Gratis besøgstæller

Solceller

solceller

Solceller i Danmark

Solceller kan anvendes både til private hjem som til virksomheder.

Hvad er solceller?

Solceller producerer strøm via solens stråler, hvor sollyset sender elektroder ind i solcellerne. Elektroderne omdannes til jævnstrøm, som herefter konverteres til vekselstrøm. Vekselstrøm er den strøm du bruger. Den strøm du ikke bruger sendes til elnettet, eller du kan gemme det til senere brug.

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Udfyld herunder hvad din henvendelse drejer sig om, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Solcelleanlæg med batteri

Solcelleanlæg med batteri og lagring (hybrid)
Førhen blev den producerede overskudsstrøm fra solceller sendt ud i elnettet. I dag kan du i stedet overveje at få et batterilager til den overskydende strøm. Det betyder, at du ikke behøver at hente strøm fra elnettet i de perioder, hvor solcelleanlægget ikke producerer nok. Eksempelvis i aftentimerne, hvor det er mørkt ude. Solceller med batterilagring (hybrid) har mange fordele:
Du får en langt bedre totaløkonomi sammenlignet med et almindeligt solcelleanlæg
Du bliver uafhængig af de varierende tilskudsordninger
I sommermånederne vil du blive stort set selvforsynende
Hvis du eksempelvis ikke udnytter al den lagrede solcellestrøm fra dit batteri i løbet af dagen, kan en hybrid-/batteri-inverter sende strømmen ud i elnettet.

Hvad er et hybrid solcelleanlæg?

Opbygning af solceller på en fornuftig måde

Et hybrid solcelleanlæg med batterilagring kan både lagre strøm og sende strøm til elnettet. Når der produceres strøm fra solcellerne, vil hybridanlægget prioritere sådan her:

  1. Husets egetforbrug dækkes som det første
  2. Herefter lades batterierne op
  3. Når batterierne er fuldt opladede, bliver overskudsstrømmen solgt og sendt videre ud i elnettet

Når det er mørkt, bliver batterilageret kun anvendt til at dække husets egetforbrug, så der sælges ikke noget strøm. Bruger du mere, end hvad batteriet indeholder, køber du den resterende strøm fra elnettet.

Ovenfor kan du beregne hvor stort et anlæg, der passer til dine behov. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Hvor stort skal et solcelleanlæg være?

Få den helt rigtige rådgivning
Solceller er igen blevet en rigtig god investering. Her hos VS Automatic i Horsens får du både gode priser (og uforpligtende tilbud), professionel rådgivning og autoriseret opsætning og montage af dit solcelleanlæg. Vi har afdelinger i Horsens, Hovedgård og Østbirk, og vi monterer solcelleanlæg og yder service i hele Østjylland.

Nedenfor kan du lave beregninger ud fra dine behov, montagemulighederne på dit tag og i forhold til materialevalg. Aller nederst på siden, kan du læse mere om anlæg med batteri-lagring (hybrid). Så vil vi prøve at lave så billige solceller som overhovedet muligt.

Solceller afregning

Solcellemontør

Vi hjælper dig hele vejen. Vores veluddannede rådgivere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig. Ud fra informationer om dine el-forbrugsvaner, montage- og opsætningsmulighederne og dit budget, finder vi en helt perfekt løsning. Du får en oversigt over alle udgifter og beregninger af anlæggets ydelse, sammen med et helt uforpligtende tilbud inklusive montage og opsætning, som udføres af vores autoriserede solcellemontører.
Ring til os på (+45) 7564 1899 eller kontakt os i kontaktformularen.

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Udfyld herunder hvad din henvendelse drejer sig om, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.