jordvarmeanlaeg

Jordvarmeanlæg

EN ALTERNATIV GRØN LØSNING

Halvér Udgifterne Med Jordvarme

Med jordvarme slipper du for vedligeholdelse og minimerer varmeregningen. Beregninger viser, at det kan betale sig at udskifte et velfungerende og forholdsvis nyt oliefyr med jordvarme. Og fordelene er mange flere, hvis du spørger familien Andersens “varmemester” Klaus Andersen, ”Bosch-anlægget passer sig selv og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Jordvarme tilskud

Hvis du kan opnå en energibesparelse ved at udskifte din nuværende varmekilde, kan du få et tilskud til et jordvarmeanlæg. Det kan være svært at komme med et nøjagtigt beløb, da det afhænger af hvilken energibesparelse du opnår det første år. Normalt lyder et energitilskud på omkring 5-10.000kr., hvilket er en motivation for at skifte til en mere grøn løsning. Inden du får installeret et jordvarmeanlæg, skal du have godkendt dit projekt.
Vi kan hjælpe dig med at søge tilskud til dit jordvarmeanlæg, og samtidig spare dig for mange penge på varmeregningen. Vi har specialiseret fagfolk til at servicere dine ønsker og behov, og er klar med uforpligtende og kompetent rådgivning. Du kan ringe, sende en mail eller udfylde en af kontaktformularerne her på siden.
For et uforpligtende tilbud – kontakt os på 7564 1899 eller skriv til os på info@vs-automatic.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?