Din elektriker Billund

Som din Elektriker i Billund, vil vi hjælpe dig med et professionelt og autoriseret el-arbejde. Hvilket altid er udført til tiden og til den aftalte pris.
VS Automatic har afdelinger i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men har kunder rundt i hele Danmark og specielt i Midtjylland.
 
Vores personale er erfarne og veluddannede elektrikere og installatører. Som kan hjælpe dig med en hvilken som helst opgave med elinstallation i Billund.
 
Kontakt os i dag igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!

El-regler 2021

Få styr på hvilke el-regler som er i 2021. I din bolig har du ansvaret for at dine elinstallationer overholder reglerne. 

 

 

Elektriker firma Billund

Når du skal ud at finde et elektriker firma i Billund, bør du tænke over hvad denne virksomhed kan give dig og hvad du har brug for hjælp til.
 
Hos VS Automatic har vi stor fokus på, at du som kunde hos os er tilfreds og føler, at det arbejde vi har udført hos dig, er lavet efter dine ønsker og at en opgave først er færdig, når du er tilfreds. De kvalifikationer vi har stor fokus på er autoriseret rådgivning, uddannede og kvalificerede elektrikere og service i høj kvalitet.
 

 

Billund el til private og erhverv

Hos VS Automatic håndterer vi dagligt mange forskellige opgaver samt projekter, som kræver specielle kompetencer. Hos VS Automatic har vi godkendte VE-installatører som står klar til at hjælpe dig med dine projekter.
 
VS Automatic står klar til at hjælpe dig både som privat person, men også som virksomhed. Vores elektriker laver både store og små projekter. Elektrikerne har erfaring med at installere en el-tavle i privathjem, lave kabler på byggepladser og meget mere.
Kontakt os i dag, for at få den rådgivning som passer tid dig og din bolig, virksomhed eller sommerhus.
 
Vores arbejdsopgaver og projekter er eksempelvis inde for følgende områder:
elektriker billund

Kontakt din lokale elektriker i Billund

Vi kan udføre din el-opgave, alt fra udskiftning af stikkontakter i din private bolig, sommerhus eller i din virksomhed med helt store energioptimeringer. Hos os får du en autoriseret professionel rådgivning og erfarent håndværk, så er det os du skal anvende. Godt håndværk betaler sig, så din løsning er fremtidssikret og holder i mange år.
 
VS Automatic har flere afdelinger som ligger i Hovedgård, Horsens og Østbirk. Vi dækker hele midtjylland, og har derfor en bred kundekreds og erfaring med alle typer af el-opgaver.
 
Kontakt os på tlf.: (+45) 75 64 18 99
Skriv til os igennem kontaktformularen
Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle løsninger.

Elektriker døgnvagt Billund

Står du og mangler en elektriker som døgnvagt i Billund?
 
Så har vi hos VS Automatic et team som står klar til, at hjælpe dig døgnets 24 timer.
Vi kan hjælpe dig med en elektriker i Billund hvis du pludselig får strømafbrydelser eller andet, som du skulle ske at mangle en elektriker til.
Både til erhverv eller privat

Hvilke opgaver kan VS Automatic hjælpe med?

VS Automatic kan hjælpe dig med både store som små opgave og projekter. Vi har elektriker som er special uddannet indenfor forskellige område, som eksempelvis varmepumper, solceller, ladestander, automation og meget mere. Hvilket gør VS Automatic har mulighed for at hjælpe dig og rådgive dig bedst muligt. 

Hvis du vælger VS Automatic, vil du få god service, rådgivning med de bedste kompetencer og elektriker som ved hvad de laver.   

Kan i hjælpe min virksomhed?

VS Automatic kan sagtens hjælpe din virksomhed. Vi hjælper både erhvervs- og private kunder. 

VS Automatic har mange elektriker, med forskellige kompetencer, hvilket gør at vi kan hjælpe med opgaver, store som små. 

Hvorfor vælge en elektriker fra VS Automatic?

VS Automatic har fokus på god service og at du bliver rådgivet til hvad der er bedst for dig. Vi går meget op i at du er tilfreds med den opgave der er udført, opgaven vil ikke blive set som færdig, før du er tilfreds. 

VS Automatic har elektriker med forskellige kompetencer, hvilket gør det muligt for dig at få den bedste rådgivning og udførsel af elektriker som har 110% styr på hvad de laver. 

Har i døgnvagter?

VS Automatic har elektriker som står klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Hvis der skulle ske en strømafbryders eller andet, så kan du ringe til os på tel: 75 64 18 99 og vi står klar til at hjælpe dig. 

forside-banner-booking

Book selv tid og dato

Skal du bestille service til varmepumpe eller alarm. Eller ønsker du bestille en elektriker, kan du altid selv vælge dato og tidspunkt. 

Book elektriker her.