Protectglobal

PROTECT™ tågekanon

PROTECT™ tågekanon sikrer din værdier effektivt

PROTECT A/S er en danskejet, international virksomhed med speciale i sikkerhedståge og sælger deres løsninger i mere end 50 lande.

Virksomheder og sikkerhedståge

I dag har de fleste virksomheder alarmsystemer for at sikre deres indbo og værdier. Men uanset hvilke forholdsregler, du tager, kan du aldrig forhindre en tyv eller hærværksmand i at forsøge at bryde ind. 

PROTECT™ sikkerhedståge vil derfor forhindre at noget bliver stjålet eller svært ødelagt under indbruddet.  

Når indbrudstyve eller røvere har tiltvunget sig adgang til dine lokaler, vil PROTECT™ tågekanoner fylde rummet – stort eller småt – med tæt tåge på få sekunder og gøre det umuligt for tyven at se og stjæle noget! Derfor reduceres  yderligere tyveriforsøg og andre skader på dine lokaler og bygninger, og det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå at ankomme!

Tågen er fuldstændig uskadelig for mennesker, dyr og dit interiør og efterlader intet oprydningsarbejde eller lugt.

Stop tyven omgående med PROTECT™ sikkerhedståge

PROTECT™ tågekanon gør det umuligt for indbrudstyven at gennemføre indbruddet og slippe afsted med dine værdier.

En tæt, tør, harmløs og uigennemsigtig tåge bliver på sekunder blæst ud i rummet, når alarmen går. Og når man ikke kan se noget, kan man heller ikke stjæle noget. Den kunstige tåge bliver i rummet i op til en time. Prøver tyven at komme ind igen, har PROTECT’s maskiner den fordel, at de kan starte op igen samt vedligeholde densiteten.

Dette er den ultimative sikring mod indbrudstyve til erhverv og private, men ikke så dyrt, som du måske tror. Priserne starter fra kun 6.500 kr. inkl. moms før installation, mens standby-strømforbruget kun er på gns. 70 W. De fleste af vores tågevæskebeholdere har nok væske til 4-8 indbrud.

Hos PROTECT A/S stræber vi efter at beskytte dine værdier, mens du er på ferie, eller virksomheden er lukket: 

  • Erhvervsbygninger og butikker
  • Lager – små som store
  • Banker og hæveautomater  
  • Private boliger 

Der er en tågekanon til ethvert formål. Ingen rum er for små eller store til PROTECT’s sikkerhedståge.

 

Protect tågekanon i matas

PROTECT™ sikkerhedståge i en Matas-forretning.
På 30 sekunder gøres rummet umuligt at orientere sig i for tyvene.

Private vælger også sikkerhedståge

En PROTECT™ tågekanon værner om dit hjem og værdier, når du og familien ikke er hjemme.

På blot få sekunder vil sikkerhedstågen fylde fx din stue op med en tæt, tør, harmløs og lugtfri tåge, som gør det umuligt for indbrudstyven at se noget. Dette vil resultere i, at tyven øjeblikkeligt vil flygte tomhændet fra dit hjem.  

PROTECT A/S har gennem et stilrent design gjort det muligt at beskytte privaten på en pæn og diskret måde, da tågekanonens er designet til at falde i ét med hjemmet, og kan forveksles med en højtaler.  

PROTECT™ tågekanon kan i tilgift også bruges som personbeskyttelse i tilfælde af hjemmerøverier og overfald. Med et tryk på en knap skaber du en mur af tåge mellem de kriminelle og dig, så du kan trække dig tilbage i sikkerhed. Eller du kan aktivere tågen fra et sikkerhedsrum – fx soveværelset – i din bolig.

Om PROTECT A/S

PROTECT A/S er en 100% dansk virksomhed, som har specialiseret sig i sikkerhedståge. Vi ved, at vi kan være med til at skabe et tryggere miljø for dem, som har vores tågekanoner installeret i deres virksomhed eller private bolig.

Virksomheden, som har base i Viby J er repræsenteret i 50 lande, har eksisteret siden 2001 og er verdensførende indenfor tågekanoner.

PROTECT A/S anbefales af internationale slutkunder, alarminstallatører, politi og forsikringsselskaber.

Få uforpligtende tilbud

Få gratis rådgivning til videoovervågning privat eller erhverv, ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at holde ubudne gæster ude.