Din lokale elektriker i Østbirk

VS Automatic er din lokale elektriker i Østbirk. Vi laver alle slags opgaver inden for el-installation til både private og erhverv. Vi leverer el-service til industri, landbrug og butikker, og vi står for totalinstallationer i eksempelvis administrationsbygninger og offentlige virksomheder.
 
Vi tilbyder også reparation af hvidevarer, industrimaskiner (el automation), dørtelefonanlæg og meget andet.
 
Kontakt os i dag igennem kontaktformularen herunder eller på (+45) 75 78 13 22
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

VS Automatic A/S

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

Lokal elektriker i Østbirk

Udskiftning af stikkontakter, installation af spots i køkkenet, eller måske renovering af alle el-installationer? Din lokale elektriker klarer alle opgaver, både store og små, til konkurrencedygtige priser. Vi rådgiver også om specialløsninger og giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning.
 
Vi har stor erfaring og ekspertise inden for eksempelvis:
 
El-installation – fra de simple opgaver til de avancerede
Installation og opsætning af LED belysning (spots, downlights, skinner og paneler – inde og udendørs)
Opsætning og installation af tyverialarm og videoovervågning
El automation – reparation og service (PLC, SRO/SCADA mv.)
Fejlfinding og udskiftning af gruppetavle / fejlstrømsafbryder
Opsætning og montage af varmepumper (luft/luft – luft/vand – jordvarmeanlæg)
Reparation af hvidevarer og service
Fejlfinding og udskiftning af kabler (nyinstallation ved byggeprojekter mv.)
Intelligente løsninger (IHC mv.)
 

Kvalitet i både håndværk og materialer

VS Automatic anvender udelukkende kvalitetsprodukter og vi har et tæt samarbejde med branchens førende producenter og leverandører. Vores autoriserede elektriker udfører alt el-arbejde i henhold til gældende lovgivning på området. Samlet set er det din garanti for, at alt udføres korrekt og kun med brug af de bedste materialer.
En kvalitetsløsning er også langt den bedste investering. Det er nemlig sådan, at godt håndværk betaler sig og den billigste løsning her og nu, ofte ikke er den billigste totalløsning på lang sigt. Hos VS Automatic sørger vi for, at du får den bedste totaløkonomi – Uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.
 

El-salg i butikken i Østbirk

Hos HJ Valeur i Østbirk, finder du din lokale El-salg butik. Her finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet.
 
Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage. Du kan kort sagt få det som du vil have det.
 
Udover hårde hvidevarer finder du også en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.

HVAD HAR DU BRUG FOR?


vs-automatic-medarbejdere
Elektriker Døgnvagt

VS Automatic – Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens