ledige-job-hos-vs-automatic

Ledige jobs hos VS Automatic

]På denne side finder du en oversigt over vores ledige jobs hos VS-Automatic, samt hvordan du kan blive en del af VS-Automatic. Du er naturligvis velkommen til at tage kontakt, selvom din stilling ikke fremgår nedenfor. Vi er altid på jagt efter kvalificerede medarbejdere, og i øjeblikket har vi rygende travlt. Søger du job som elektriker, industrielektriker, programmør eller alarmtekniker, så er du havnet på den rette side. Hvis du kunne være interesseret i et job hos os, kan du læse mere om de forskellige profiler vi søger lige nedenunder. Vi søger også lærlinge.

Job hos VS Automatic

Vi glæder os til at byde dig velkommen til VS Automatic teamet

VS-AUTOMATIC har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel. Læs mere om VS-Automatic her.
Hvis du kan se muligheder og udfordringer i at arbejde hos en af Danmarks stærkeste el- og energiinstallatører, så send din ansøgning snarest muligt til job@vs-automatic.dk

VS AUTOMATIC A/S er ikke blot den lokale elinstallatør. Vi er Østjyllands TS-Center. Virksomhedens hovedaktiviteter er automation, industriautomatik, industri- og bolig-installation. Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord i virksomheden. Virksomheden har mange års erfaring med professionelle el-, automationsløsninger. Den har tætte relationer lokalt til både privat og erhverv. Virksomheden har bevist at den er en troværdig samarbejdspartner.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    vs-automatic-medarbejdere