vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Få høj sikkerhed med en simpel alarm og overvågning

Sidst redigeret: 6. april 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Du kan sagtens sikre dit hjem mod ubudne gæster og stadig have en flot og stilfuld bolig. For der er sket meget indenfor alarmområdet, når vi taler om design. Hos VS Automatic opnår du høj sikkerhed med en simpel alarm og overvågning. Vi ønsker at sikre dig og dit hjem, så du kan føle dig tryg – uden at du skal gå på kompromis med indretningen. 

Top prioritet nummer 1 er selvfølgelig at sikre dit indbo! Men vi ved også, at det har stor betydning, hvordan sikringen af hjemmet tager sig ud. For det er de færreste, der jubler over store bombastiske alarmsystemer og tanken om, at hjemmet skal plastres til i overvågning. Og det er langt fra gået udviklernes næser forbi, da vi kan se en tydelig evolution indenfor alarm, overvågning og tågekanoner.

Pænt og præventivt design

I en undersøgelse foretaget af Det Kriminalpræventive Råd & TrygFonden (2014), fandt de, at skiltning om alarm ikke er nok i sig selv. Det er synlige alarmer, der har en præventiv effekt. Flere indbrudstyve udtalte ligeledes, at hvis huset tilmed er videoovervåget, så går de hellere forbi, da risikoen for at blive opdaget er for stor.

Det handler derfor om balancen mellem at alarmsystemet og overvågningen syner af så lidt som muligt, men samtidig har en vis synlighed udefra, så tyvene kan se, at boligen er sikret.

Hos VS Automatic sælger vi alarmer og overvågning, hvor der er taget højde for det visuelle udtryk og styr på effekten. Vores detektorer har fået et mere stilrent og elegant udtryk og selve alarmcentralen (hvor du til- & frakobler systemet) er blevet mindre.

Ønsker du at gøre din alarmsikring endnu mere ”usynlig”, er det ligeledes muligt at tilkøbe ekstra flade magneter til montering rundt i vinduer og døre. Og som det nyeste skud på stammen, har du nu også mulighed for at få planforsinket rumfølere i dit nybyggede hus. På den måde bliver alarmsystemet en integreret del af din bolig.

høj sikkerhed med en simpel alarm og overvågning alarm
Betjeningspanel fra Jablotron i flot og enkelt design, som sikre et stilrent udtryk og brugervenlig betjening.

Få tyven til at famle i blinde med en tågekanon

Skulle det ske, at tyven alligevel baner sig vej ind i din bolig, kan du stadig gøre det mere ufremkommeligt for vedkommende. Med en effektiv tågekanon kan du nemlig reducere yderligere skade af dit indbo og gøre det langt mere besværligt for den ubudne gæst.

En tågekanon monteres i det ønskede lokale og kobles sammen med dit alarmsystem. Når alarmen registrerer indbruddet, sendes et signal til tågekanonen, som herefter starter med at udsende tåge i lokalet. Tågen gør det umuligt at orientere sig – til stor gene for tyven. 

Tågen er hverken skadelig for dyr, mennesker eller dit indbo. Den er lugtfri og ganske harmløs, hvilket betyder, at der ikke er behov for oprydning eller rengøring efterfølgende.

En tågekanon indeholder nok tåge til at kunne virke op til 4-8 gange. Så du skal ikke være bekymret for, om tyven kommer igen, når tågen har lagt sig, for vedkommende vil møde samme røgslør som sidst.

Tågekanonerne fås i et simpelt design i standardfarverne sort og hvid. Du kan læse mere om vores udvalg af tågekanoner her. 

På videoen nedenfor ser du hvordan en tågekanon virker effektivt ved et indbrud og gør det ufremkommeligt for tyven. Du kan opnå høj sikkerhed med en simpel alarm og overvågning kombineret med en tågekanon.

høj sikkerhed med en simpel alarm og overvågning
På billedet ses udviklingen af en tågekanon på blot 30 sekunder.

Få den helt rette sikring og overvågning med et skræddersyet alarmsystem

Hos VS Automatic er det en af vores fornemmeste opgaver at sikre dit hjem. Vi har som standard 3 forskellige alarmpakker – guld, sølv og bronze, som giver dig en fuld alarmløsning. Herudover har vi forskellige pakkeløsninger med alarm og overvågning samt separate overvågningssystemer uden alarm. Mulighederne er mange og vi sætter en ære i at rådgive dig, da alle behov er forskellige.

Nogle af de mange fordele ved vores alarmsystemer er følgende:

  • Månedligt abonnement.
  • App-styret system, som gør det nemt og brugervenligt.
  • Nat-tilkobling/skalsikring som gør, at du kan sove trygt om natten.
  • Modtag advarsler om strømsvigt, vand- og gasudslip, brand mm.
  • Adgangskontrol med tilhørende brikker – så du ved, hvem der har adgang til hjemmet.

Vores dygtige fagfolk står altid klar med professionel rådgivning. Vi skræddersyr en komplet løsning til dig, så du er sikret bedst muligt mod ubudne gæster.

Læs mere her: alarm og overvågning

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.