Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

KMO-certificering

KMO står for Kølebranchens miljøordning, som er en miljøordning der autoriserer virksomheder som VS Automatic. En af vores kerneområder er varmepumper, som indeholder kølemiddel, hvilket betyder at der ved installation af en varmepumpe kræves at den monteres af en elektriker med et KMO bevis. 

I VS Automatic er vi KMO godkendt, derfor kan vi håndtere kølemiddel efter forskrifterne, så din varmepumpe installeres forsvarligt. 

kølemiddel i varmepumper
Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser

Derfor skal du vælge en KMO godkendt elektriker

Flere og flere ønsker i dag en varmepumpe som erstatning til andre varmekilder, dog må du lovmæssigt ikke selv installere den. Vores montører er KMO-certificeret og hjælper dig med at monteringen udføres lovligt.

Konkret betyder det at vi forsvarligt kan hjælpe dig med at:

  • Finde den rigtige løsning.
  • Installation af varmepumpen og dens kølekredsløb. 
  • Servicering af varmepumpen. 
  • Genvinding, således at vi ved hvordan kølemidlet skal håndteres optimalt.

Vi anbefaler altid at du rådfører dig hos en KMO autoriseret elektriker og opfylder lovkravet om at montøren er KMO-certificeret.

kasper panasonic luft til vand varmepumpe
kølebranchens miljøordning kmo logo

Det skal du være opmærksom på

Varmepumper er blevet populære da du kan spare på varmeregningen, samtidig med at du kan styrke din grønne profil. Derfor findes der mange på markedet, her kan du læse hvad du skal være opmærksom på inden du køber en varmepumpe, så du får den optimale løsning til dit behov.

Som nævnt, anbefaler vi at du altid vælger at få installationen udført af en KMO autoriseret virksomhed/elektriker, da du derved undgår en række ulemper:

  • Varmepumpens ydeevne udnyttes ikke optimalt. 
  • Ingen produktgaranti hvis varmepumpen ikke installeres efter producentens egne retningslinjer.
  • Ingen produktgaranti hvis varmepumpen installeres af en person uden KMO-certificering.

Hvis du vil være sikker på at levetiden og ydeevnen er optimal, hjælper vi dig gerne. 

Derfor skal du vælge os som installatør

Med mere end 50 år i branchen, kender vi vigtigheden af at en varmepumpe installeres korrekt. Derfor bestræber vi os på, at have faglige kompetente varmepumpe montører, blandt andet gennem certificeringer som KMO – dertil kender vi alle kravene som kan være svært for dig at gennemskue. 

Det er lovpligtigt

Udover KMO-beviset, er vi ligeledes ISO 9001 certificeret, hvilket er et krav for at man må arbejde med kølemiddelfyldninger der overgår 2,5 kg. 

Dette giver dig som kunde, en større tryghed, da du er forsikret om at din varmepumpe er installeret efter loven. 

Krav til eftersyn

Man er som ejer af et varmepumpe eller kølepumpe anlæg altid forpligtet til at holde øje med om pumpen har lækager. Dette tilsyn skal afholdes af en autoriseret KMO certificeret virksomhed og personale. Hvis der opdages lækage på varmepumpen, skal der tages kontakt til kontrol, som skal være afholdt indenfor 1 måned.

Dertil er det lovpligtigt at varmepumpen eftersynes en gang årligt. Hvis du har brug for hjælp med varmepumpe service, så kan vi hjælpe dig.

kmo autoriserede varmepumpe montører

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!