Din lokale elektriker i Østbirk

VS Automatic er din lokale elektriker i Østbirk. Vi laver alle slags opgaver inden for el-installation til både private og erhverv. Vi leverer el-service til industri, landbrug og butikker, og vi står for totalinstallationer i eksempelvis administrationsbygninger og offentlige virksomheder.

Vi tilbyder også reparation af hvidevarer, industrimaskiner (el automation), dørtelefonanlæg og meget andet.

Hj Valeur & VS Automatic

VS Automatic og HJ Valeur er fusioneret og har skabt en stærk el-virksomhed. For os er nøgleordene kvalitet, høj faglighed og service. HJ Valeur har eksisteret i 50 år og medbringer et stærkt team på 25 medarbejdere.

I vores afdeling i Østbirk finder du HJ Valeur og din lokale el salgs butik. Her finder du et udvalg af hårde hvidevarer, brugskunst og vi hjælper gerne med levering og bortskaffelse af gamle hvidevarer.  

 

elektriker østbirk hj valeur

Lokal elektriker i Østbirk

Udskiftning af stikkontakter, installation af spots i køkkenet, eller måske renovering af alle el-installationer? Din lokale elektriker klarer alle opgaver, både store og små, til konkurrencedygtige priser. Vi rådgiver også om specialløsninger og giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi kan hjælpe dig med dine elopgaver og vi har stor erfaring og ekspertise inden for eksempelvis:

 

Kvalitet i både håndværk og materialer

VS Automatic anvender udelukkende kvalitetsprodukter og vi har et tæt samarbejde med branchens førende producenter og leverandører.
 
Vores autoriserede elektriker udfører alt el-arbejde i henhold til gældende lovgivning på området. Samlet set er det din garanti for, at alt udføres korrekt og kun med brug af de bedste materialer.
 
En kvalitetsløsning er også langt den bedste investering. Det er nemlig sådan, at godt håndværk betaler sig og den billigste løsning her og nu, ofte ikke er den billigste totalløsning på lang sigt. Hos VS Automatic sørger vi for, at du får den bedste totaløkonomi – Uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.
 

El-salg i butikken i Østbirk

Hos HJ Valeur i Østbirk, finder du din lokale El-salg butik. Her finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet.
 
Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage.
 
Du kan kort sagt få det som du vil have det.
 
Udover hårde hvidevarer finder du også en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.
 
Har du spørgsmål til vores butik eller udvalget af vare er du altid velkommen til at kontakte os. 
elektriker-østbirk-butik
✅ Er en varmepumpe en god investering?

Er en varmepumpe en god investering?

Kan det egentlig betale sig at få en luft til luft-varmepumpe, når man har fjernvarme eller andre centrale varmeforsyninger? Det kan det tit. Uanset om du har radiatorer eller gulvvarme (eller en kombination), tager det lang tid at mærke, at du har skruet på varmen.

Hvis dine tæer er forfrosne, eller du er ved at gå til af varme, har du brug for at ændre temperaturen med det samme. Luft til luft-varmepumper kan på meget kort tid sende op til 50 C°varm luft – eller den friske brise, du drømmer om – rundt i hele hjemmet.

Du kan også sende en SMS til din varmepumpe på forhånd, hvis du gerne vil vende hjem til et varmt sommerhus efter en kold efterårsdag. Så går den i gang med at varme op med det samme. Du har også mulighed for at vælge en pumpe med wifi, så den kan styres med en app på din smartphone.

Det kan desuden være en god investering at få en ny varmepumpe sat op, hvis du lige nu bruger en ældre model. De nye varmepumper er nemlig A+++-mærket.

✅ Hvilken størrelse varmepumpe bør jeg vælge?

Hvilken størrelse varmepumpe bør jeg vælge?

Du får det bedste resultat ved at lade os tage en snak om dine behov for varmepumpen og et kig på de rum, du ønsker at få varmet op eller kølet ned. Ud fra vores snak og størrelsen på de rum, varmepumpen skal regulere varmen i, finder vi størrelsen på din nye varmepumpe.

Hvis du skal bruge varmepumpe til garagen, behøver det sjældent at være den helt store model. Men hvis du vil være sikker på, at du får kølet dit soveværelse hurtigt ned i de varme sommernætter, kan det også blive for lidt med en lille varmepumpe. Det vil vi tale med dig om, når vi ser på dine ønsker.

✅ Hvor kan jeg bruge en varmepumpe?

Hvor kan jeg bruge en varmepumpe?

Du kan bruge din varmepumpe til sommerhuse, boliger, garager, skure, værksteder, kontorer, produktionslokaler – i enkelte rum eller hele hjemmet. Faktisk kan du bruge den alle de steder, hvor du har brug for hurtigt og effektivt at opvarme eller nedkøle til lige præcis den temperatur, du har det bedst med.

Her finder du din lokale elektriker i Østbirk

VS Automatic A/S

Ryvej 8 A,
8752 Østbirk
+45 75 78 13 22
Info@vs-automatic.dk

VS Automatic – Ryvej 8 A, 8752 Østbirk