Wiser – nemt smart home-system

Wiser smart home gør din bolig mere komfortabelt, tryg og bæredygtig (energioptimerende).

Systemet er velegnet til alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus. Det er ydermere et skalerbart system, der løbende kan udvides fra et rum til hele huset.

Systemet et nemt at bruge, da det styres med en intuitiv app, og kan aktiveres både via app’en, et batteritryk og stemmestyring. Du kan endda med samme app styre eksempelvis både hjem og sommerhus.

Wisers løsninger er kompatibelt med de velkendte kvalitets- og designprodukter fra LK FUGA® – det betyder både nem og hurtig installering og ingen kompromiser i indretningen, da Wiser installeres direkte i de eksisterende LK FUGA®-installationer.

Produkterne er skabt med diskret design, der passer ind i den moderne bolig og som ligeledes kan skræddersys til dit individuelle behov.

Wiser har desuden højeste standard inden for cybersikkerhed og er et fremtidssikret system, der bygger på Zigbee 3.0-protokollen.

Wiser mobil app

Wiser Smart Home-system

“Den trådløse montering og opsætning gør Wiser nemt og fleksibelt“

 

Wiser Gateway

Wiser Gateway er systemets “hjerte”. Det er den, der forbinder hjemmets enheder til skyen, og som gør, at man har mulighed for at overvåge og kontrollere Wiser- enhederne i boligen  – uanset om man er hjemme eller ej idet Gatewayen aktiverer alle Wiser enheder hvis du fx ikke er hjemme.

Wiser by SE-app

Wiser-app’en, er meget brugervenlig og intuitiv, som nærmest laver smartphonen om til en multifjernbetjening af hjemmet.

I app’en tilkobles Wiser-enhederne, og det er også her, man opsætter de smarte funktioner (scenarier og automatiseringer) for lys, indeklima, overvågning, sikkerhed osv, som altid kan tilpasses individuelle behov.

(Derudover kan Wiser-enhederne stemmestyres via Amazon Alexa eller Google Assistant og Wiser-batteritrykket).

LK FUGA® Wiser dimmer/lysdæmper – trådløs eller som indbygget puck

Med Wiser lysdæmperen får man smart lysstyring direkte i dine eksisterende installationer – eksempelvis i lampeudtaget i loftet. På den måde slipper man for nye ledninger eller kontakter – nemmere bliver det ikke.

LK FUGA® Wiser batteritryk

Wiser Batteritryk er en trådløs fjernbetjening, der forbinder grupper af enheder. Den tilkobles Wiser-app’en, og kan også indstilles til fjernstyring af forskellige scenarier.

Med batteritrykket kan man imidlertid også starte sit smart-home i det små uden app og gateway – fx med en fjernstyret tænd og sluk-funktion i et enkelt rum – og derudfra udvide systemet med flere funktioner og -enheder, når man er klar til det.

Batteritrykket kan ligge ”løst” som fjernbetjening eller sættes på væggen, der hvor man ønsker det – og designmæssigt går det i ét med de øvrige kontakter i hjemmet.

Kontakt VS Automatic – Og vi giver dig de svar du har brug for! 

 

Wiser specialist - Kenneth fra VS Automatic

VS Automatic er Wiser Specialist og kan hjælpe dig med dit projekt.

Wiser gateway produktbillede

Wiser

✅ Smart Home intelligent styring

✅ Gateway og app 

✅ Lysstyring 

✅ Smartsensorer og kamera

✅ Smart solafskærmning

✅ Temeratursturing og energiovervågning

Wiser trådløs Jalousistyring (indbygning)

Med Wiser solafskærmning kan man få mest muligt ud af det naturlige lys og spare på energien – og nemt styre og automatisere solafskærmning og rullegardiner, så de er tilpasset egne behov for lys og skygge inde som ude.

LK FUGA® Wiser Dobbeltrelæ/kontakt og indbygningspuck

Wiser’s kontakter/afbrydere styrer automatisk og trådløst lysene i et eller flere rum – ud fra hvordan de er blevet programmeret i app’en. Begge installeres diskret i de eksisterende LK FUGA ®-installationer i væggen – og der er derfor ikke behov for at gå på kompromis med indretningen med Wiser smart home-system.

Wiser™ IP kamera, indendørs

Wiser Indendørs IP kamera gør det nemt at skabe mere tryghed i hjemmet. Du får en notifikation og et screenshot, hvis der er aktivitet i rummet. Placer fx kameraret mod hovedøren og overvåg hvem, der kommer og går – eller sæt det i børneværelset for at holde øje med om den lille sover. Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så det er muligt at kommunikere med dem derhjemme – fx børn, der er alene hjemme.

