ledige-job-hos-vs-automatic

Ledige jobs i Horsens

Søger du job som elektriker, industrielektriker, programmør eller alarmtekniker, så er du havnet på den helt rette side.

På denne side finder du en oversigt over vores ledige stillinger, samt hvordan du kan blive en del af VS Automatic. Vi er altid på jagt efter kvalificerede medarbejdere, og i øjeblikket har vi rygende travlt. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt, selvom din stilling ikke fremgår af oversigten.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ledige-job

Ledige stillinger hos VS Automatic

Er du interesseret i et job hos os? Og er du klar til at blive en del af et stærkt og socialt team, som løfter i flok? Så klik videre og læse mere om de forskellige profiler, vi søger.

Vi tager altid imod ansøgninger. Så hvis din stilling ikke fremgår af listen nedenfor, så tøv ikke med at send os en ansøgning alligevel til job@vs-automatic.dk. 

Vi søger også elektrikerlærlinge – dog først med ansøgning efter jul. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i VS teamet

VS Automatic har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel.

Læs mere om VS Automatic her.

Hvis du kan se muligheder og fagligeudfordringer i at arbejde hos en af Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører. Så send din ansøgning snarest muligt til job@vs-automatic.dk.

Hvis du arbejder løsningsorienteret og samtidig kan træffe selvstændige beslutninger, så matcher din profil virksomhedens kerneværdi. Vi mener, at man kommer langt med en positiv indgangsvinkel, hvor godt håndværk naturligvis er en selvfølge.

Du kan måske ikke alt fra start, hvilket ikke gør spor – så længe du er indstillet på at lære og udvikle din viden samt kompetencer. Ønsker du mere uddannelse indenfor elektrikerfaget, kan vi også hjælpe dig videre i processen med tilknytning til os. Sammen finder vi den rette løsning til gavn for alle parter. 

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat….

ledig-jobs-medarbejder

Frederik og Lars ude på opgave.

Hvem er VS Automatic?

Vi er ikke blot din lokale elinstallatør. Vi er også Østjyllands TS-Center. Vi indgår derfor i et stort og stærkt netværk af dygtige el-virksomheder, hvor vi drager nytte af hinanden på kryds og tværs. 

Vores hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og boliginstallation, hvor vi har mange års erfaring med professionelle el- og automationsløsninger. Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os hånd i hånd med de tætte relationer lokalt til både privat og erhverv.

Som en del af VS Automatic holdet vil du få mulighed for at udvikle dig, arbejde selvstændigt og sammen med din kollager i teams. Vi sætter pris på troværdighed, selvstædighed og arbejdsglæde, og tonen i VS er uformel med plads til lidt sort humor. 😉

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning til job@vs-automatic.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig!