vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Dét koster det at skifte ladestander til elbil

Sidst redigeret: 29. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul

Vi får tit spørgsmålet: Kan jeg skifte ladestander? Og ja, det kan du sagtens. Har du en ladestander på abonnement og ønsker at eje din egen i stedet? Eller ønsker du blot at udskifte din nuværende ladeboks med en nyere og mere funktionel en af slagsen? Så kan du nemt og sikkert få udskiftet din eksisterende ladestander for 1.995 kr..

Når du allerede har en ladestander installeret hjemme, er det ganske simpelt at foretage en udskiftning – hvis din nuværende installation vel og mærke er udført på lovlig vis.

Vi skal nok tjekke efter, om alt er udført korrekt!

Læs mere om ladestander her: ladestander til elbil

Hvad koster det at skifte ladestander?

1.995 kr.

*Prisen gælder, hvis du ønsker at udskifte én til én med din nuværende ladestanderinstallation. Den eksisterende installation skal være udført på korrekt og lovlig vis. Der tages forbehold for eventuelt kørselsgebyr.

Hvad koster det at skifte ladestander?

Det er let at installere en ny ladestader, når installationen allerede er der i forvejen. Udskiftningen koster 1.995 kr..

Er alle krav opfyldt i din nuværende installation, laver vi blot en én til én udskiftning, sætter den nye ladestander op til Wifi – og så er du køreklar.

Der findes forskellige krav til ladestander installationen bl.a., at den skal være lavet med et separat strømkreds med egen fejlstrømsafbryder og sikringsgruppe udelukkende til opladning af elbil. Det klarer vi med et kombirelæ, også kaldt RCBO.

Egen ladestander – kan det betale sig?

Hvis du typisk lader hjemme og kun sjældent har brug for at lade ude, så giver det, i langt de fleste tilfælde, bedst mening at eje sin egen ladestander og betale for strømmen til ladestanderen.

Rigtig mange har desuden mulighed for, via en serviceaftale, at søge refusion på el-afgiften og derved få endnu billigere strøm til opladning af el-bil.

Kan jeg søge refusion med egen ladestander?

Det er muligt at søge om refusion med egen ladestander.

I en lang periode har refusionen været forbeholdt erhvervskunder eller forbrugere, som har købt ladestanderen på abonnement. Men nu er det også muligt at få refusion, hvis du ejer din egen ladestander!

Vil du spare penge på elregningen? Læs hvordan her: solceller

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.