Klimaanlæg

Klimaanlæg skaber bedre indeklima, få et bedre indeklima – og en mindre varmeregning. Lad os give dig løsningen på hvordan – det starter med en snak om luftkvalitet. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan optimere dit indeklima.

Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger til både private, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til komplette indeklimaløsninger – uanset om løsningen skal være intelligent eller ej.

Få rådgivning her  Energivenlige klimaanlæg

  VARMEPUMPE
  LUFT TIL LUFT

  Find din luft til luft varmepumpe her.

  VARMEPUMPE
  LUFT TIL VAND

  Find din luft til vand varmepumpe her.

  JORDVARME
  ANLÆG

  Find et jordvarmeanlæg der passer dig.

  Bedre indeklima, bedre økonomi med klimaanlæg

  For os handler indeklimaløsninger om velbefindende – men også om god økonomi. Vi har mange løsninger bag os, som både har resulteret i bedre indeklimaer og besparelser på udgifterne til el og varme.

  Ved at have et godt indeklima, kan du passe bedre på dig selv. Klimaanlægget bidrager til indeklimaet, uanset om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

  Indeklimaet kan påvirke hovedpinen, koncentrationen, tørre øjne og meget mere. Undgå for kold, fugtig, varm eller tør luft med et klimaanlæg, og find det helt rigtige indeklima til dit behov.

  Vi servicerer ikke GENVEX længere

  Forbedre indeklimaet med en varmepumpe
  klimaanlæg

  Klimaanlæg I hjemmet 

  Nogle gange er det nok at åbne vinduerne og lufte ud – gerne flere gange dagligt. Men det er ikke altid muligt. Heller ikke altid nok. Hvis du har problemer med dit indeklima, kan det være, du har bruge for ekstra udsugning, et klimaanlæg (varmepumpe) eller en affugter?
  Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning til dit indeklima.

  Klimaanlæg på arbejdspladsen

  Den hyppigste årsag til indeklima-problemer på arbejdspladsen er computere, der afgiver varme. Den varme computerne afgiver, forringer luftkvaliteten,
  som igen forringer medarbejdernes effektivitet. Derfor betaler det sig at investere i indeklimaet – for eksempel i et klimaanlæg, mere ventilation og måske i en automatisk løsning, der skifter luften ud regelmæssigt.

  Om du søger et tilbud, montering, service eller et klimaanlæg uden udedel, så kan vi hjælpe dig. Vi har eksempelvis en masse klimaanlæg fra Panasonic, som optimerer dit indeklima på den bedste måde.

  Book fremvisning af klimaanlæg

  Ønsker du en fremvisning af et klimaanlæg inden du beslutter dig for, hvilket der vil passe bedst til dine behov, så kan du booke en gratis fremvisning her.

  Fremvisningen foregår på vores adresse: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

  BOOK TID

  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

  Book fremvisning af klimaanlæg

  Ønsker du en fremvisning af et klimaanlæg inden du beslutter dig for, hvilket der vil passe bedst til dine behov, så kan du booke en gratis fremvisning her.

  Fremvisningen foregår på vores adresse: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

  BOOK TID

  Hvad er et godt indeklima?

  Ønsker du et bedre indeklima er der nogle generelle regler som er gode at følge, som skaber et godt miljø og luft i dit hjem. Det anbefales at du lufter ud 3 gange dagligt med gennemtræk i 3-5 minutter. Det anbefales at man lufter ud tit og gerne morgen, middag og aften fordi, der er stor forskel på kulde og varme og der dannes kondens når de mødes og dermed skabes der skimmelsvamp. 

  Der anbefales også at:

  1. Tør ikke dit vasketøj indendørs, det giver fugt i rummet.
  2. Hold en jævn temperatur i alle rum
  3. Brug emhætte når du laver mad
  4. Støvsug og gør rent ofte
  5. Få et klimaanlæg til at ventilere luften, så den ikke er stillestående. 

  Vil du gerne vide mere omkring indeklima og hvad der påvirker det, kan du læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside. 

  Ønsker du yderligere rådgivning om hvordan du kan skabe et godt indeklima i dit hjem eller arbejdsplads, er du altid velkommen til at kontakte os, Vi sidder klar til at rådgive dig!

  Aircondition & Varmepumper

  Er aircondition løsningen, der kan give et bedre indeklima? Vi hjælper gerne med montage, service og reparation af alle former for aircondition-anlæg.

  Vi har erfaring med aircondition til de fleste områder – både til butikker, supermarkeder, restauranter, institutioner, hospitaler, kontorer og private hjem.

  En varmepumpe kan være med til at give et mærkbart bedre indeklima. Da den har en indbygget luftrensefunktion, som renser og tilfører frisk luft i rummet.
  Samtidig kan en varmepumpe sørge for stabile temperaturer – uanset vejret udenfor.

  Vi hjælper med at finde den varmepumpe, der er mest optimal for dit indeklima.
  Vi rådgiver, monterer og servicerer også gerne varmepumpen.

