alarmsystem

Alarmsystem

Få et alarmsystem der larmer, hvis du får ubudne gæster. Sig farvel til utryghed og glæd dig til en mere sikker hverdag. Du forbinder sikkert alarmsystemer med beskyttelse imod indbrud og ubudne gæster. Det er det også. Men hos os er alarmsystemer også sikring mod skader som brand, vand, gasudslip og meget mere. Hvis du er interesseret i et alarmsystem, kan du udfylde formularen og få en pris på et alarmsystem.

Alarmpakker

De viste alarmpakkepriser er inklusiv opsætning og eksklusiv månedlig serviceaftale. Alle priser er inklusiv moms.

BRONZE PAKKEN
2995,-
1 betaling eksl. service aftale

Månedlig abonnement 189 kr.

1 stk. Central
1 stk. GSM sender
1 stk. Betjeningspanel
2 stk. PIR (rumføler)
1 stk. Dørmagnet
4 stk. Prox brikker

Prisen er vejledende

Vis pakke

GULD PAKKEN
8995,-
1 betaling eksl. service aftale

Månedlig abonnement 189 kr.

1 stk. Central
1 stk. GSM sender
1 stk. Betjeningspanel
8 stk. PIR (rumføler)
5 stk. Dørmagnet
8 stk. Prox brikker
2 stk. brandalarmer

Prisen er vejledende

Vis pakke

Alarmsystemer til erhverv og private

Hos os er mulighederne for alarmsystemer mange – Både for private, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Og det er op til dig, om det skal være et ”selvstændigt” alarmsystem, eller om du ønsker en løsning, der integreres med en eksisterende sikkerhedsløsning. Vi gør sikring nemt for dig, da vi har udvalgt de bedste løsninger til, at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod netop brand, tyveri og vandskade. Så du kan være godt sikret mod det der ikke må ske.

Alarmer til private hjem eller virksomheden har en præventiv effekt i forhold til indbrud, men de kan også være med til at begrænse omfanget, hvis tyven slipper ind, eller der eksempelvis opstår brand. Da der kun er omkring en tredjedel af de virksomheder, der er udsat for brand, som overlever, er en brandalarm en rigtig god investering. Jo mindre branden ødelægger, des større chance har virksomheden for overlevelse.

Et effektivt sikringsanlæg kan derfor gøre stor forskel, vi står klar til at installere den for dig. De forskellige installationer tilpasses nemt dit specifikke behov. Med intelligente trådløse alarmer, er du sikret effektivt 24 timer i døgnet.

Vi er specialister i sikkerhedsløsninger og alarmer til private hjem, landbrug, virksomheder og offentlige institutioner. Du kan bruge os som du vil; som totalleverandør til en komplet sikkerhedsløsning eller som installatør af et enkelt sikkerhedsprodukt.

Alt fra brandalarmer til tyverialarmer

Har du en sikring der beskytter dine ejendele godt nok mod indbrudstyve og brand?
Et alarmsystem kan være et system, der i god tid advarer dig om røg fra en begyndende brand eller et vandudslip. Samtidig er det en tyverialarm, der giver dig besked, hvis der kommer uvelkomne gæster i dit hjem eller i din virksomhed. Vi kan anbefale mange gode alarmer til private hjem og erhverv, der beskytter mod tyveri, brand og vandskade. Og vi arbejder bl.a. med alarmsystemer inden for:

   • Trådløse alarmsystemer
   • Adgangskontrol anlæg
   • Dør- og portalarmer
   • Tekniske alarmer
   • Brandalarmer
   • Vand- og rørskadealarmer
   • Tågesikring
   • Indbrudsalarm
   • GSM alarm
   • Tyverialarm
   • Alarmsystem med overvågning
   • Alarmer til forskellige (betalings)behov

Der er forskellige muligheder for betalingsform, når du investerer i et alarmsystem. Vi har både alarmer, hvor du betaler et fast månedligt abonnement – og alarmer, hvor du betaler et engangsbeløb

Installation af alarmsystemer med overvågning

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand. For os handler sikkerhedsløsninger ikke kun om at beskytte sig mod indbrud – men også om sikring imod skader.

Vi er en del af en landsdækkende kæde af rådgivende el-installatører. Vi råder over en stor stab af specialister med mange års erfaring inden for installation, overvågning og servicering af tyverialarmer, alarmsystemer og videoovervågning.

Vi kan blandt andet udvikle sikkerhedsløsninger, der sikrer dit hjem eller din virksomhed mod tyveri, brand og vandskade – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Hvis der sker noget, vil du eller en alarmcentral straks blive alarmeret. Det gælder selvfølgelig også alarmering i forbindelse med tyveri, brand og vandskade. Alt er nemt at administrere, og alle installationerne er trådløse.

Når du vælger os til din sikkerhedsløsning, betyder det, at vi tager hånd om hele processen med at få din sikkerhedsløsning på plads. Fra rådgivning og udvikling af sikkerhedsløsning til montering og service.
Du kan læse mere om vores alarm og overvågnings muligheder her

Godkendte af forsikringsselskaberne til at installere alarmsystemer

Der er store krav til sikring af private hjem, virksomheder og offentlige institutioner hos forsikringsselskaberne. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du investerer i et godkendt alarmsystem. Det hjælper vi dig gerne med. Vi kender kravene og er godkendte af forsikringsselskaberne til at installere og yde service på alarmsystemer.

Alarmsystemer

Hvor godt er dit hjem eller din virksomhed sikret mod tyveri? Og hvilke foranstaltninger har du truffet for at sikre imod brand og vandskade? Det er måske nu, du skal overveje en sikkerhedsløsning – inden uheldet er ude.

 • (+45) 7564 1899
 • info@vs-automatic.dk

HVAD HAR DU BRUG FOR?