om-vs-automatic

Elektriker i Midtjylland

Hos VS-Automatic har vi over 20 års erfaring i EL branchen.

Om VS Automatic & HJ Valeur

En stærk fusion mellem to el virksomheder

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover.
Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder.

Du kan altid stole på et veludført arbejdet, der virker. Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik. Vi arbejder med alle slags el installationer, herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring og overvågning.
Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg. HJ Valeur har eksisteret i 50 år og har gennem tiden udviklet sig, til idag at beskæftige 25 medarbejdere, der på tværs af generationer og erfaringer udgør et stærkt team som dækker et stort geografisk område med udgangspunkt fra Østbirk, Skanderborg og Hovedgård.
 
VS Automatic beskæftiger i dag knap 100 medarbejdere, fordelt på de tre lokationer.

HJ Valeur er din lokale el salgs butik

Hos HJ Valeur finder du din lokale El-salg butik, hvor du finder et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet. Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage. Udover hårde hvidevarer finder du også, en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Vs-automatic-bil