Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Din lokale elektriker i Silkeborg

Hos VS Automatic er du garanteret en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris, helt uden at gå ned på serviceniveauet! Ønsker du en elektriker som møder dig i øjenhøjde, og som tager sig tid til både at lytte og forstå dine problematikker, så har vi de helt rigtige kollegaer til at løse dit problem!

Vi har over 20 års erfaring med alle slags opgaver, store som små, og vi har endnu ikke fået en opgave vi ikke har kunnet løse. Du er derfor i sikre hænder, når du vælger os, som din nye elektriker.

Vi er VE installatør, hvilket for dig betyder, at du får en specialuddannet og faglig kompetent elektriker, som altid er opdateret på teknologi og lovgivning, samt godkendt og dækket af TEKNIQs garanti.

    Trustpilot anmeldelser
    Google_anmeldelser
    Facebook_anmeldelser
    Personlige_anmeldelser
    elarbejde gjort nemt

    Vi klarer alle opgaver

    Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

    Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

    Elektriker døgnvagt i Silkeborg

    Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

    Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

    Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

    Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

    • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
    • Strømsvigt
    • Alarm justeringer efter indbrud
    • Strømudfald

    Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

    Vores samarbejdspartnere

    ts_gruppen_samarbejdspartner
    VE-installatoor_samarbejdspartner
    business_horsens_samarbejdspartner
    tekniq_samarbejdspartner

    Book elektriker i Silkeborg

    Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

    Uanset opgavetype garanterer vi altid fuld tilfredshed! Længere nede på siden kan du læse om de vigteste certificeringer vi har, og som du skal se efter, når du vælger din elektriker. 

    Igennem 20 år med glade kunder og varierende opgaver, er vi endnu ikke blevet stillet overfor en opgave, som vi ikke kunne løse. Vi har over 100 elektrikere fordelt på 3 lokationer, så vi aldrig er langt fra dig, når lokummet brænder på. Vores dygtige håndværkere er altid klar til at servicere dig!

    Udover fuld tilfredshed på vores udførte arbejde, er vi også mere end glade for, at kunne rådgive dig bedst muligt i alt lige fra el renovering til elinstallation og information omkring håndværkerfradrag, samt andre lovgivningsmæssige ændringer i branchen. Vi har de rette kompetencer, for at give dig den bedste løsning. Book allerede i dag, og mød din nye elektriker i Silkeborg snarest muligt.

    Kasper Steffensen

    Elektriker i Silkeborg med specialløsninger til erhverv

    Hos os får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet – hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

    Vi håndterer dagligt opgaver og projekter, som kræver specielle kompetencer, som for eksempel:

    ✅  El-Automation

    ✅  Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

    ✅  Energioptimering 

    Sikringsløsninger med videoovervågning

    Termografering af el-tavler

    Installation af tyverialarm og alarmsystemer

    Autoriseret elektriker til Silkeborgs erhvervsliv

    Når det kommer til erhvervsdrivende, er vi fuldstændig med på, at tid er penge, og erfaring er tidsbesparende. Hos VS Automatic har vi kunder i mange forskellige brancher. Bl.a. indenfor produktion, offentlige institutioner, boligforeninger og større industri virksomheder. Vi samarbejder bredt, og siger aldrig nej til en indviklet energioptimering.

    De fleste er på et tidspunkt blevet fristet af billige elektriker til at udfører deres el renovering eller andet håndværk, men desværre ser vi mere end ofte, at kvaliteten også følger prisen, og at dette i længden slet ikke kan betale sig. Godt håndværk og høj kvalitet sparer dig penge på sigt, husk derfor altid at bruge en autoriseret elektriker når der opstår et problem du ikke selv kan klare.
     
    Vi går op i, at du som kunde skal kunne sove trygt om natten, velvidende om, at det hele kører som det skal i virksomheden. Vi har dog en elektriker døgnvagt der sidder til rådighed 24/7, hvis uheldet skulle være ude. 
     
    Har du yderligere spørgsmål eller brug for rådgivning, så udfyld kontaktformularen øverst på siden og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

    Vi hjalp Gert med en varmepumpe

    Det fortæller han om hans oplevelse

    Gert_varmepumpe_kunde
    "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
    Gert
    Privatkunde

    Anmeldelser

    Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

    Lars_Ideskilte_anmeldelse
    “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
    Lars
    Ejer af Idéskilte
    Lars_anmeldelse
    "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
    Lars
    Privatkunde
    Michael_anmeldelse
    ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
    Michael
    Ejer af SPWN

    FAQ

    Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

    VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

    Prisen er 550 ex. moms.

    Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

    Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

    Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

    Vores certifikater

    Det betyder vores certifikater for dig som kunde

    Panasonic Pro Parter

    Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

    VE installatør

    Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

    KMO

    Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

    ISO 9001

    Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

    CSR Horsens Alliancen

    Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

    Vil du vide mere om elektrikere?

    Læs blogindlæggene herunder

    Kasper

    Afdelingsleder

    “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

    Kasper kontakt

    Hjælp til valg af varmepumpe?

    Jeg hjælper gerne med rådgivning!