  For dit helbred

  Vi opholder os ca. 90% af livet indenfor, og et dårligt indeklima kan føre til hovedpine, kvalme, og træthed. Derfor et det vigtigt vores indeklima er et sundt miljø som er behageligt for os at opholde os i.

  Behagelige temperaturer og en optimal luftkvalitet vigtigt for vores helbred og komfort – hvad end du er derhjemme eller på arbejdspladsen.

  Vi står altid klar til en snak om hvordan dit indeklima kan forbedres, og hjælper med alt fra service til montering af klimaanlæg. Kontakt os og minimer dit forbrug – det kan mærkes både på miljøet og økonomien.

  Kasper

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Kasper solcelle afdeling

  Hjælp til klimaanlæg?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning   Kasper

   Afdelingsleder

   “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

   kontakt-kasper

   Hjælp til klima anlæg?

   Jeg hjælper gerne med rådgivning

   Skriv nu
   Tilskud til din varmepumpe

   Det gik stærkt med sidste ansøgningsrunde om tilskud. De 250 mio. kr., som var kastet [...]

   Styr klimaet i stalden

   Optimal styring af klima og produktion i stalde – Styr klimaet i stalden.

   Ofte stillede spørgsmål

   Hvad er et klimaanlæg?

   Klimaanlæg er en metode til at opvarme hjemmet, dette kan du gøre ved at benytte jordvarme eller luft-til-luft varmepumper. Det er en meget energivenlig måde at opvarme dit hjem eller arbejdsplads på da, der bliver brugt den energi og varme som allerede er i jorden.

   Hvordan virker et klimaanlæg?

   Et klimaanlæg fungerer på den måde at der er en pumpe indeni som kan indstille temperaturen efter behov. I de kolde vintermåneder kan du sætte klimaanlægget til det ønskede temperatur, så du får det varmere og i de varme måneder kan klimaanlægget køle dit hjem ned.

   Hvad er et automatisk klimaanlæg?

   Et automatisk klimaanlæg er det samme som et almindeligt klimaanlæg.

   Hvad koster et klimaanlæg?

   Vores billigste klimaanlæg koster 5.495 kr. Du kan se vores klimaanlæg her
   Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at rådgivning så du får det helt rigtige klimaanlæg.

   Klimaanlæg vs. Aircondition

   Klimaanlæg og aircondition er det samme, faktisk findes der hele 3 forskellige ord for det samme produkt:

   Klimaanlæg
   Aircondition
   Varmepumpe

   Grunden til dette er at aircondition er den engelske betegnelse for et klimaanlæg. Det kan derfor være forvirrende når du skal søge efter et klimaanlæg og fordi aircondition tit bliver omtalt i forbindelse med en bils aircondition.

   Tilbyder I klimaanlæg service?

   Ja vi tilbyder service på dit klimaanlæg. Hvis dit anlæg er over 1 kilo, skal kølemidlet have et årlige service. Dette er ikke noget man selv må fylde på, det skal være en kølemontør som skal tilse pumpen til det årlige eftersyn. Kontakt os gerne hvis du vil have service på dit klimaanlæg.

   Regler om indeklima på arbejdspladser

   Arbejdstilsynet har udarbejdet regler for indeklima på arbejdspladsen. Dette skyldes at årsagerne til dårlig indeklima på arbejdspladser er:

   Temperatur og træk 
   Ifølge arbejdstilsynet er 20-22 °C passende ved let fysisk aktivitet, og gælder mest hos institutioner og kontorer. Arbejder du stillesiddende må temperaturen ikke oversigt 25 °C.

   Dårligt luftkvalitet (støv, gas og fugt)
   Fordi luften i bygninger altid indeholder støv, pollen og mikroorganismer er det vigtigt at gøre rent ofte på arbejdspladsen, og at de fleste støvproblemer opstår i lokaler med tæpper.

   Dårlige lys og lydforhold
   Arbejdstilsynet siger at Belysningen skal – udover at give lys til arbejdet – oplyse rummet på en behagelig måde. Vinduer skal give mulighed for udsyn (3)”
   Hos VS Automatic tilbyder vi også belysning, og vi kan rådgive dig indenfor belysning så du får den rette lys på din arbejdsplads.

   Hvis du har problemer med indeklima på dit arbejdsplads til arbejdstilsynet gennemgå arbejdspladsen og komme med forslag til forbedringer. Du kan læse mere om arbejdstilsynet regler om indeklima her.

   Kan jeg holde 16 grader i mit soveværelse?

   Det er muligt for dig at få præcis den ønskede temperatur i dit soveværelse. Sammen kan vi finde den rigtige løsning ved at se hvor stor rummet er, hvilke vinduer er i rummet og hvor meget sollys kommer der ind. Kontakt os i dag, og vi er klar til at rådgive dig så du får den ønskede temperatur i dit soveværelse.

   Hvordan kan jeg styre mit klimaanlæg?

   Når du har fået opsat dit nyt klimaanlæg, kan du via en fjernbetjening selv bestemme temperaturen i dit hjem. Vi kan også tilkoble anlægget til en app eller en sms service som også kan styre dit klimaanlæg.