om-vs-automatic

Elektriker i Midtjylland

Hos VS-Automatic har vi over 20 års erfaring i EL branchen.

Om VS Automatic & HJ Valeur

En stærk fusion mellem to el virksomheder

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover.
Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for os. Vi har meget tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder.

Du kan altid stole på et veludført arbejdet, der virker. Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik. Vi arbejder med alle slags el installationer, herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring og overvågning.
Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget, som bliver serviceret med rådgivning og reparationer af diverse anlæg. HJ Valeur har eksisteret i 50 år og har gennem tiden udviklet sig, til idag at beskæftige 25 medarbejdere, der på tværs af generationer og erfaringer udgør et stærkt team som dækker et stort geografisk område med udgangspunkt fra Østbirk, Skanderborg og Hovedgård.
Vs-automatic-bil
 

HJ Valeur er din lokale el salgs butik

Hos HJ Valeur finder du din lokale El-salg butik, hvor du finder et stort udvalg af hårde hvidevarer og el-apparater af højeste kvalitet. Vi hjælper dig gerne med levering, tilslutning og bortskaffelse af de gamle hvidevarer, ligesom vi også reparerer dine hvidevarer.

Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, kan vi skaffe den hjem i løbet af ganske få dage. Udover hårde hvidevarer finder du også, en masse spændende brugskunst og andre lækre ting til hjemmet eller dig selv, i butikken. Vi forhandler blandt andet Green Gate, House Doctor samt mange andre kendte mærker.

support logo

ANERKENDTE

Panasonic Pro Partner, TS-gruppen, Blue Install Horsens og CSR-mærket

kvalitet

20 ÅRS ERFARING

VS-Automatic har mange års erfaring, og står altid klar til at hjælpe dig

indstillinger

DANSK HÅNDVÆRK

Vi er stolte af at være en del af lokalsamfundet og godt dansk håndværk

kalender

PRÆCISION

Detaljen er altid vigtig for os, og vi stopper ikke før du er tilfreds med os

Er HJ Valeur og VS Automatic det samme?

JA! Så enkelt kan det siges når du spørger!
HJ Valeur Østbirk, Hovedgård og VS Automatic i Horsens er fusioneret, men beholder domiciler i lokalområderne. Vi fusionerede i Januar 2016, og bragte der nedenstående artikel:

Elinstallationsfirmaet HJ Valeur A/S i Østbirk og VS Automatic A/S i Horsens er fusioneret. Det fortæller indehaver Torben Steffensen fra VS Automatic og Niels Valeur fra HJ Valeur. Med fusionen er de lige ejere af virksomheden, der fremover hedder VS Automatic A/S. I det daglige bliver forandringen ikke stor for hverken medarbejdere eller kunder, understreger Torben Steffensen og Niels Valeur. Vores medarbejdere arbejdede i forvejen meget sammen i det daglige, og vi havde mange sager, hvor vi arbejdede sammen.

Til private og erhverv
Virksomheden hjælper private med forskellige elinstallations-arbejde og energioptimering, men har også mange erhvervskunder samt en stor afdeling, der arbejder med automation. Desuden laver vi automation til en del mejerianlæg i øjeblikket. Vi har mange ordrer i metalindustrien, hvor vi også undersøger om produktionsapparatet enten kan komme til at bruge noget mindre energi eller producere noget mere, forklarer Torben Steffensen. Virksomhedens automationsafdeling har gennem de seneste år været igennem er rivende udvikling. Vi arbejder hovedsageligt med automatisering af industrielle maskiner og anlæg samt proces- og fødevareanlæg. Vi arbejder både med automatisering til styringssiden, PLC, og til brugerfladen, SCADA, SRO og HMI. Vi leverer komplette løsninger inklusive styringer og el- montage på anlægget. Vores force er veluddannede og motiverede medarbejdere, som hver især har deres kompetencer inden for produkter fra Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch og Citect.

Stadig afdeling i Østbirk, Hovedgård og Horsens

]Det nye selskab beholder alle medarbejder, og der er nu i alt 60 ansatte. Der er stadig afdelinger elektriker i Østbirk, elektriker i Hovedgård og elektriker i Horsens. De fleste ændringer er interne optimeringer for at udnytte fordelene ved et firma kontra to.

I virkeligheden betragter vi nok selv den her fusion som en formalitet, men vores medarbejdere får stillet alle mulige spørgsmål, når de er ude i marken. Spørgsmålene handler primært om, hvorvidt der skal lukkes i Østbirk, Hovedgård eller Horsens – og det skal der som nævnt ikke. Andre spørgsmål handler om, hvor man som kunde skal henvende sig. Her er svaret, at man blot skal ringe på samme nummer, som man plejer.

 

 

Hvorfor vælge VS Automatic?

HVAD HAR DU BRUG FOR?