Gratis besøgstæller

Job | Elektrikerlærling

job-Elektrikerlaerling

VS-AUTOMATIC har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid frisk og uformel. Læs mere om VS Automatic her.

Job som elektriker lærling

Vi kan tilbyde et job som elektrikerlærling i en SPÆNDENDE OG UDFORDRENDE LÆREPLADS

Holder du af en alsidig hverdag med varierede opgaver inden el-verdenen i tæt samarbejde med kunderne og kollegaer? Og vil du være en del af et stærkt team af kollegaer i en stor og moderne virksomhed med stort socialt engagement og fokus på medarbejdertrivsel?

Beskrivelse

Du skal primært beskæftige dig med service, installation, reparationer, test- og fejlfindingsopgaver samt arbejde med tavlebygning. Hos os får du mulighed for at prøve kræfter af i alle vores afdelinger, så du kan blive klogere på, hvilken retning du skal tone din uddannelse i.

Du vil blive tilknyttet en svend under hele din uddannelse og blive en del af et skarpt team, bestående af de øvrige elektrikere og montører.

En læreplads for dig der vil lære

Vi søger en lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vil være med hvor det er sjovt.

Du skal have gennemført
grundforløbet og være klar til at starte i lære.
Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at lære så meget som muligt.

Du får mere end du forventer

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig udvikling samt personlig udvikling. Herudover får du:

Sundhedsforsikring (efter 3 måneders ansættelse)
Flex- og pensionsordning
Personalegoder