Blue Install

VS Automatic er din blue install rådgivende installatør og elektriker i Horsens
og i vores afdelinger i Hovedgård og Østbirk.

Blue install logo

Hvad betyder Blue install rådgivende installatør?

Blue install betyder kvalitet i både håndværk, service og materialer. Vi skal leve op til en række krav angående uddannelse, sikring af kvalitet og serviceniveau, som alle skal imødekommes.

Blue install samarbejder med Solar, som er en af Danmarks største leverandører af kvalitets sikrede el-produkter af enhver art.

Derfor er dette en form for kvalitets stempel, som sikrer dig som kunde. Du får branchens bedste rådgivning fulgt op af autoriseret og effektivt installations arbejde – altid af højeste kvalitet.

Autoriseret rådgivning og installation til private og virksomheder

Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller til erhverv, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning.

Vi har mange gange været med til at styrke både privatpersoners og virksomheders økonomi. Igennem effektivitet, sikkerhed og trivsel ved at tænke ud af boksen. Samt kombinere installationsløsninger og -typer, bl.a. når det drejer sig om belysning, varmekilder (eks. varmepumper), klimaanlæg, og alarm og overvågning (eks. videoovervågning) og ikke mindst inden for El automation. Vi kan sætte det hele sammen til en intelligent løsning, hvor vi især fokuserer på energioptimering og brugervenlighed.

Se filmen om energioptimering, som vi udførte for Caripo biler i Horsens:

Hos VS Automatic ser vi det som en selvfølge at have de kompetencer og kvalifikationer
vores kunder ønsker. Derfor er vi stolte af at være Blue Install certificeret el installatører,
så vi sikrer den kvalitet vi giver vores kunder.

Mangler du el rådgivning, i forbindelse med dit hjem eller din virksomhed. Så kontakt os genre,
så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for netop dig.