Alarm og overvågning

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed, med en alarm og overvågning. Bare for en sikkerheds skyld. Det handler om overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller medarbejdere kan føle sig trygge.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning.
Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed

Alarmsystem

Få tryghed 24/7 med et alarmsystem
Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk.
Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed?
Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

Der findes mange typer af alarmsystemer som passer til hjemmet og arbejdet. Hos os kan du få alarm uden abonnement, eller benytte dig af en af vores 3 abonnementer. Vi tilbyder også 4 forskellige alarmpakker som dækker fra 120 m2 til 220 m2, du kan også få et abonnement som passer til dit behov. 

Alarmpakker

Alarmpakke Guld

8.995 DKK

Abus & Dahua videoovervågning

Videoovervågningspakke

6.995 DKK

Alarmpakker

Alarmpakke Bronze

2.995 DKK

Alarmpakker

Alarmpakke Sølv

4.995 DKK

Videoovervågning til private og virksomheder

Vi hjælper alle med at være trygge
Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt.
Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.
Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm
kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Sikkerhed med intelligent styring

Få den helt rigtige rådgivning
Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon
kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms,
hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudforsøg.

Har du brug for vejledning?

Hvilket alarmsystem er bedst?

Hvilket overvågningssystem skal jeg vælge?

Dette er bare nogle af de spørgsmål der opstår når man skal have alarm eller overvågning sat op. Vi er altid klar til at vejlede og svare på dine spørgsmål. 
Du er altid velkommen til at kontakte os på chat, kontaktformular eller booke en tid online. 

alarm og overaagning book online

Hvordan fungerer et alarmsystem?

Der bliver sat en boks op, som indeholder et simkort. Sker der noget som får alarmen til at gå i gang, sender den et signal til centralen. Centralen ringer dig op, og herefter bliver der besluttet hvad der skal ske. Hvad der sker fremadrettet kommer an på, hvad der udløste alarmen.

Det er også muligt at få en app der giver dig et overblik over dit alarmsystem. Dette kan mange godt lide, da det er nemt at følge med hele tiden. Appen kan  bl.a. vise om lyset er tændt, slukket eller om en maskine kører.

Vil du gerne vide mere om alarmsystemer er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at finde den rette løsning. 

✅ Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige typer af alarmsystemer, og det kommer an på, hvad du ønsker af dit alarmsystem. Nogle systemer kan tilbyde en App, hvor man kan tænde lyset og andre kan styre låsene. Der findes også alarmer, som kan give besked ved brand, gasudslip eller vandskade. Det kommer helt an på det individuelle behov.

En ting som er vigtig er, at du finder en leverandør, som du har tillid til og som kan være skarp på prisen.

Her kan du få et overblik over de alarmsystemer, som vi kan tilbyde.

✅Hvilket alarmsystem er bedst?

Hvilket alarmsystem er bedst?

Den bedste løsning er den, som passer til dit behov. Det kan være meget forskelligt alt efter, om du ønsker en alarm som overvåger eller vil have et App-styret system, som kan holde øje med lys og maskiner i dit hjem eller erhverv.

Vores alarmsystemer har mange funktioner

  • App-system
  • Advarsler om strømsvigt, brand, gasudslip og vandskabe
  • Adgangskontrol med brik

 

✅Når alarmen går

Når alarmen går

Hvad sker der helt præcis, når din alarm bliver udløst? Og bliver der sendt en vagt med det samme?

Når alarmen bliver udløst i dit hjem eller i din virksomhed, bliver der sendt et signal til centralen, som ringer dig op. Herfra bliver det besluttet, hvad der skal ske. Det kan være, at I beslutter, at der skal sendes en vagt ud til adressen, eller at det bare var en fejl. Vælger du et alarmsystem med en tilhørende App, har du mulighed for selv at følge med via Appen og se status for din alarm. 

✅ Hvilken type overvågning skal jeg vælge?

Hvilken type overvågning skal jeg vælge?

Vi anbefaler, at du går efter et forsikringsgodkendt anlæg. Så ved du, at din overvågning er i orden og lever op til de godkendte krav og fungerer, som den skal.

✅ Er overvågning lovligt?

Er overvågning lovligt?

Ja, men du må ikke sætte et kamera op, som peger direkte ud på offentlig vej. Vi anbefaler, at du overvåger din indkørsel og et lille kig ud på vejen.

Drejer det sig om overvågning på erhverv skal der skiltes med at der bliver overvåget, dette gælder ikke private da de kun må overvåge deres egen grund. 

Du skal være opmærksom på hvordan du bruger dine optagelser, det er ikke lovligt at dele videoer med personer på. Hvis du ønsker at dele videoen, skal du have tilladelse af den pågældende person. 

✅ Hvor længe må videoer fra overvågning gemmes?

Hvor længe må videoer fra overvågning gemmes?

Overvågning må højest gemmes i 30 dage ingen undtagelser ifølge GDPR regler.