ledige-job-hos-vs-automatic

Ledige jobs hos VS Automatic

]På denne side finder du en oversigt over vores ledige jobs hos VS-Automatic, samt hvordan du kan blive en del af VS-Automatic. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt, selvom din stilling ikke fremgår nedenfor. Vi er altid på jagt efter kvalificerede medarbejdere, og i øjeblikket har vi rygende travlt. Søger du job som elektriker, industrielektriker, programmør eller alarmtekniker, så er du havnet på den rette side. Hvis du kunne være interesseret i et job hos os, kan du læse mere om de forskellige profiler vi søger lige nedenunder. Vi søger også lærlinge.

Job hos VS Automatic

Vi glæder os til at byde dig velkommen til VS Automatic teamet

VS-AUTOMATIC har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel. Læs mere om VS-Automatic her.
Hvis du kan se muligheder og udfordringer i at arbejde hos en af Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører, så send din ansøgning snarest muligt til job@vs-automatic.dk

VS AUTOMATIC A/S er ikke blot den lokale elinstallatør. Vi er Østjyllands TS-Center. Virksomhedens hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og bolig-installation. Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord i virksomheden. Virksomheden har mange års erfaring med professionelle el-, automationsløsninger. Den har tætte relationer lokalt til både privat og erhverv. Virksomheden har bevist at den er en troværdig samarbejdspartner.

Elektriker job

 

Vi arbejder indenfor mange forskellige arbejdsområder

Hvis du har styr på el og installationer samt står uden job, så er du havnet på den helt rigtige side. Grundlæggende består elektrikerarbejdet af installation og vedligeholdelse af forskellige apparater samt løsninger, som kan være alt fra installation af lys til en datadrevet IT- og kommunikationsløsning. Det kan være i form af en fast arbejdsplads hos en kunde, eller forskellige lokationer landet rundt. VS Automatic har eksisteret i over 20 år, og vi har arbejdet med stort set alle former for elektriker job. Uanset om det har været til private eller erhverv. Vores overordnet arbejdsområder lyder:

 

 

 

 

 

 

Vi har mange forskellige ledige jobs hos VS-Automatic og derfor søger vi mange forskellige alsidige profiler, som har lyst til at arbejde med private og/eller erhvervsmæssige opgaver. Med et job som elektriker bliver du del af en virksomhed i vækst, hvor du i fællesskab med dine kollegaer skal løse spændende og udfordrende opgaver. Hos VS Automatic vægter vi det gode humør, fleksibilitet og selvstændighed, og mener at ‘fejl’ er vejen frem mod en sund samt udviklingsorienteret virksomhed.

Hvis du arbejder løsningsorienteret og samtidig kan træffe selvstændige beslutninger, så matcher din profil virksomhedens kerneværdi. Vi mener at man kommer langt med en positiv indgangsvinkel, hvor godt håndværk naturligvis er en selvfølge. Du kan måske ikke alt fra start, hvilket ikke gør noget – så længe du er indstillet på at lære og udvikle dine viden samt kompetencer. Hvis du kunne tænke dig mere uddannelse indenfor elektrikerfaget, kan vi også hjælpe dig videre i processen med tilknytning til VS Automatic.

HVAD HAR DU BRUG FOR?