Content protected by Whocopied.me

TS-gruppen

VS Automatic er en del af TS-gruppen

Vi går gerne forrest og gør tingene anderledes. Specielt når det handler om miljø, uddannelse og ny teknologi. Vi er en del af TS-gruppen – en del af et stærkt netværk med mere end 40 lokale el-installationsafdelinger fordelt over hele landet.
 
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
elektriker i hele danmark

Vi hjælper hele Danmark

Vi vil være din foretrukne elektriker og da vi er en del af TS-gruppen, betyder det at vores service er landsdækkende – og det betyder, at vores kompetencer er vidtfavnende. Med andre ord kan du komme til os med hvilken som helst el-teknisk opgave. Lille som stor. Lokal som i hele Danmark.


Vi løser opgaven, hvad end du er privat, erhverv, industri, landbrug eller offentlig virksomhed. Vores kundeskare er bred.

jonathan afsted på opgave

Vi er fagligt dygtige

Det er vigtigt for os i VS Automatic at følge udviklingen og altid bevare et højt fagligt niveau, derfor uddanner vi løbende vores ansatte i form af kurser. Dertil har vi fokus på at at have lærlinge som en fast del af staben, da de bidrager med ny viden og alle medarbejdere derfor er opdateret med den nyeste viden. 

Derfor kan du være sikker på, at alle regler altid bliver overholdt, og at du altid får den mest optimale løsning.

Vores filosofi

Vi tror på at alle vores kunder skal have den bedste løsning til deres behov, som virksomhed i sig selv og som en del af TS-gruppen, har vi derfor en filosofi vi følger, så vi er sikre på at din elopgave løses bedst muligt.

Aftalt tid, pris og arbejde

Vores filosofi er enkel. Vi sikrer altid, at tid, pris og arbejdsopgave er afstemt med dig, inden vi går i gang med en opgave. Det er forudsætningen for en vellykket opgave, hvis du spørger os.

Kvalitet er en selvfølge for os. Vi tjekker altid vores arbejde en ekstra gang, når vi er færdige med en opgave. Det sikrer løsninger, vi kan være stolte af at aflevere.

Vi tager miljøet alvorligt

I TS-gruppens vejledningsafdeling arbejder vi målrettet på at udvikle miljørigtige løsninger. Derudover samarbejder vi med vores leverandører om at bruge så mange miljørigtige produkter som muligt.

I VS Automatic arbejder vi dagligt på at sprede budskabet om vedvarende energi og miljørigtige alternativer. Blandt andet derfor er vi VE-installatører.

Energibesparende el-installationer

Energibevidsthed er et samfundshensyn. Men det er også et spørgsmål om kontante besparelser for både forbrugere og erhvervsdrivende. At kunne tilbyde energibesparende el-installationer er vigtigt for os.

Derfor har vi et team af uddannede og erfarne eksperter, der ikke beskæftiger sig med andet. Det giver os mulighed for at tilbyde komplette løsninger, der ikke alene reducerer energiomkostninger – men også reducerer forbruget.

Har du spørgsmål angående TS-gruppen?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål. 

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om TS-gruppen

  Hvad er TS-gruppen?

  TS-gruppen er en kæde af selvstændige el-installatører, hvor VS Automatic er en af medlemmerne. Vi er lokale i Midtjylland, men kan via egne og TS-gruppens kompetencer tilbyde landsdækkende service.

  TS-gruppen ejes af VS Automatic og de andre medlemmer. 

  Hvor mange er en del af TS-gruppen?

  TS-gruppen består af en række selvstændige el-installations virksomheder, som alle ejer en del af TS-gruppen. Vi er +40 selvstændige virksomheder i TS-gruppen. 

  Hvorfor vælge en installatør fra TS-gruppen?

  TS-gruppen er en virksomhed der er til for kunden. Hvor et stærkt netværk af el-installatører er samlet for at give dig den bedste løsning. Det betyder blandt andet at du altid er sikret at:

  • Hver enkelt el-installatør er grundigt uddannet og uddannes løbende.
  • Pris, tid og arbejdet der udføres aftales direkte med dig, efter dit behov.
  • Energibesparende løsninger, der reducerer omkostninger og forbrug.
  • Miljørigtige løsninger.

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder

  Niels_Christian_anmeldelse

  Vi kendte VS Automatic A/S fra tidligere, og vi blev endnu engang bekræftet i, at de fagligt er på et meget højt niveau, og dertil skal regnes et fint og velfungerende serviceniveau. Som jo bestemt også tæller med, når man investerer i en varmepumpe."

  Niels Christian
  Privatkunde
  Else_Boerge_anmeldelse

  ”Varmepumpen blev installeret på en dag og vi fik vejledning i brug af App og fjernbetjening. Nogle dage senere blev vi ringet op af Torben Steffensen, VS Automatic, der spurgte hvordan det gik med varmepumpen. Det var rigtig god service hele vejen igennem.”

  Else og Børge
  Privatkunder
  Esther_anmeldelse

  “Efter et par dage hjemme i Horsens ringede jeg så til Torben fra VS Automatic, som vi kender – i øvrigt uden at Lars vidste det. Torsdag havde jeg møde med Torben nede i sommerhuset, og allerede tirsdag var varmepumpen installeret.”

  Esther
  Privatkunde