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med afbryder

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor tænder og slukker lyset automatisk, når er registreres bevægelse i rummet. Det er især praktisk i rum, som fx. entre og bryggeres, hvor man kan have svært ved at nå kontakten selv, hvis hænderne er fulde af indkøbsposer, vasketøj eller lign. Og det at lyset slukker selv er også en fordel for strømforbruget, hvis nogen nu skulle have glemt at at slukke. Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med dimmer/lysdæmper

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med lysdæmper kan du indstille lyset til at tænde og slukke automatisk med lige præcis den lystyrke, der er behov for, på respektive tidspunkter af døgnet. En bevægelses-sensor med lysdæmper er især praktisk i rum, hvor man bla. færdes i løbet af natten og ikke skal vågne helt op – fx. i badeværelser og i gange dertil.  Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer.

LK FUGA® Wiser smart stikkontakt

Med en LK FUGA® Wiser smart stikkontakt kan du på din telefon se elforbruget for de enheder, der er tilsluttet stikkontakten. Du kan fx se, om du fik slukket for strygejernet, og du kan undgå standbyforbrug med den smarte ”sluk alt”-funktion, når du forlader hjemmet. Du kan også lave automatiseringer, så du via Wiser-appen får en notifikation, hvis fx køleskabet ikke registrerer noget elforbrug eller hvis hjemmet pludselig er uden strøm. Wiser smart stikkontakt passer ind i LK FUGA-designrammer og ligner en almindelig stikkontakt – men er med til at gøre hjemmet endnu smartere.

Sensorer fra Wiser™

Få her et overblik over de sensorer som Wiser tilbyder

Wiser™ PIR/Bevægelsessensor

Med en PIR-sensor tænder lyset selv, når du har hænderne fulde, eller den kan sende sende en notifikation, når der er bevægelse i rummet efter sengetid. Sensoren overvåger bevægelse i rummet, og aktiverer de handlinger, der er indstilles i app’en. Sensoren:

 • Har et enkelt og diskret design
 • Kan monteres nemt på væggen eller i loftet
 • Registrerer bevægelse eller lys i en 360-graders vinkel og har en rækkevide på 4 meter i diameter, når enheden er monteret i loftet
 • Registrerer bevægelse eller lys i en 90 til 110-graders vinkel med en Rækkevide på 5 meters radius, når enheden er monteret på væggen
 • Er batteridrevet
Wiser IP kamera

Wiser Vandlækage-sensor

Med Wisers vandlækage-sensor kan man opdage en lækage før der sker større skade. Placer den diskrete sensor ved de skjulte vandrør til håndvask og vaskemaskine. Den trådløse lækagesensor registrerer evt. lækager, og advarer ved at sende en notifikation i Wiser-appen. Sensoren:

 • Er i vandafvisende design med en lav profil, der passer under hvidevarer og installationer
 • Har høj indbygget alarm (70dB ved 3m)
 • Er batteridrevet
Wiser produkter

Wiser™ Dør- og vindue-sensor

Med dør- og vindue-sensoren kan man fx sikre, at få besked i app’en, når en dør eller et vindue åbnes. Det øger sikkerheden. Det kan også bruges til at få en notifikation, når ungerne kommer hjem. Eller det kan få udelyset til at tænde, når hoveddøren åbnes. Sensoren:

 • Har et enkelt og diskret design
 • Er nem at opsætte på døre, vinduer og karme
 • Er batteridrevet
Wiser™ Dør- og vindue-sensor

Wiser™ Fugt- og temperatursensor

Med en Fugt- og temperatursensor kan man sikre at indeklimaet i hjemmet er i top. Den måler temperaturer og luftfugtighed og registrerer det i Wiser app’en, så man kan få en notifikation, når det er tid til at lufte ud.

Sensoren:

 • Har et enkelt og diskret design
 • Kan monteres nemt på væggen
 • Er batteridrevet
Wiser_Fugt-temperatur-sensor
Wiser_Fugt_og_temperatursensor

Få uforpligtende tilbud

Få gratis rådgivning til at gøre bygningsinstallationen intelligent med Wiser – vi rådgiver både privat og erhverv, ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at installere dit smart hjem.

Kontakt os på 75 64 18 99 eller info@vs-automatic.dk

En trådløs energieffektiv intelligent bygningsinstallation af beslyning, persienner, varme, adgang mm. Kan anvendes af en alm. lysafbryder eller fra en smartphone. 

 

Wiser intelligent bygningsinstallation kommunikere alle med hinanden og giver mulighed for let at kunne indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk, da man benytter de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

 

Wiser kan installeres inde samt udvendigt i et hjem og til erhvervsbygninger.

 • Belysning, Scenarier & Stemning
 • Kameratilslutning
 • Skygge & Vindueskontakter
 • Ventilation & Klimaanlæg
 • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation 
 • Heating & Rumkontrol