Content protected by Whocopied.me

Wiser

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Wiser – nemt smart home-system

Wiser smart home gør din bolig mere komfortabelt, tryg og bæredygtig (energioptimerende).

Systemet er velegnet til alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus. Det er ydermere et skalerbart system, der løbende kan udvides fra et rum til hele huset.

Systemet et nemt at bruge, da det styres med en intuitiv app, og kan aktiveres både via app’en, et batteritryk og stemmestyring. Du kan endda med samme app styre eksempelvis både hjem og sommerhus.

Wisers løsninger er kompatibelt med de velkendte kvalitets- og designprodukter fra LK FUGA® – det betyder både nem og hurtig installering og ingen kompromiser i indretningen, da Wiser installeres direkte i de eksisterende LK FUGA®-installationer.

Produkterne er skabt med diskret design, der passer ind i den moderne bolig og som ligeledes kan skræddersys til dit individuelle behov.

Wiser har desuden højeste standard inden for cybersikkerhed og er et fremtidssikret system, der bygger på Zigbee 3.0-protokollen.

Wiser mobil app

Wiser Smart Home-system

“Den trådløse montering og opsætning gør Wiser nemt og fleksibelt

Wiser Gateway

Wiser Gateway er systemets “hjerte”. Det er den, der forbinder hjemmets enheder til skyen, og som gør, at man har mulighed for at overvåge og kontrollere Wiser- enhederne i boligen  – uanset om man er hjemme eller ej idet Gatewayen aktiverer alle Wiser enheder hvis du fx ikke er hjemme.

Wiser by SE-app

Wiser-app’en, er meget brugervenlig og intuitiv, som nærmest laver smartphonen om til en multifjernbetjening af hjemmet.

I app’en tilkobles Wiser-enhederne, og det er også her, man opsætter de smarte funktioner (scenarier og automatiseringer) for lys, indeklima, overvågning, sikkerhed osv, som altid kan tilpasses individuelle behov.

(Derudover kan Wiser-enhederne stemmestyres via Amazon Alexa eller Google Assistant og Wiser-batteritrykket).

LK FUGA® Wiser dimmer/lysdæmper – trådløs eller som indbygget puck

Med Wiser lysdæmperen får man smart lysstyring direkte i dine eksisterende installationer – eksempelvis i lampeudtaget i loftet. På den måde slipper man for nye ledninger eller kontakter – nemmere bliver det ikke.

LK FUGA® Wiser batteritryk

Wiser Batteritryk er en trådløs fjernbetjening, der forbinder grupper af enheder. Den tilkobles Wiser-app’en, og kan også indstilles til fjernstyring af forskellige scenarier.

Med batteritrykket kan man imidlertid også starte sit smart-home i det små uden app og gateway – fx med en fjernstyret tænd og sluk-funktion i et enkelt rum – og derudfra udvide systemet med flere funktioner og -enheder, når man er klar til det.

Batteritrykket kan ligge ”løst” som fjernbetjening eller sættes på væggen, der hvor man ønsker det – og designmæssigt går det i ét med de øvrige kontakter i hjemmet.

Kontakt VS Automatic – Og vi giver dig de svar du har brug for! 

VS Automatic er Wiser Specialist og kan hjælpe dig med dit projekt.

Wiser specialist - Kenneth fra VS Automatic
Wiser gateway produktbillede

Wiser

✅ Smart Home intelligent styring

✅ Gateway og app 

✅ Lysstyring 

✅ Smartsensorer og kamera

✅ Smart solafskærmning

✅ Temeratursturing og energiovervågning

Wiser trådløs Jalousistyring (indbygning)

Med Wiser solafskærmning kan man få mest muligt ud af det naturlige lys og spare på energien – og nemt styre og automatisere solafskærmning og rullegardiner, så de er tilpasset egne behov for lys og skygge inde som ude.

LK FUGA® Wiser Dobbeltrelæ/kontakt og indbygningspuck

Wiser’s kontakter/afbrydere styrer automatisk og trådløst lysene i et eller flere rum – ud fra hvordan de er blevet programmeret i app’en. Begge installeres diskret i de eksisterende LK FUGA ®-installationer i væggen – og der er derfor ikke behov for at gå på kompromis med indretningen med Wiser smart home-system.

Wiser™ IP kamera, indendørs

Wiser Indendørs IP kamera gør det nemt at skabe mere tryghed i hjemmet. Du får en notifikation og et screenshot, hvis der er aktivitet i rummet. Placer fx kameraret mod hovedøren og overvåg hvem, der kommer og går – eller sæt det i børneværelset for at holde øje med om den lille sover. Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så det er muligt at kommunikere med dem derhjemme – fx børn, der er alene hjemme.

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med afbryder

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor tænder og slukker lyset automatisk, når er registreres bevægelse i rummet. Det er især praktisk i rum, som fx. entre og bryggeres, hvor man kan have svært ved at nå kontakten selv, hvis hænderne er fulde af indkøbsposer, vasketøj eller lign. Og det at lyset slukker selv er også en fordel for strømforbruget, hvis nogen nu skulle have glemt at at slukke. Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med dimmer/lysdæmper

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med lysdæmper kan du indstille lyset til at tænde og slukke automatisk med lige præcis den lystyrke, der er behov for, på respektive tidspunkter af døgnet. En bevægelses-sensor med lysdæmper er især praktisk i rum, hvor man bla. færdes i løbet af natten og ikke skal vågne helt op – fx. i badeværelser og i gange dertil.  Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer.

LK FUGA® Wiser smart stikkontakt

Med en LK FUGA® Wiser smart stikkontakt kan du på din telefon se elforbruget for de enheder, der er tilsluttet stikkontakten. Du kan fx se, om du fik slukket for strygejernet, og du kan undgå standbyforbrug med den smarte ”sluk alt”-funktion, når du forlader hjemmet. Du kan også lave automatiseringer, så du via Wiser-appen får en notifikation, hvis fx køleskabet ikke registrerer noget elforbrug eller hvis hjemmet pludselig er uden strøm. Wiser smart stikkontakt passer ind i LK FUGA-designrammer og ligner en almindelig stikkontakt – men er med til at gøre hjemmet endnu smarter

Sensorer fra Wiser™

Få her et overblik over de sensorer som Wiser tilbyder

En trådløs energieffektiv intelligent bygningsinstallation af beslyning, persienner, varme, adgang mm. Kan anvendes af en alm. lysafbryder eller fra en smartphone. 

Wiser intelligent bygningsinstallation kommunikere alle med hinanden og giver mulighed for let at kunne indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk, da man benytter de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

Wiser kan installeres inde samt udvendigt i et hjem og til erhvervsbygninger.

  • Belysning, Scenarier & Stemning
  • Kameratilslutning
  • Skygge & Vindueskontakter
  • Ventilation & Klimaanlæg
  • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation 
  • Heating & Rumkontrol 

Indlæg kategorier

Ønsker du at blive klogere på en eller flere af de områder som vi specialiserer os i,
så kan du nedenfor læse mere om: gode råd, kundereferencer og mere under hver sin kategori.