Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Sammen skræddersyer vi din alarm og overvågning

Derfor skal du vælge alarm og videoovervågning

Hos VS Automatic tager vi udgangspunkt i dine behov, så vi sammen får sammensat et komplet alarmsystem med videoovervågning, der passer perfekt til dig!

Vi er specialister, når det kommer til alarm og overvågning, og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne sove trygt om natten, velvidende om, at tyvene holdes bort, både fra privaten og fra arbejdspladsen!

Vi har altid et godt tilbud på alarm – både til erhverv og til private

Da der sjældent er to ens hjem eller virksomheder, vil vi ikke putte vores kunder i en boks. Du kan derfor få gratis og individuel vejledning fra vores kompetente eksperter. Vil du læse mere om alarm til erhverv, så klik på: Alarm til butik

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Sådan ved du, om du både har brug for alarm og videoovervågning

Overvågning ikke en mirakelkur alene

Videoovervågning har en præventiv effekt, men du kan ikke regne med, at det vil holde enhver tyv væk. Heldigvis er der mange muligheder for at sammensætte et system, der med garanti kan få tyven på andre tanker.
Nogle af de områder, hvor videoovervågning har størst effekt, er:

  • Når det benyttes sammen med andre komponenter, fx tågekanonadgangskontrol eller ansigtsgenkendelse
  • Når man tydeligt skilter med, at området overvåges
  • Mod planlagt kriminalitet
  • Mod berigelseskriminalitet, fx biltyveri 

Du skal dog være opmærksom på reglerne omkring videoovervågning for både private og erhverv. Læs mere her.

Metoder til at mindske risiko indbrud

Dit Alarmsystem, din sikkerhed, vores ansvar

Et alarmsystem har som hovedregel én opgave – at holde uvedkommende væk.
I et alarmsystem indgår forskellige komponenter, som hjælper med netop dette. Der vil normalvis indgå: Dør- og vinduesfølere, klistermærker, rumfølere samt trådløse overvågningskameraer i et alarmsystem.

Omfanget af alarmsystemet afhænger derfor udelukkende af, hvor stort behovet for dækning er. Man anvender typisk overvågning ved:

  • Indgangspunkter – døre, garager, porte mv.
  • Til fjernbygninger – garager, lader, depoter mv.
  • Områder ved bygninger med indkørsler o. lign.  
videoovervagning installation
TIL PRIVATE

Alarm med videoovervågning

Slap af, når du vil slappe af – overlad din sikkerhed til os!

Hvad end du længes efter at sove trygt om natten, ikke at bekymre dig om boligen, når du er på ferie eller noget helt tredje, så er et alarmsystem den rigtige løsning for dig!

Vi kan sikre din bolig mod tyveri, brand, oversvømmelse og meget mere. Sammen med dig laver vi en vurdering af, hvad du har behov for. Vi ønsker ikke at byde på dårlige overraskelser, derimod at hele forløbet er transparent, og at du er 100% indforstået med, hvad vi aftaler. 

Vi tilbyder skræddersyet alarm og videoovervågning med serviceaftale for kun 189 kr./mdr. Som en del af aftalen skifter vi batterier i systemet og tester det samtidig, så vi er sikre på, at alt fungerer som det skal.

Styres med fjernkontrol. Notifikationer på app og SMS.

Et alarmsystem kan eksempelvis indeholde:

Find meget mere information om alarm med videoovervågning til private her:

TIL ERHVERV

Alarm med videoovervågning

Hvis du holder fokus på driften – så holder vi fokus på sikkerheden!

Vil du være sikker på at møde ind til en indbrudsfri virksomhed mandag morgen, vil installation af alarmsystem og overvågning være en god ide. 

Vi sørger for, at sikkerheden i jeres butik eller virksomhed er i top, også når det er weekend. I ender derfor ikke i en træls situationen, hvor i er nødt til at holde lukket på grund af varemangel eller af hensyn til kundernes sikkerhed. Overvågning har ovenikøbet også en stor effekt på minimering af svind i butikker!

Med et skræddersyet alarmsystem kan en serviceaftale indgås for kun 249 kr./mdr. Prisen afhænger af omfanget af service og størrelse på systemet.

Styres med fjernkontrol. Notifikationer på app og SMS.

Et alarmsystem kan eksempelvis indeholde:

Hvis du har en mindre virksomhed eller butik og mangler en overkommelig alarmpakke enten med eller uden overvågning, så tryk her:

Derfor skal du vælge alarm og videoovervågning med abonnement

Alarmsystem med abonnement

Alarm og videoovervågning med abonnement er oftest den sikre løsning, da det er tilkoblet en vagtcentral (alt efter aftale), som har vagter klar til at rykke ud, hvis der sker et brud på enten døre eller vinduer i din bygning.

Både du og vagtcentralen bliver gjort opmærksom på bruddet, og med videoovervågning kan både du og centralen tilgå kameraerne for at se, hvad problemet er.

Med et sådant abonnement mindsker du indbrud betydeligt, da tyven ved, at han ikke har tid til at slippe væk, når vagterne allerede er på vej.

Mangler du en erhvervsalarm? Så læs mere her: Alarm til butik

Alarmsystem uden abonnement

Den simple løsning er et alarmsystem uden abonnement. Her vil det oftest være en sirene, der går i gang ved brud, og det kræves derfor, at der er nogle, der høre sirenen og melder indbruddet til en central. Hvis ingen melder indbruddet, har tyven tid nok til at begå indbruddet og slippe væk igen.

Hos VS Automatic er vi tilbageholdende med at sælge et alarmsystem uden abonnement, da vi ikke mener, at det øger din sikkerhed tilstrækkeligt.

Ønsker du en uforpligtende samtale om et alarmsystem til enten hjemmet eller dit erhverv, er du velkommen til at ringe på: +45 75 64 18 99 eller booke en samtale ved at klikke her.

Regler for privat videoovervågning

Regler for videoovervågning som erhvervsdrivende

BEDST TIL PRIVATE

Anbefalede alarmpakker

Martin

Alarmekspert

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, og derfor kan jeg altid hjælpe med den rette løsning”.

Alarm Martin kontaktformular

Hjælp til valg alarm & sikringsløsning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!