til forskellige (betalings)behov

 

mand der fremviser en alarmboks

Alarmsystemer til erhverv og private

Vi giver dig mange muligheder for skræddersyede alarmsystemer, om det er til privatboligen, virksomheder eller institutioner. Vores alarm systemer kan stå alene eller integreres med allerede eksisterende systemer..

Alarm systemer i private boliger og virksomheder har en afskrækkende effekt på ubudne gæster. Skulle uheldet alligevel være ude, kan en alarmpakke være med til at reducere skaderne. Ødelagte ruder og andet hærværk er slemt nok, men brand kan dræbe en virksomhed. Af alle virksomheder, der er udsat for brand, er det faktisk kun omkring en tredjedel, der overlever.
Derfor er et alarmsystem en rigtig god investering. Jo hurtigere branden opdages, desto mindre ødelægger den. Det gør det lettere for din virksomhed at komme videre med arbejdet.

De bedste alarmsystemer kan gøre en verden til forskel. Dit alarmsystem kan nemt skræddersyes til dine behov, og med smarte, trådløse alarmer er du sikret døgnet rundt.

Du sikrer dig bedst mod indbrud med en af vores nemme alarmløsninger.  

Ring til os på 75 64 18 99, eller book en tid på hjemmesiden.

Alarmpakker

De nedenstående alarmpakker er alle inklusiv opsætning og eksklusiv månedlig serviceaftale. Alle priser er inklusiv moms. 

 

BRONZE PAKKEN
2995,-
1 betaling eksl. service aftale
GULD PAKKEN
8995,-
1 betaling eksl. service aftale

Installation af alarmsystemer med overvågning

Du får flere forskellige typer alarmsystemer hos os, lige fra indbrudssikring, brand, vandskade eller gasudslip, så du kan føle dig tryg på alle fronter. 

Du kan altid få vores råd af vores erfarne alarm-installatører om installation, service, typer af alarmsystem og videoovervågning, så du er sikret bedst muligt hele døgnet og året rundt

En alarm fra VS Automatic betyder sikkerhed for dig, din familie og din virksomhed. Når du investerer i en alarmpakke, tager vi hånd om hele installationsprocessen fra montering og vejledning til den løbende service.

Læs mere om alarmsystemer og overvågningsmuligheder.

Du kan trygt få vores hjælp til at sikre dit private hjem eller din virksomhed. Det har vi de danske forsikringsselskabers ord for.

Er du i tvivl om, hvor godt du er sikret i tilfælde af tyveri, brand eller vandskade? Eller vil du sikres bedre? 

Ring eller skriv til os og få den alarmpakke, der passer til dig – før uheldet er ude. 

Kontakt os i dag og få det alarmsystem, som passer bedst til dig

Du kan vælge mellem flere betalingsmuligheder, når du anskaffer dig et alarmsystem gennem os. Vi tilbyder både en fast månedlig betaling og én nem forudbetaling.

 

Godkendte af forsikringsselskaberne til at installere alarmsystemer

Der er store krav til sikring af private hjem, virksomheder og offentlige institutioner hos forsikringsselskaberne. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du investerer i et godkendt alarmsystem. Det hjælper vi dig gerne med. Vi kender kravene og er godkendte af forsikringsselskaberne til at installere og yde service på alarmsystemer.

Alarmsystemer

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade?
Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

 

adgangskontrol alarmsystem
✅ Hvorfor er et alarmsystem en god ide?

Hvorfor er et alarmsystem en god ide?

Et alarmsystem fra VS Automatic er kun en god ide, da det kan være med til at holde tyven væk og give alarm om brand, vand- og gasudslip og meget mere. 

Hvilket betyder at hændelsen kan blive mere minimal i forhold til hvis du ikke havde et alarmsystem. Dog kan et alarmsystem i sig selv ikke forhindre tyven, brand, gasudslip eller andre hændelser, men det kan være med til at forhindre skaden bliver så stor, som hvis du ikke havde et alarmsystem. Da alarm systemet med det samme slår alarm til alarmcentralen, hvilket gør de hurtigere kan rykke ud end hvis det først skal opdages også meldes ind. 

Hvis du ikke har et alarmsystem når tyven bryder ind er der større chance for at tyven ikke skynder sig og kan forvolde mere skaden og slippe af sted med flere ting. Hvis du har et alamsystem, skal tyven være hurtig og mindre skade kan ske.

 

 

✅ Hvad kan alarmsystemerne?

Hvad kan alarmsystemerne?

VS Automatic’ alarmsystemer har flere forskellige redskaber som kan være med til at sikre dit hjem. 

Det er muligt at få tågesikring, indbrudsalarm, GSM alarm, tyverialarm, vand- og rørskadealarmer, trådløse alarmsystem, adgangskontrol-anlæg, dør- og portalarm, tekniske alarmer, brandalarmer, alarmsystem med overvågning og alarmer til forskellige (betalings) behov.

✅ Kan jeg benytte alarm systemerne i min virksomhed?

Kan jeg benytte alarm systemerne i min virksomhed?

VS Automatic tilbyder også alarm systemer til virksomheder. Der er nemlig mange muligheder for at skræddersy, dit helt eget alarmsystem og vores alarmsystemer kan integreres med et system i har i forvejen, eller stå alene. 

Et alarm system er en god investering, da den kan være med til at reducere skaden. Hvis der uheldigvis skulle komme brand, opdager alarm systemet det hurtigt og kan være med til at hele virksomheden ikke bliver ødelagt, men skaden bliver begrænset og sørger for virksomhedens overlevelse. 

✅ Er det muligt at få videoovervågning?

Er det muligt at få videoovervågning?

Ja, det er bestemt muligt at få videoovervågning. VS Automatic har forskellige alarmsystem pakker, hvor videoovervågningen er en del af det. 

Du kan læse mere om alarm og videoovervågning her.

✅ Er alarm systemet mit efter køb?

Er alarm systemet mit efter køb?

Ja, efter dit køb hos VS Automatic ejer du dit alarmsystem.