ledige-job-hos-vs-automatic

Ledige jobs i Horsens

Søger du job som elektriker, industrielektriker, programmør eller alarmtekniker, sü er du havnet pü den helt rette side.

Pü denne side finder du en oversigt over vores ledige stillinger, samt hvordan du kan blive en del af VS Automatic. Vi er altid pü jagt efter kvalificerede medarbejdere, og i øjeblikket har vi rygende travlt. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt, selvom din stilling ikke fremgür af listen.

Send din ansøgning til 📩  job@vs-automatic.dk. 

Vi glÌder os til at høre fra dig.

Vi søger ogsĂĽ elektrikerlĂŚrlinge – dog først med ansøgning efter jul. 

ledige-job

Fra venstre Tim, Tomas og Virgar

Ledige stillinger hos VS Automatic

Er du klar til at blive en del af et stÌrkt socialt team, som løfter i flok?
Sü klik videre og lÌse mere om de forskellige profiler, vi søger.

Vi har mange forskellige ledige stillinger, og derfor søger vi mange alsidige profiler, som har lyst til at arbejde med private og/eller erhvervsmÌssige opgaver. Med et job i VS bliver du en del af en virksomhed i vÌkst, hvor du i fÌllesskab med dine kollegaer skal løse spÌndende og udfordrende opgaver.

Hvis du arbejder løsningsorienteret og samtidig kan trÌffe selvstÌndige beslutninger, sü matcher din profil virksomhedens kernevÌrdi. Vi mener, at man kommer langt med en positiv indgangsvinkel, hvor godt hündvÌrk naturligvis er en selvfølge.

Jobs     

✔️ Elektriker
✔️ Industrielektriker
✔️ Service elektriker 
✔️ Alarmtekniker
✔️ Programmør
✔️ Varmepumpetekniker
✔️ Kølemontør – køletekniker

LĂŚrling

 âœ”️ ElektrikerlĂŚrling

Praktik hos VS Automatic 

✔️ Digital marketing praktikant 
✔️ Multimediedesigner praktikant
✔️ Tekstforfatter praktikant 
✔️ Programmør praktikant

Vi glĂŚder os til at byde dig velkommen i VS teamet

VS Automatic har stor fokus pü medarbejdertrivsel og vÌgter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og übent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring pü tvÌrs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel.

LĂŚs mere om VS Automatic her.

Hvis du kan se muligheder og faglige udfordringer i at arbejde hos en af Danmarks stÌrkeste el- og energiinstallatører.
Sü send din ansøgning snarest muligt til job@vs-automatic.dk.

Martin Østbirk ledige jobs i Horsens

Det bedste ved at arbejde i VS Automatic er den gensidige tillid, muligheden for udvikling og den store frihed under ansvar. 

Martin / Projektleder & tilbuds-mand, ansat siden 2018.

Hvem er VS Automatic?

Vi er ikke blot din lokale elinstallatør. Vi er ogsĂĽ Østjyllands TS-Center. Vi indgĂĽr i et stort og stĂŚrkt netvĂŚrk af dygtige el-virksomheder, hvor vi drager nytte af hinanden pĂĽ kryds og tvĂŚrs. 

Vores hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og boliginstallation, hvor vi har mange ürs erfaring med professionelle el- og automationsløsninger. Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os hünd i hünd med de tÌtte lokale relationer til büde private og erhverv.

Som en del af VS Automatic holdet vil du få mulighed for at udvikle dig, arbejde selvstændigt og sammen med din kollager i teams. Vi sætter pris på troværdighed, selvstædighed og arbejdsglæde, og tonen i VS er uformel med plads til lidt sort humor. 😉

Lyder det som noget for dig? SĂĽ send en ansøgning til 📩  job@vs-automatic.dk. 

Vi glĂŚder os til at høre fra dig! 

ledig-jobs-medarbejder

Frederik og Lars ude pĂĽ opgave.