Din elektriker i Silkeborg

Vi er din elektriker i Silkeborg! Lad os hjælpe dig. VS Automatic sørger for et professionelt og autoriseret el-arbejde – som altid udført til tiden og til den aftalte pris. Vores elektrikere er at finde i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi har kunder i hele midtjylland. Lad vores erfarne og veluddannede lokalkendte elektrikere og installatører, hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for energioptimering og el i Silkeborg.
Kontakt os i dag igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ring til døgnvagt
vs-automatic-medarbejdere

HVAD HAR DU BRUG FOR?


Elektriker til private og erhverv

Som din lokale elektriker i Silkeborg, kan vi hjælpe dig i din bolig eller i din virksomhed. Vi hjælper dig med store og små opgaver. Ingen opgaver er for små eller fro store til os, kontakt os i dag.

Kontakt din lokale elektriker i Silkeborg

Du kan hos os få lavet el-opgaver, som skift af stikkontakter i din private bolig eller i din virksomhed med energioptimeringer. Hvis du vil have autoriseret professionel rådgivning og erfarent håndværk, så er det os du skal anvende. Vi ved, at godt håndværk altid betaler sig, så din løsning er fremtidssikret og holder i mange år.
VS Automatic har i alt 3 afdelinger; Hovedgård, Horsens og Østbirk. Vi dækker hele midtjylland, og har derfor en bred kundekreds og erfaring med alle typer af el-opgaver.
Kontakt os på tlf.: (+45) 75 64 18 99 eller skriv til os igennem kontaktformularen – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle løsninger.