klimaanlaeg

Klimaanlæg og indeklima

Klimaanlæg giver optimeret Indeklima

Få et bedre indeklima – og en mindre varmeregning. Lad os give dig løsningen på hvordan –
det starter med en snak om luftkvalitet. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan optimere dit indeklima.

For dit helbred

Vi opholder os ca. 90% af livet indenfor. Derfor er behagelige temperaturer og en optimal luftkvalitet vigtigt for vores helbred og komfort – hvad end du er derhjemme eller på arbejdspladsen.
Vi står altid klar til en snak om hvordan dit indeklima kan forbedres, og hjælper med alt fra service til montering af klimaanlæg. Kontakt os og minimer dit forbrug – det kan mærkes både på miljøet og økonomien.

Klimaanlæg

Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger til både private, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til komplette indeklimaløsninger – uanset om løsningen skal være intelligent eller ej.

For os handler indeklimaløsninger om velbefindende – men også om god økonomi. Vi har mange løsninger bag os, som både har resulteret i bedre indeklimaer og besparelser på udgifterne til el og varme.

Ved at have et godt indeklima, kan du passe bedre på dig selv. Klimaanlægget bidrager til indeklimaet, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Indeklimaet kan påvirke hovedpinen, koncentrationen, tørre øjne og meget mere. Undgå for kold, fugtig, varm eller tør luft med et klimaanlæg, og find det helt rigtige indeklima til dit behov.

  HVAD HAR DU BRUG FOR?


  Se vores idvalg her

  I hjemmet eller på arbejdspladsen?

  Nogle gange er det nok at åbne vinduerne og lufte ud – gerne flere gange dagligt. Men det er ikke altid muligt. Heller ikke altid nok.
  Hvis du har problemer med dit indeklima, kan det være, du har bruge for ekstra udsugning, et klimaanlæg (varmepumpe) eller en affugter?
  Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning til dit indeklima.

  Den hyppigste årsag til indeklima-problemer på arbejdspladsen er computere, der afgiver varme. Den varme computerne afgiver, forringer luftkvaliteten,
  som igen forringer medarbejdernes effektivitet.
  Derfor betaler det sig at investere i indeklimaet – for eksempel i et klimaanlæg, mere ventilation og måske i en automatisk løsning, der skifter luften ud regelmæssigt.

  Aircondition & Varmepumper

  Er aircondition løsningen, der kan give et bedre indeklima? Vi hjælper gerne med montage, service og reparation af alle former for aircondition-anlæg.
  Vi har erfaring med aircondition til de fleste områder – både til butikker, supermarkeder, restauranter, institutioner, hospitaler, kontorer og private hjem.

  En varmepumpe kan være med til at give et mærkbart bedre indeklima. Da den har en indbygget luftrensefunktion, som renser og tilfører frisk luft i rummet.
  Samtidig kan en varmepumpe sørge for stabile temperaturer – uanset vejret udenfor.
  Vi hjælper med at finde den varmepumpe, der er mest optimal for dit indeklima.
  Vi rådgiver, monterer og servicerer også gerne varmepumpen.

  Det Rigtige Indeklima
  Om du søger et tilbud, montering, service eller et klimaanlæg uden udedel, så kan vi hjælpe dig. Vi har eksempelvis en masse klimaanlæg fra Panasonic, som optimerer dit indeklima på den bedste måde.

  (+45) 7564 1899
  info@vs-automatic.dk