Intelligent elstyring af hjem og virksomhed

Skab komfort, sikkerhed og besparelser i din dagligdag med intelligent hjemmestyring. Vi hjælper dig med at skabe genveje i din hverdag gennem smart el styring i dit hjem. Med intelligent el styring kan du effektivere elinstallationerne i dit hjem eller virksomhed. Optimer dine elinstallationer med smart teknologi, der kan automatisere, regulere og overvåge bygningens funktioner, herunder lys, varme og alarmsystemer. Uanset om det drejer sig om dit hjem eller virksomhed, har vi den rette løsning for dig.

kontakt os her
eleftersyn
eleftersyn

Fordele ved intelligent elstyring i hjemmet

Hvis du ønsker at optimere og modernisere dit hjem med smarte og ligefrem intelligente elløsninger, så kan du med fordel samle dine elinstallationer til ét samlet system. Ved at etablere ét samlet styrestem for dine elinstallationer, vil du kunne optimere komforten i din hverdag. Det er således et intelligent system, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – det er også energibesparende.

Smart Home – fremtiden er her

Smart Home er nøgleordet, når det kommer til elstyring. Ved at centralisere styringen af dine elinstallationer opnår du en mere sammenhængende oplevelse. Det bliver også omtalt som IHC (Intelligent House Control). Der findes mange forskellige udbydere af disse styresystemer. Nogle er velegnede til ældre installationer og andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for elstyring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed.

Vi har autoriserede elektrikere, der kan rådgive dig, så vi finder den smarteste løsning til at dække dine behov. Læs mere om industriel automation her.

Det betaler sig nemlig ofte at investere i intelligente installationer. Den ekstra udgift, du betaler for intelligente produkter, tjener du typisk hjem igen på de energibesparelser, du opnår ved at automatisere styringen. Herunder kan du læse mere om intelligent styring af el i private hjem og i virksomheder.

Komplet løsning til Idéskilte

Idéskilte har været kunde hos VS Automatic i 16 år. De har efterhånden en komplet [...]

Intelligent el

Der er store energibesparelser og dermed penge at hente på bundlinjen for virksomheder og private med intelligent styring af el, og mulighederne for intelligente løsninger er uanede. Det handler om at finde den eller de rigtige løsninger til dig og dine behov.

Du kan for eksempel få et intelligent nødstrømsanlæg, der kan sikre data og undgå produktionsstop til din virksomhed. Det er også muligt at kombinere et intelligent styresystem med dit alarmsystem, så du hjemme fra sofaen kan slå det til og fra.

Elstyring og automation gør på mange måde hverdagen nemmere og mere miljøvenlig. Du kan fx installere markiser og solafskærmning, som styres automatisk efter sollyset eller varmepumpe, der automatisk regulerer varmen i stuen eller på kontoret.

Effektiv varmestyring

Med intelligente sensorer og styreenheder, kan du sikre, at der automatisk skrues op eller ned for varmen, når der er brug for det. Med en smart termostat, registreres temperaturen automatisk og sender således signal til din varmepumpe, gulvvarme og/eller ventilation. Med en varmestyring opnår du en ensartet temperatur, hvilket ikke alene er godt for indeklimaet, men også pengepungen.

Smart lys

Med sensorer til dine lamper, kan du forvente, at lyset tænder, når du kommer slæbende med mange indkøbsnet. Du kan også få installeret smarte løsninger, så når du fx tænder lyset på badeværelset, så starter ventilationen automatisk og slukker 5 minutter efter lyset er slukket.

Du kan regulere lysstyrken direkte på telefonen eller få det automatiseret, så lyset på børneværelset langsomt bliver mørkere og mørkere for til sidst at slukke.

Det er også muligt at lave hjemmesimulering, så tyvene tror, at du er hjemme.  Du kan således sidde i sydens sol og regulere lyset hjemme i stuen.

Undersøgelser viser desuden, at du med intelligent styring af belysningen på arbejdspladsen kan opnå større produktivitet, større arbejdsglæde og færre arbejdsulykker. Intelligent belysning vil altså ikke alene give dig besparelser på energikontoen, men også på arbejdsindsatsen.

Se dét er en intelligent elinstallation!

Hånd med smartphone til intelligent el styring. Lyset er på 50 %

Vil du spare mere på din elregning?

Grafen herunder viser, at I takt med at du dæmper lyset, jo mindre el, bruger du. Og dermed kan du spare penge i det store hele.

Graf over elbesparelse ved lysdæmpning

Specialister i IHC

El-automation er nøgleordet, når vi snakker om effektiv produktion. Det handler grundlæggende om driftsikkerhed og konkurrenceevne. Hvis du gerne vil beholde produktion og arbejdspladser på dansk grund, er automation og automatisk el-styring en forudsætning i dag. Med automatisering og intelligent styring kan du skabe mere ensartet kvalitet og øget effektivitet. Det vil du hurtigt mærke på din bundlinje.

Hos VS Automatic kan vi bl.a. hjælpe dig med installation af IHC anlæg (Intelligent House Control). IHC er en teknologisk løsning, hvor alle husets el-installationer kan styres fra ét sted. Du kan for eksempel styre alarmsystemer, regulere varme og belysningen med få klik fra din smartphone. Læs mere om Wiser og Frogblue, der er mulige smarte løsninger.

Vi er specialiserede i industriautomation – lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg. Det gælder både på styringssiden (PLC) og på brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget.

Har du brug for hjælp til installation af effektive og intelligente systemer til din bolig eller virksomhed, hjælper vi dig gerne. Vores elinstallatører er specialiserede i intelligent el og efteruddanner sig løbende. Kontakt os her.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med rådgivning og installation af intelligent elstyring inden for:

  • Belysning
  • Ventilation
  • Aircondition
  • Opvarmning
  • Overvågning
  • Alarmsystemer
  • Energistyring
  • Solafskærmning
  • Vandstyring

Alt i alt en smart el installation

Der er næsten uanede mængder af fordele, når du vælger en intelligent elstyring af hjemmet, som samler alle dine elinstallationer i ét samlet system. Således kan du nemt få overblik over dine elsystemer og tage styringen over dit hjem direkte fra fin smartphone eller tablet.

Det er ikke alene smart, men også intelligent el.

Hos VS-Automatic hjælper vi dig med din elstyring og automation – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på 75 64 18 99 eller info@vs-automatic.dk

Mand med en lys idé om at anvende intelligent styresystem

Rene

“Jeg gør altid mit bedste for at gøre vores kunder tilfredse..”

Rene

Få hjælp til elstyring

Jeg hjælper gerne med rådgivning