Content protected by Whocopied.me

Din lokale elektriker i Østbirk

VS Automatic er din lokale elektriker i Østbirk. Vi laver alle slags opgaver inden for el-installation til både private og erhverv. Vi leverer el-service til industri, landbrug og butikker, og vi står for totalinstallationer i eksempelvis administrationsbygninger og offentlige virksomheder.

Vi tilbyder også reparation af hvidevarer, industrimaskiner (el automation), dørtelefonanlæg og meget andet.

VS Automatic og HJ Valeur er fusioneret og har skabt en stærk el-virksomhed. For os er nøgleordene kvalitet, høj faglighed og service. HJ Valeur har eksisteret i 50 år og medbringer et stærkt team på 25 medarbejdere.

I vores afdeling i Østbirk finder du HJ Valeur og din lokale el salgs butik. Her finder du et udvalg af hårde hvidevarer, brugskunst og vi hjælper gerne med levering og bortskaffelse af gamle hvidevarer.

  Trustpilot anmeldelser
  Google_anmeldelser
  Facebook_anmeldelser
  Personlige_anmeldelser

  Find os her

  Hos VS Automatic er vi stærke på alt fra klassiske private elinstallationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik og andre erhvervsprojekter.

  VS Automatic A/S
  Ormhøjgårdvej 15,
  8700 Horsens

  +45 75 64 18 99
  Info@vs-automatic.dk

  VS Automatic A/S
  Ryvej 8 A,
  8752 Østbirk

  +45 75 78 13 22
  Info@vs-automatic.dk

  VS Automatic A/S
  Skolebakken 6,
  8732 Hovedgård

  +45 75 64 18 99
  Info@vs-automatic.dk

  elarbejde gjort nemt

  Vi klarer alle opgaver

  Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

  Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Ring til vores elektriker døgnvagt i Østbirk

  Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

  Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

  Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

  Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

  • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
  • Strømsvigt
  • Alarm justeringer efter indbrud
  • Strømudfald

  Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

  Vores samarbejdspartnere

  ts_gruppen_samarbejdspartner
  VE-installatoor_samarbejdspartner
  business_horsens_samarbejdspartner
  tekniq_samarbejdspartner

  Book elektriker i Østbirk her

  Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

  Vi garanterer fuld tilfredshed – uanset hvilken type arbejde du ønsker hjælp til eller allerede har fået udført. Det gælder både det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Det betyder helt konkret, at vi ikke smutter, før det hele virker!

  Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.

  Vi ved alt om håndværker fradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.

  Kontakt os på 📩  info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

  Kasper Steffensen

  Elektriker i Østbirk med specialløsninger til erhverv

  Hos os får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet – hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

  Vi håndterer dagligt opgaver og projekter, som kræver specielle kompetencer, som for eksempel:

  ✅  El-Automation

  ✅  Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

  ✅  Energioptimering 

  Sikringsløsninger med videoovervågning

  Termografering af el-tavler

  Installation af tyverialarm og alarmsystemer

  Autoriseret elektriker til Østbirks erhvervsliv

  Vi hjælper alle typer af erhvervskunder og samarbejder med både offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt.

  Mangler du en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning, varmestyring etc. – Så står vi altid klar som din foretrukne samarbejdspartner.

  Vi ved, at godt håndværk og pålidelig service er altafgørende for, at du kan sove trygt om natten. Vi sørger derfor altid for at levere stabile kvalitetsløsninger, som  holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig.

  Vi har en døgnvagt service, så du altid kan komme i kontakt med en elektriker ved behov for akut hjælp. Det er vigtigt, at du kan komme videre, hvis uheldet er ude, så du undgår et langvarigt produktionsstop og større skader i forbindelse med uvejr eller lignende.

  Kontakt elvagt

  Vi har afdelinger i både Horsens, Østbirk og Hovedgård, men kører ud i hele Midtjylland

   
  elektriker-østbirk-butik

  Elsalg i butikken i Østbirk

  Hos HJ Valeur i Østbirk, finder du din lokale El-salg butik. Her finder du et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet.
   
  Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage.
   
  Du kan kort sagt få det som du vil have det.
   
  Udover hårde hvidevarer finder du også en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.
   
  Har du spørgsmål til vores butik eller udvalget af vare er du altid velkommen til at kontakte os. 

  Vi hjalp Gert med en varmepumpe

  Det fortæller han om hans oplevelse

  Gert_varmepumpe_kunde
  "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
  Gert
  Privatkunde

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

  Lars_Ideskilte_anmeldelse
  “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
  Lars
  Ejer af Idéskilte
  Lars_anmeldelse
  "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
  Lars
  Privatkunde
  Michael_anmeldelse
  ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
  Michael
  Ejer af SPWN

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

  VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

  Prisen er 550 ex. moms.

  Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

  Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

  Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

  Vores certifikater

  Det betyder vores certifikater for dig som kunde

  Panasonic Pro Parter

  Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

  VE installatør

  Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

  KMO

  Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

  ISO 9001

  Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

  CSR Horsens Alliancen

  Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

  Vil du vide mere om elektriker i Østbirk?

  Læs blogindlæggene herunder

  Kasper

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Kasper kontakt

  Hjælp til valg af varmepumpe?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning!